INSEMINARE (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

CrisaS - imi pare sincer rau ! Nu stiu ce sa zic ! probabil ca si acolo ca si aici medicii sunt omanei cu interesele lor. Adica le pasa si nu prea. Nu stiu ce sa zic. De ce nu incerci luna viitoare teste de ovulatie ? Si e valabil pt toate fetele ! Moisa m-a omorat cu tstele de ovulatie.
Acum vin de la consult de la ea si m-a intrebat daca i-am dus testul si i-am zis ca e prea devreme si a zis ca ea vroia sa il vada. Pe test scrie ca poti sa il faci la CM de 35 de zile incepand cu ziua 18 si la mine azi e ziua 13.
In fine mi-a zis ca am endometru de 7 mm si 2 foliculi pe ovarul stang, cel mai mare avand 11 mm, ceea ce e mai bine ca luna trecuta cand am avut un singur folicul si in ziua 16 era deabia de 10 mm
A ramas sa ma duc vineri la o alta eco dar s-ar putea sa fiu plecata din Bucuresti. Oricum o sa imi fac joi si vineri teste de oculatie sa vedem ce zic. :))
Cam atat de la mine, pup si sa aveti spor la burtici

In asteptarea unui bebel ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Kitty - eu ar tb sa fac testul duminica, dar nu am chef! Ma enerveaza mai rau sa vad iar o singura linie, asa ca mai bine astept linistita sa-mi vina cm.

Beatriz - din septembrie si pana acum, tot am facut planuri de rezerva. Am schimbat medicii, am citit si rascitit pe net ce inseamna fiecare analiza in parte, deja in plan figureaza tot mai aproape FIV-ul (insa sincera sa fiu, nu-mi permit 3000E + medicatia la MNL), asa ca ma gandesc din ce in ce mai serios la Polisano sau Giulesti.
Hi, hi, dar mi-am adus aminte: puiutul n-o sa fie scorpionas?

Crisa - ce cauti tu la ora asta pe net? N-ar tb sa dormi? Si, sa stii ca medicul are dreptate: daca nivelul de estradiol a scazut, ai trecut de ovulatie, si-ar fi fost o inseminare inutila. Macar de-ar face si ai nostri doctori la fel!
Nu cred ca vrea sa profite de asigurarea ta, gandeste-te ca o reusita ii aduce noi paciente, noi recomandari, si castigul e si mai mare. Probabil si din cauza asta nu vrea sa se joace cu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

I'm out...Z1....cred.
Fetele care au mai facut IA cu stimulare..v-a venit vreodata CM inainte de cele 14 zile. Mie mi-a zis clar dr...bhcg in z 14 de la IA, dar nu a zis ca ar putea si sa vina mai repede...azi Z12? Am o scurgere fffff slaba (pe hartia igienica nu pe tampon)razleata...cand este cand nu este....Ati mai intalnit/auzit de o asemenea situatie?

Nico

Mergi la inceput

Cum calculez a cata zi de la IA sunt? Am facut-o vineri pe 13 februarie...deci azi sunt in Z11 sau Z12? Iau in considerare ziua cu IA ca Z1? Sunt in ceata...ce sa cred...e CM sau inca mai sper?

Nico

Mergi la inceput

Bulinanico - mie mi-a venit cm la fix 12 zile de la inseminare, cand am facut stimulare. In prima zi era 'subtire', dar inchis la culoare. Asteapta pana maine si poate se opreste!

Eu cred ca-i z11, nu? Ca o zi are 24 de ore, asa ca de vinerea trecuta si pana martea asta, sunt 11 zile.
Dar cate zile ai de la z1 anterioara? Adica, in ce zi a cm ai facut inseminarea?

Mergi la inceput

roz fff pal estem nu ichis estem

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Am fost plecata si abia am asteptat sa vad ce ati scris...
Beatriz FELICITARI ne-ai dat o veste minunata,iti doresc sarcina usoara si peste 9 luni sa ne trimiti si noua poze cu minunea voastra.
Ruzu hai cu II
Crisas imi pare rau de ce ti sa intamplat...dar luna viitoare cu siguranta vei reusi
Dedus ce 218 mil/ml ????? sau nu am vazut eu bine....oricum o fii aveti sanse bune sa reusiti
Cosicel,bulinanico,sensibila,kitty va doresc succes maxim....si la toate fetele pe care le-am uitat

Noi ne-am hotarat sa facem IA cu donator la Polisano Sibiu dar nu luna asta,mai stam un pic sa ne distram si sa uitam de toate...

http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png

Mergi la inceput

cosi IA am facut-o in Z13, deci azi as fi in Z24 a CM...cam devreme totusi sa fie cm-ul urmator...nu am luat nimic de sustinere. Eu am normal CM de 27-29 de zile OFFFFFgreu....astept si poate fac maine un test...ce sa fac?

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

Bulinanico79 nu vreau sa te dezamagesc dar eu am facut 2 inseminari cu stimulare si in z 25 mi-a venit ciclul, putin in z 25 si apoi normal. Sper ca tu sa reusesti

Mergi la inceput

Uffffff, la naiba, mi-e greu sa-ti dau vreun sfat!

Oricum, pana maine nu ai ce face, si daca se va opri, poti incerca un test sambata (cum aveai de gand), daca nu... nu mai are sens.

Mergi la inceput