INSEMINARE (33)
Raspunsuri - Pagina 7
bulinanico79 spune:
Am citi la alt sub. ca si speranta76 are ceva noutati...hai ca in sfarsit mai apar si reusite. Doamne ajuta
Nico
cosicel spune:
Beatriz - vezi, asta e un capitol cu reusite! Sper sa te urmam cat mai curand!
E mai frumos decat frumos! Sa ai grija de 'voi' si sa ne tragi dupa tine!
Lyly - n-am stiut ca pana acum puteai lua medicamentele de stimulare compensat, doar cu reteta. Eu stiam de dosar... asa ca le-am platit de fiecare data. Daca mai reusesti, spune-ne si noua, ca sincera sa fiu, luna viitoare o sa las iar multe milioane pe ele...
Beatriz spune:
Fetelor, va multumesc din inima pentru urari!
Cum am mai scris eu pe aici, cred ca optimismul si increderea - reprezinta un pas important pentru a reusi; am crezut minut de minut ca natural sau prin IA sau prin FIV voi reusi; adica m-am pregatit sa actionez pe toate planurile, am zis ca unul din ele trebuie sa functioneze.
Ecograf: eram in ziua ovulatiei, am avut folicul de 22, iar de endometru nu mi-a zis decat ca e bine
Simptome: aici am sa va dezamagesc, nu prea am avut multe. M-au durut sanii, dar asa ma dureau in fiecare luna cu cel putin o saptamana inainte de aparitie CM; la o saptamana dupa contact, mi-au erupt la marginea buzelor 3 herpesuri, le-am oprit cu un unguent bun. Dar am zis in seara respectiva, oare am ramas? ca pana acum mai incercau sa erupa herpesuri, dar unul, niciodata in viata 3 in acelasi timp. In ziua 27 au inceput dureri surde, usoare in uter; nu in zona ovarelor si nu de spate, cum aveam la aparitia CM, insa eu nu le-am deosebit din prima, lasasem bot, credeam ca sunt de CM. Atat despre simptome. M-am sesizat abia cand a trecut ziua a 26-a pe seara, si mi-am dat seama ca nu mi-a venit. Mie imi venea in ziua 25, f rar in ziua 26, niciodata nu a intarziat CM. Greturi nu am nici acum. Asa ca doua zi am inceput "lupta" pt a afla daca sunt gravi
Teste urina: dezamagitoare! eram in ziua 27, mi s-a inrosit linia de control si s-a facut roz foarte pal doar un colt de 2 mm din linia de test. Am fugit la pranz la un laborator ai am facut beta; in ziua 28 am facut iar test de urina, s-a inrosit linia de control, si s-a facut roz foarte pal a doua linie - cea de test. Abia seara am avut confirmarea clara de la rezultatul analizei de sange.
Eu am de gand sa mai scriu pe aici, doresc sa va incurajez si sa va fiu alaturi, sper sa va port noroc si sa va trag dupa mine, trebuie sa ingrosam randurile la odisee si mai apoi sa schimbam sfaturi despre scutece.
toate fetele!
ruzu30 spune:
Bulinanico,sincer nu prea mai am rabdare....sa va spun-cam de joi au inceput durerile de burta,ca si cum imi vine cm,dar ma tin numai dimineata,aproximativ doua ore,dupa care nu mai am nimic,decat ici-colea niste intepaturi la ovare,trecatoare;ahh si dupa ce mananc(indiferent ce)ma simt foarte balonata,am o burtica tare.Maine ar trebui sa-mi vina cm,testul nu-l fac,mi-e frica de inca o dezamagire,astept cateva zile si apoi il fac-daca nu-mi vine pana atunci.Tu, Bulinanico,ce simptome ai?povesteste-mi,te rog,cum stai?
Beatriz spune:
Ruzu - sa nu ai prea mare incredere in testele de urina
Crisas - sper ca nu vei avea mari emotii
Dankutza - felicitari pt promovare!
toate fetele!
Va tinem pumnii!
Beatriz spune:
Cosi - cand vei avea timp, sa ma treci si pe mine la inceput la reusite, chiar daca nu am reusit prin IA ci am reusit natural dupa 2 IA, cred ca e incurajator pt toate fetele. Multumesc mult!
si nu uita, astept sa ne "surprinzi"!
lyly_mar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosicel Beatriz - vezi, asta e un capitol cu reusite! Sper sa te urmam cat mai curand! E mai frumos decat frumos! Sa ai grija de 'voi' si sa ne tragi dupa tine! Lyly - n-am stiu ca pana acum puteai lua medicamentele de stimulare compensat, doar cu reteta. Eu stiam de dosar... asa ca le-am platit de fiecare data. Daca mai reusesti, spune-ne si noua, ca sincera sa fiu, luna viitoare o sa las iar multe milioane pe ele... Cosi |
cosicel,se pare ca am avut noroc sa pot sa iau compensata doar cu reteta,am gasit o farmacista care nu stia ca s-a schimbat legea (a aparut in sept),eu am luat in dec.Trebuie dosar.
cosicel spune:
Beatriz - trecut! Esti deocamdata ultima pe listutza, dar sper sa in cateva zile sa mai adaug!
Ohoooooooooooooooooo, cat mi-as dori sa va 'surprind' si eu....
Lyly - pacat sa nu putem sa le luam compensat! Macar atat meritam si noi... Stii, daca am reusi din prima, am zice ca merita, si nu conteaza, dar dupa 'n' nereusite, ramanem si cu portofelul gol, si cautam solutii ca sa platim iar!
sensibila spune:
CrisaS - eu am CM constant la 35 de zile. Sincera sa fiu nu tin socoteala la durata CM decat din aprilie 2008 de cand vreau un bebe, dar din cate imi aduc aminte tot ceva de genu a fost mereu. Dr Bechir (care nu mi-a placut deloc ca medic) ma tot freca la cap ca am CM la 35 de zile din cauza greutatii. Motiv in care nu cred, sincera sa fiu. Legat de ovulatie pot sa spun ca am facut monito in 2 luni adica in luna iulie 2008 cand avusesem ovulatie si in ianuarie 2009 cand am facut si prima inseminare, luna in care normal ca am avut ovulatie dar din pacate nu s-a prins. Dupa toate analizele, inclusiv HSG se pare ca nu am nici o problema.
La tine cum e ? Ai ceva probleme cu ovulatia sa inteleg ?
In asteptarea unui bebel ....
sensibila spune:
CrisaS : si inca ceva, eu am facut inseminarea in ziua 23 deci stai linistita ca o sa fie ok.
In asteptarea unui bebel ....