INSEMINARE (33)
Raspunsuri - Pagina 22
csana spune:
cosi
ce mult as vrea sa se intample minunea!
mai sunt multe zile pana la un raspuns, dar e ceva ce ma pune pe ganduri...de aseara tot merg sa fac pipi,si mi-am adus aminte de o prietena de-a mea care chiar se temea sa nu aiba vreo infectie pentru ca-i venea sa urineze des, si ea, de fapt, era insarcinata...
dedus75 spune:
neata fete dragi,
ati baut cafeluta? sau o dau eu azi?
trebuie sa recunosc ca ma mir eu de mine![]()
...nu ma mai gandesc deloc la rezultatul pe care il voi avea in 9-10 cand ar trebui sa vina rusii.....daca e sa fie cu ochisori luna asta ok daca nu....facem un tratament, pregatim un dosar strong si...inca nu am decis daca mai incercam inseminare sau mergem direct la fiv....
oricum, ori cu una ori cu alta sunt increzatoare ca va fi bine pana la urma
va pup pe toate

bulinanico79 spune:
Fetelor...va tin pumnii sa fie II. M-am mutat la FIV in Austria, singura nostra speranta, dar va citesc si va urmaresc din umbra. Avem programarea in aprilie....Daca se deschide un nou capitol va rog sa modificati la mine :
IA nereusita in februarie la Brasov...pregatire pt FIV in Austria
Multumesc
Nico
diaconmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cosicel Maria - hei, nu declara z1 pana nu-i vezi pe rusi! Ce-i cu temparatura asta? In sarcina creste? Sunt total pe dinafara, stiam doar de perioada ovulatiei. Cosi |
da cosi, daca ramane ridicata tb pe o perioada mai mare de 18 zile dupa ovulatie...inseamna ca sansele sa fie bb sunt foarte mari...defapt e semn de bb....
...Mereu sperand si visand la un
...Just me
Maria
bulinanico79 spune:
diaconmaria...nu am experimentat pe pielea mea, deci nu pot sa bag mana in foc, ca este adevarat, dar citind la FIV fetele de acolo, muuuult mai experimentate decat mine spuneau ca de la utrogestan se mentine temperatura bazala mare, si ca daca faci acest tratament de sustinere nu trebuie luata in calcul ca simptom de sarcina tb. Poate la tine totusi s-a cuibarit un bebelash in burtica...nu-l mai stresa cu termometrul ala
Nico