INSEMINARE (33)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clausim spune:

Draga Cosicel

Sunt cam speriata de ceea ce tot citesc pe net, erori la dozarea cantitatii de stimulare si luare in greutate, la fel cum spui se pot produce leziuni cand se extrag foliculii. Eu sper sa mearga totul ca pe struna insa teama cred ca apare si din faptul ca nu prea sunt informata. Acum 3 zile am stat de vorba 30 de min cu stamatian, apoi ca nebuna am inceput sa caut info pe net unde citesc diverse...
E cineva pe aici care a mai fost la cluj la fiv? Cum a fost? necesita internare? Mai e cineva ca mine cu trompa plina de lichid si cu risc sa preia embironul si deci sa nu reuseasca fiv?
Nu ma preocup atat pentru bani cat pentru nereusita.

Am luat ani de zile hormoni si m-am ingrasat mereu de la doze date aiurea incat parca si increderea in medici mi-a disparut, nu ma refer la stamatian, ci la altii care daca stiau citi un eco poate nu ajungeam la a 3a operatie.

Asta e viata, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Off Beatriz:(( ce ghinion...bine ca ti-a salvat trompita.
Off cata suparare!!!
Imi pare sincer rau!!!
Te imbratisez.

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

Crisa, Cosicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor,chiar daca am iesit din gasca voastra o perioada(sper sa fie cat mai scurta), va urmaresc si astept sa rasara soarele si la voi pe strada.
Se pare ca ninge, bate vantul si e frig la toata lumea.

Imi pare sincer rau!
Toate vom reusi, mai repede sau mai incet, dar vom reusi!
Stiu ca e greu, stiu ca neincrederea va macina si vedeti totul in negru,dar trebuie sa fie bine!

Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

fetele in maxim 2 zile vine cm-ul... a aparut mucusul apos de dinainte de cm....deci..asta este..

...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Offff Beatriz Imi pare asa de rau....m-am bucurat mult pt tine ca ai reusit,dar sa nu iti pierzi speranta

Astept II de la voi.....

http://tt.lilypie.com/DX66p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Beatriz, imi pare foarte rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. Totusi, priveste partea plina a paharului, ai ramas natural. Asta nu e de colea. Acum stii si ce este si cu trompele, deci data viitoare, nimic nu mai poate sta in calea reusitei. Sunt convinsa ca ai sa reusesti sa ramai natural si a a doua oara si de data asta o sa se lipeasca unde trebuie. Te pupic.

Dankutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

neata...acus declar z1....36,85TB...si asta in consitiile in care mai intai am sarit din pat sa rasp la telef...

...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Clausim - cred ca intradevar e o mare problema trompitza ta. Oare, inainte de a face fiv n-ar tb rezolvata problema? Stiu ca ti-e greu sa iei o masura radicala, dar oare merita sa faci FIV cu riscurile pe care le impune? Nu stiu, probabil ca nu te gandesti in momentul asta la bani, si daca va fi reusita procedura, chiar ai sa-ti spui ca merita fiecare cent, dar te-ai gandit si la varianta mai mutin optimista: si cu trompa plina de lichid, cu FIV-ul nereusit si fara bani?
Parerea mea e sa incerci sa ai un dosar strong, sa inlaturi orice obstacol care ar putea conduce la un esec si abia apoi sa te apuci de fertilizare! Pentru ca o nereusita iti lasa un gol si mai amar, si iti pui mii de intrebari dupa.

Maria - hei, nu declara z1 pana nu-i vezi pe rusi! Ce-i cu temparatura asta? In sarcina creste? Sunt total pe dinafara, stiam doar de perioada ovulatiei.

Dedus - mai bine nu te mai gandesti deloc la IA decat sa fii negativa! Si, sa stii ca eu cred, ca nu era necesar decat unul istetz care sa ajunga la ovul si treaba e facuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Beatriz - fara cuvinte!

Mergi la inceput