INSEMINARE (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Csana Bineinteles ca te primim si iti uram succes maxim maine...ce folicului frumosi ai obtinut cu ova-mit ...super.

Eu oscilez intre Polisano Sibiu si Kaali Szeged...am trimis ieri e-mail la amandoua si mi-a raspuns momentan doar DR.Zadori de la Kaali
deci sunt inca in ceata nu stim unde sa mergem......

http://tt.lilypie.com/DX66p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Crisa - nu cred ca nu sunt sanse, ci doar ca EU NU AM CINE STIE CE SANSE. Uite, daca foliculii mei crescusera ca zmeii pana la 17mm dar dupa n-am mai avut chef, cred ca-i mai bine si mai cu spor sa fac punctie si sa scoata ovulele din ei, decat sa astept ...
M-ar tenta ZIFT insa in Romania nu prea stiu daca face cineva.

Csana - bine ai venit! Maine e ziua cea mare, la ce frumuseti de foliculi ai, clar va fi o reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Bai ce inseamna totusi doctorul...deci la tine csana ti-a zis ca, cu 5,2 mil nu e imposibil si la mine cu 25 de milioane a zis ca e ffff greu practic imposibil..bai frateeeee ce e in mintea lor?????
Eu nu mai inteleg nimic..eu am senzatia ca ei de fapt nu pot da nici un procentaj de reusita nu ca aia sint multi aia sint putini la la la..A lot of bullshit si eu ma umflu de hormoni deja m-am imbracat cu o pereche de pantaloni care mi-era larga in vara trecuta acum abia ii inchei...metformin iau ficatul meu abia respiraaa oare unde o sa ajunggggg?

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Mai fetelor...azi dim test neg...TB 37...acum cine stie...cred ca m-am dereglat de la utrogestan

...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Mai fetelor de Martisor sa dea DD sa ne implineasca visul sa fim sanatoase si iubite pupici dulci, dulci la toate fetele...

Mai eu in continuare am TB 37 de data asta cu un somn f linistit...semne de sarcina nuu...aceeasi durere ca si lala jos pe centru dar a durat cateva minute iar putin mai tz intepaturi in partea stg...ceea ce ma duce cu gandul la cm....o fi tb asa mare pentru ca cm nu vine din cauza utrogestanului si at ea nu scade????

...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

Buna dimineatza!

Maria - nu prea cred ca utrogestanul era vreo legatura cu temperatura.
Dar totusi, azi ai fi in z17, nu? Cam ciudat ca nici nu vine cm, nici nu se pozitiveaza testul. Ce test ai facut? Ca eu am avut marea surpriza cu 'barza gold' sa imi apara pana si linia de control palida...

Dedus - ceva vesti????????????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

pentru toate fetele, mamici si viiitoare mamici!
azi am facut inseminarea la clinica dr Tutunaru. am avut marea sansa de-a fi singurii pacienti si totul a decurs in liniste, fara graba, am stat mai mult de-o ora chiar pe masa de operatie...asa, ca sa se prindanr de a fost de data asta 5,7 mil/ml, iar mobilitatea a+b 70% eu sunt putin confuza..cum e posbil sa oscileze atat de tare aceasta mobilitate?! acum o luna era de 50%, iar acum 5 zile de 35%, iar astazi de 7o%.dna dr matei ne-a chemat si pe noi la microscop ca sa vedem ...si erau unii atat de rapizi!!!!!!!!!TREBUIE SA AJUNGA UNUL DINTRE EI LA INTALNIRE!dupa prelucrarea lor dna dr matei zice ca a obtinut 12 mil de calitate foarte buna. Ramane acum ca ei sa-si faca treaba, iar Doamne-Doamne sa binecuvinteze stradania noastra .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Csana...mult noroc si multa bafta sa dea Dumnezeu ca Michael Phelps sa fi ajuns acolo unde trebuie la outul tau!!!
Mult mult noroc!
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clausim spune:

Sunt noua pe forum, nici nu stiu cum sa incep.
Operata de 3 ori de chist, am ramas cu 80% din cel stang si atat.
Trompa este plina de lichid si deci .. ramane FIV
Am fost la cluj la Stamatian si m-a chemat la intocmire dosar pentru FIV. Ma uit la celelalte mesaje si nu stiu unde sa caut si eu detalii ca de ex: mobilitate optima, dimensiuni etc. Apoi vad mesaje pozitive de la femei care au incercat in strainatate si ma intreb ce sa fac. Intrebarea vine de la o teama: exista vreun risc? Nu ma refer la sanatatea mea in general ci la o eventuala greseala umana care mi-ar elimina si aceasta ultima sansa: FIV.

Va multumesc

Mergi la inceput

Csana - astea da vesti bune! Sa fie cu 2 liniutze!

Mergi la inceput