INSEMINARE (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Cosi..ms sper sa fie bine

...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Crisas eu iau metformina de vreo 2 ani. Mi l-a presris ginecologul pentru ca am PCOS. La inceput am fost si eu derutata, pentru ca tata ia acest medicament, dar el are diabet, eu nu. Dr mi-a explicat ca din cauza PCOS, corpul se comporta ca si cum ar avea diabet, desi nu are. Din cauza asta ma si ingrasam. Eu iau 1000mg pe zi. Te ajuta la slabit dar si la ovare. Cand am fost prima data la acest dr, mi-a aratat la eco ovarele mele. Erau pline de "margele", tipic PCOS. Erau foliculi neajunsi la maturitate. Dupa 2 ani, cu stimulare, ovarele nu mai au margelele alea. Adica, daca ma duc la eco prin ziua 9-10 am doar cateva, care apoi cresc in foliculi. Pe mine m-a ajutatacest medicament, asa ca daca ti l-a dat sa il iei, numai sta pe ganduri ca nu iti face rau. Doar sa il opresti cand faci inseminarea.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui diaconmaria

FETELOR IA AM FACUT-O VINERI 13 FEB OARE IMI VA PURTA NOROC ACEASTA ZI...PUTIN FATIDICA?

DA!

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Crisas eu iau metformina de vreo 2 ani. Mi l-a presris ginecologul pentru ca am PCOS. La inceput am fost si eu derutata, pentru ca tata ia acest medicament, dar el are diabet, eu nu. Dr mi-a explicat ca din cauza PCOS, corpul se comporta ca si cum ar avea diabet, desi nu are. Din cauza asta ma si ingrasam. Eu iau 1000mg pe zi. Te ajuta la slabit dar si la ovare. Cand am fost prima data la acest dr, mi-a aratat la eco ovarele mele. Erau pline de "margele", tipic PCOS. Erau foliculi neajunsi la maturitate. Dupa 2 ani, cu stimulare, ovarele nu mai au margelele alea. Adica, daca ma duc la eco prin ziua 9-10 am doar cateva, care apoi cresc in foliculi. Pe mine m-a ajutatacest medicament, asa ca daca ti l-a dat sa il iei, numai sta pe ganduri ca nu iti face rau. Doar sa il opresti cand faci inseminarea.
Pupici

lA MINE OVARELE SANT CURATE...EU AM DOAR SINDROMUL OVARELOR POLICHISTICE..CARE AM INTELES CA E DIFERIT DE OVARE POLICHISTICE.
Primul medic care mi-a pus diagnosticul asta a fost in Romania..Dr.Moisa..am zis ca-i nebun..eu atunci intelegeam ca am ovare polichistice..si zic cum naiba ca abia facusem eco vaginala la Dr.Voiculescu si a zis ca ovarele mele sant perfecte!!
Ma rog , am aflat si eu dupa ceva timp ca am doar sindromul..si , si ala il ama asa o forma..ca am ciclu in fiecare luna..Problema era ca m-am ingrasat. Mult!! Si am mers si la endocrinolog ...si ea mi-a zis ..metformin..si am zis ok..nestiind pentru ce e..dr mea cu care lucrez mi-a zis o sa te puna pe metformin ca ea asa-i pune pe toti. Am ajuns acasa am citit ..si m-am ingrozit ...am zis whatttt? medicament de diabet de ce? Apoi am citit ca e si pentru PCOS..insa..totusi nu am diabet.Ma rog am luat vreo 3 luni..anul trecut si am slabit e adevarat ..insa ma durea ficatul..acum asta cu inseminarea a vazut ca nu a mers clomid..mi-a zis ok..metformin..si am zis iar? Si a zis da..3 pe zi:(((((( off mi-e frica!!
Crisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Pai iubita de acum 2-3 zile.........iese si a doua.....
si eu astept............duminica sau luni fac si eu test.....cu toate k nu am nici o speranta...pana acum nu am avut nici un simptom....de aseara ma dor putin de tot sanii.....ceea ce inseamna k vin rusii......
asta e.....oricum in aprilie fac IA.......
eu iti tin pumnii......
Ben gelecekte bir bebek var !!!

Ce face ''capreoara''???? Vrea IA?? Hai sa ne luam de mana sa facem IA!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cosicel
Crisa - sper sa prindem momentul sa ne sincronizam cand suntem online.

Ok cosilica!
Crisa

Mergi la inceput

Si mai am o intrebare: ce sa-i dau si eu sotului pentru imbunatatirea spermei?? Sau exista vreun tratament pentru asa ceva? Ia omega zinc si DHEA!!! Ce ar mai putea fi?
Va pup,
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Sa aveti un weekend placut!

Maria - cum stai cu a 2-a liniutza?

Crisa - habar n-am de tratamente naturiste, insa cred ca-s o alternativa buna. Eu cred ca iau o pauza, prefer sa-mi bag nasul pe la FIV si sa incep sa fac 'dosarul'

Mergi la inceput

Off ..asa repede...renunti? Tu chiar crezi ca nu e nici o sansa?:((
Off asa-s de suparata!!
Imi pare tare rau cosi..voi macar acolo aveti sanse:((((((eu aici nici una..e fff scump un FIV..nici nu stiu ce-o sa fac!
Va pup,
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

buna, fetele!ma primiti si pe mine?
eu va citesc de-o vreme dar n-am gasit ocazia sa scriu. acum, am simtit aceasta nevoie pentru ca main e urmeaza sa fac o IA si am emotii.. pe scurt povestea noastra. sotul azooospermie acu 2 ani, tratament cu Undestor si Lyverciyn, si ajunge intr-o jumatate de an la aprox 200 miiceea ce ne-a permis sa facem FIV+ICSI. au rezultat doi embrioni care din pacate nu s-au prins. mister...sau mai degraba inconstienta celor care m-au bagat la Fiv fara o laparoscopie in prealabil, pentru ca aveam sa aflu luna trecuta ca eu aveam endometrioza.acu pentru o perioada am scapat de ea, dar stiu ca revine in timp. in fine, cum am ajuns la IA...sotul meu a facut timp de 3 luni, zilnic, Gonal F, iar rezultatul, incurajator pentru noi, a fost de 5, 2 milione pe ml. stiu ca sunt extrem de putini, dar dr. crede ca nu e imposibil. eu azi vin de la monitorizare, ziua a 12-a, 2 foliculi de 20 si de 21,5 mm si unul de 16, dupa o stimulare cu ova-mit si un endometru "superb" conform dr..
asa ca maine sunt foarte aproape de a primi cel mai frumos martisor din viata mea.........dar mi-e o teama.........

Mergi la inceput