INSEMINARE (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_june spune:

buna fetelor,
Cosi imi pare sincer rau, dar noi suntem aici sa te sustinem. Nu cred ca trebuie inca sa te gandesti la FIV sau poti sa te gandesti, dar mai inainte cred ca ar trebui sa-i dai organismului tau un ragaz.Chiar si starea noastra psihica influenteaza mult buna functionare a "mecanismului".Si eu sunt cam la fel de suparata dupa cea de a treia nereusita si chiar ma gandeam sa o las balta, dar chiar aseara am fost la medic, voi lua o luna pauza, si dupa Pasti inca o serie de IA. Eu una mi-am impus sa fiu cat mai relaxata, cel putin sa incerc pentru ca se intampla numai lucruri bune atunci cand nici nu te gandesti.
pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Neatza.....

Maria.......da test ai mai facut?

http://tt.lilypie.com/bBWfp2.png

Ben gelecekte bir bebek var !!!

arianna nu ca ultimul a fost neg...acu 2-3 zile nu mai stiu exact cand...daca nu vin poate fac maine dim unul...tu ce mai faci?

...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Pai iubita de acum 2-3 zile.........iese si a doua.....
si eu astept............duminica sau luni fac si eu test.....cu toate k nu am nici o speranta...pana acum nu am avut nici un simptom....de aseara ma dor putin de tot sanii.....ceea ce inseamna k vin rusii......
asta e.....oricum in aprilie fac IA.......
eu iti tin pumnii......

http://tt.lilypie.com/bBWfp2.png

Ben gelecekte bir bebek var !!!

Mergi la inceput

FETELOR IA AM FACUT-O VINERI 13 FEB OARE IMI VA PURTA NOROC ACEASTA ZI...PUTIN FATIDICA?

Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

DACA nu vin azi fac maine dim un test de urina...asta daca se mentine tb ridicata..ca eu am visat ca scade

Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

fetelor,buna dimineata...
vad ca atmosfera nu este prea vesela...
cosi imi pare nespus de rau... ce se intampla fetelor?....chiar trebuie sa chinuim asa pentru a avea un bb?!
eu raportez ca am facut aseara IA nr 2 dar.....din pacate aceasta a fost cu sanse mai mult decat minine....nu stiu exact ce s-a intamplat dar cand asistenta mi-a aratat lama de microscop cu gigeii.....m vazut doar vreo 6 iar dr. a zis ca restul sunt morti si nu a putut sa-i prelucreze....deci sanse minime luna asta....am facut-o doar asa ca sa sper intr-o minune
sincer nu ma astept la nimic luna asta....dr i-a dat soului meu alt tratament pe care sa-l faca 3 luni si abia apoi o noua inseminare daca asta nu reuseste
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Maria - colul e mereu inchis, e usor intredeschis la ovulatie sau inainte, cand exista glera aia care sa favorizeze calatoria gigeilor. Asa ca, nu prea cred c-ai reusit sa bagi degetelele pe acolo! In vagin e cu totul altceva, bagi ce vrei tu, cand vrei tu, dar in stare nativa, peretii vaginului sunt apropiati (auzisem ceva de genul: cavitate inchisa). Mai bine stai cumintica si asteptam ziua de luni sa faci testul!

Crisa - sper sa prindem momentul sa ne sincronizam cand suntem online.

Nu ma intrebati cum e cand aud in stanga si-n dreapta ca mai e vreo cunostinta, ruda, prietena, gravi desi nici macar nu planificasera ... E drept ca nu le invidiez, dar nici nu pot sa nu-mi pun intrebarea: eu de ce nu?
Sper doar c-o sa ne vina si noua randul................

Mergi la inceput

Aha, ms cosi de rasp...Si eu is la a doua IA...la prima mi-a venit la 12 zile dupa IA cm-ul...acum is z 14...o sa vad....

Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

Elena - pai nici eu nu mai stiu in ce directie s-o iau. Daca tin cont de dr, ar tb sa incep gonalul, dar cand ma gandesc ca tb sa platesc inca 9mil... nu prea ma inghesui, mai ales ca, endometrul e transparent ca o hartie de calc! Daca fac gonal, o sa devina panza de paianjen.

Pe de alta parte, eu am asa o senzatie idioata ca inseminarile au fost facute aiurea, dar daca fac FIV vor fi obligati sa recolteze ovulele si macar voi stii ca exista!!!!!!!!!!!!!!!! Acum ma intreb de fapt care-i problema: am facut IA cand deja ovulasem de mai mult de 24 de ore? Ovulul era defect si de asta nu iese nimic de atatea luni? Sau... din cauza endometrului nu se implanteaza?

Dedus - sa nu te aud vorbind asa! Un singur e suficient pentru reusita, si cum ti i-a trimis fix in trompe, e imposibil sa nu se intalneasca! Pe mine nu ma preocupa cantitatea sau calitatea lor, gandeste-te ca daca ai ramane natural, multi, f multi s-ar pierde pe drum, de fapt oare cati reusesc sa treaca de col si sa ajunga in trompe? Pe cand acestia au fost trimisi la tinta, nu depun efort, esential e ca ovulul sa fie la intalnire!

Mergi la inceput

Maria - Doamne ajuta!

Arianna - zilele astea aflam daca ne dai vreo veste buna?

Si haideti sa scoatem majoretele ca tb sa ne mai inveselim putin!

Pentru Dedus, Maria, Arianna, si toate celelalte care asteapta sa iasa cele 2 liniutze:

Mergi la inceput