INSEMINARE (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Cosicel,uffff si tu-imi pare tare rau ca nu ai reusit,nu stiu ce s-a intamplat luna asta,a fost o luna cu ghinioane pentru toate fetele.Ma bucur ca suntem aici si ca ne incurajam intre noi
V-am spus ca fac o pauza de cateva luni,deocamdata nu mai fac inseminari,vreau sa va intreb-am tot citit de tratamentele astea naturiste,in special branca ursului si ceai de napraznic,pt.stimulare,as vrea sa incerc si eu ,ma gandesc ca nu are ce sa-mi faca rau,a luat vreuna dintre voi,si daca da,cum se ia? Si daca stiti ceva si de duphaston,eu inainte de extrauterina am luat o luna pt ca aveam ciclu neregulat si apoi la doua-trei luni am patit-o,o fi fost de la duphaston?ma gandesc si eu-sa nu radeti de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Ruzu - ce-ai patit de la duphaston? Eu am luat o luna si...mi-a venit cm normal, ce-i drept am luat doar 10 zile de la inseminare. Nu-s ce-o sa fac luna viitoare, acum ma intreb daca sa trec pe gonal sau nu...

Bulinanico - o sa reusim noi! Teoretic, chist e 'ceva' de peste 10mm care de la un cm la altul nu dispare, nu evolueaza... Adica isi pastreaza dimensiunile, eventual mai creste da' nu dispare.
Si acum ma bufneste rasul cand imi amintesc de prima mea experienta ecografica, cand mersesem la un mare profesor, si care imi spunea de zor ca am chisturi pe ovare, cand, de fapt erau foliculi! Da' de, omu' tb sa para important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty78 spune:

Declar si eu IA nr. 2 nereusita.Inca nu e ziua 1,dar maine sigur va fi,caci am toate simptomele.
Imi pare rau ,Cosicel,speram sa vedem amandoua doua liniute luna asta,dar uite ca nu a fost sa fie pentru nici una.Eu una,dupa ce am bocit o noapte,m-am mai linistit azi,dar inca nu stiu in ce directie sa o apuc.Oricum o sa fac pauza vreo 2-3 luni,caci deja am doua luni de stimulare,iar dupa aia cred ca o sa ne gandim la primul FIV.Mi-e frica,caci vad in FIV solutia finala,si daca nici asa nu iese........nu vreau sa ma gandesc,deja nu mai gandesc limpede.
Cel mai greu imi este ca parca ,in ultimul timp,toate cinostintele mele au ramas insarcinate sau au nascut,unele cu al doilea copil.Parca numai pentru mine timpul sta in loc.Am asa un sentiment ca imi irosesc viata...dar doar voi puteti intelege asta.Ma bucur din inima pentru toata lumea,dar cand ajung acasa totul se prabuseste,nu mai am putere sa ma bucur de nimic.Imi vreau viata de dinainte inapoi,dar nu o voi avea niciodata.
Va doresc celor care inca mai asteptati rezultate sa ne dati o veste buna,sa iesim putin din starea asta.

Si Beatriz,ti-as fi reconoscatoare daca mi-ai trimite si miematerialele alea despre FIV,caci vreau sa ma pun la punct de pe acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Bulinanicoo dulce fata...ma uitam prin listuita voastra nici nu stiam ca dma e gravi saau ca si cocolyso a facut IA...choar si tu..nu stiam ca faci

...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

diaconmaria oooo tu sa fi sanatoasa ca dma cred ca a si nascut demult. Ea a facut atunci prin 2007 o IAD nereusita si parca la a doua a reusit si are demult un bebel. Crisa si cu mine suntem novice in ale inseminarilor...suntem la prima, sau ma rog aproximativ prima la crisa...nu a fost definitivata. Cocoloso si... ea pe baricade...rezista eroic. Eu am facut una si gata...m-am mutat la FIV. Vrem sa facem FIV-ul cat mai repede, ca starea gigeilor sotului nu e grozava si se pare ca se diminueaza nr-ul pe zi ce trece...Mult succes iti doresc...dar poate azi maine vi cu testul si te muti si tu....la odisee

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Of mai fetelor..ce ghinioane ce dezamagiri ce nereusite!!!
Sant trista pentru mine dar si pentru voi..si vorba lui kitty..deja am ajuns la disperare..toate cunostintele prietenele au copii..am ramas cam ultima!!:(((((
Si e frustrant..zau...oare de ce nu e sa fie?
Si asta seara..m-a apelat o amica din orasul in care m-am nascut sa-mi spuna ca e gravi..m-am bucurat enorm pentru ea...nu am nici cea mai mica urma de gelozie..pentru nimeni si nu am avut-o niciodata..insa imi vine sa urlu.Ma gandesc daca totusi nu o sa reusesc ce naiba fac eu? Ca barbata-miu nici nu vrea sa auda de adoptie..desi sincer eu as fi deschisa.
Nu-mi ramane decat sa astept sa treaca zilele.
Imi pare rau din suflet pentru nereusitele voastre.
Hai Marie..cu o veste buna!! Tin pumnii!! Sa mai spargi gasca astora care asteaptaaaa de amar de vreme!
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Cosy..ti-am dat add pe mess

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

'Neata...va astept cu cafea pentru toata lumea....

TB tot 37 in continuare nici un simptom de sarcina....doar jena de cm, sanii moi, foarte moi si fara sensibilitate...
_

Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

fetelor nu ma pricep la treaba cu colul...insa am vrut sa vad si eu cum e el sa vad daca ma ajuta...si cu chiu cu vai am reusit sa trec degetelul de 'poarta' de la intrare ...asta inseamna ca e inchis???? inauntru mucus nu simt ca am utrogestanul si nu imi dau seama...

Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza.....

Maria.......da test ai mai facut?

http://tt.lilypie.com/bBWfp2.png

Ben gelecekte bir bebek var !!!

Mergi la inceput