INSEMINARE (33)
Raspunsuri - Pagina 14
bulinanico79 spune:
cosi si tu....imi pare rau. Si tie ti-a venit mai repede nu-i asa?...trebuia sa faci test duminica nu? Si eu am fost realista si stiam ca sansele sunt minime dar...tot speri sa se intample o minune fara sa vrei. Mie abia azi mi-a venit efectiv...am avut doua zile de tortura, cu scurgeri ffff slabe, mi-au disparut toate simpomele de cm..ma durea doar cateodata un ovar, tare de tot de' imi iradia durerea pe picior. Cred ca am facut un chist sau ceva...of
Beatriz si eu am vrut sa iti trimit PM...dar nu ai activat PM-ul...adresa mea pe Yahoo este...purple]sarafinceanu[/purple]...astept un semn si multumim in avans pt materiale, avem nevoie in momentul acesta de orice fel de info, pt ca acum...totul mi se pare ca ia proportii uriase ne copleseste tot. Suntem foarte speriati de FIV, de procedura, de sanse de tot... dar alta sansa nu avem
Nico
bulinanico79 spune:
dedus iti tinem pumnii stransi astazi...sa dea DD sa fie cu noroc. MultiMaca de la Forever living i-am dat si eu sotului acum dupa inseminare sa ia si Zinc. Omega de care vb tu este ala Omega 3 de la Doppel Hertz? Cat timp a tinut sotul tau tratamentul pana sa
repetati spermograma? Merci si mult succes azi
Nico
speranta2008 spune:
buna
Mi-am revenit si sunt iarasi increzatoare ca in curand voi avea BB.
Am decis sa fac laparoscopia in luna martie.
Beatrice FELICITARI !!!
Cosicel,
...data viitoare sigur se va prinde.
dedus, sa fie cu ochisori!!!!!
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
bulinanico79 spune:
speranta 2008 mii de scuze....te-am confundat zilele trecute cu o alta speranta...in loc de 2008 ea era 76 si avea test pozitiv. Am crezut ca esti tu...of, mii de scuze 
Nico
cosicel spune:
Ei, nu-s deloc melancolica, doar ca nu prea mai vreau sa fac teste pe propria-mi pielicica! Si daca am deja 4 inseminari ratate, oare mai merita sa continui cu IA?
Azi, intr-un mare entuziasm, am sunat la dr Moisa, si.... am facut o programare. Sa vedem ce-o iesi! Sper sa pot discuta deschis, din cate am inteles, e o femeie f transanta!
dankutza spune:
Buna fetele,
M-am intors si din pacate nu am citit vestile pe care le asteptam. Imi pare rau. As fi vrut sa citesc de toate ca sunteti 2 in 1.
Stiti, noi suntem ca broscutele testoase care nu gasesc din prima drumul spre mare. Noi trebuie sa ne chinuim sa ajungem la apa. Gasim drumul cel mai greu, dar sigur suntem invingatoare. Hai fetele, scuturati-va de praf si mergeti mai departe. Vom reusii cu toatele. Gasim noi drumul catre mare.
Va pup si sunt alaturi de toate
Dankutza
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cosicel Buna dimineatza! Declar z1! ![]() ![]() ![]() Doar ca de unde eram entuziasta de nu mai puteam, acum, parca nu mai am chef de nicio inseminare... nu-s, poate ca-i mai bine sa iau in calcul fiv-ul, ca deja ma pierdut timpul aiurea! Mai am 2 zile ca sa hotarasc daca incep stimularea sau nu.... Cosi |
Ei nu se poate mai Cosiii...offff da ce ghinioane pe voi mai fetelor...parca nici nu-mi mai vine s-o fac:((((
Zau!!!
V-a venit ...ciclu exact cind trebuia sa vina?? Ati avut intarzieri?
Auziti si vroiam sa intreb si eu doua chestii...voi de aici ati fost careva puse pe glucophage/metformin? Pentru ca eu deja sint speriata de el..adica in prima faza e pentru diabet si eu nu am...daca dezvolt diabet ??? Mi-e asa de frica de nu va pot spune.
Si inca ceva...daca s-au spart foliculii aia singuri inseamna ca nu-mi mai face ovidrelul, nu?
Off asa rau imi pare ca v-a venit ciclu..de nu aveti idee...mai avem vreo fata care asteapta?
Crisa
http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png
evanescence spune:
Offff Cosi
...imi pare rau
Dar chiar la nimeni nu mai reuseste inseminarea....ce se intampla???
Dedus iti tin pumnii
Ai fost foarte rapida dupa CM imediat ai inceput o tura noua...as vrea sa fim si noi asa spontani...am pierdut luna asta cu melancolii si planuri aiurea....
Ieri ne-am hotarat sa mai incercam si noi o IA prin 31.03 si sapt viitoare mai avem o sansa...mica,mica,foooarte mica
Ovulez de 2 ori in martie o fii semn bun ![]()
Daca nu reusim nici la a doua IA a ramas stabil sa facem cu Donator...offf grea e viata
http://tt.lilypie.com/DX66p2.png
cosicel spune:
Crisa - nu mai faci niciun ovitrelle! Ala il pastrezi pt inseminarea de luna viitoare. De fapt ovitrelle se face ca sa provoace ovulatia, sa sparga foliculii, si cum deja ai ovulat, nu ai pt ce sa-l faci.
Medicamentele pt diabet cred ca-s bine dozate, si nu vad de ce ti-ar dezvolta un diabet. In afara de faptul ca probabil, vrei sau nu, mananci mai mult (ca acum pancreasul secreta mai multa insulina) si eventual te ingrasi, sper sa nu aiba alte efecte. Dar cum ti-a justificat medicul administrarea lor? Ce efect spera sa produca?
Mie nu mi-a venit pacatosul de cm la fix sau mai tarziu, mi-a venit mai devreme, in z26 de la ultimul si in z11 de la inseminare. Total aiurea... si, incerc sa nu injur dar normal ca-mi pun intrebarea daca nu cumva am ovulat in joia de dinaintea inseminarii (adica duminica) si dr a vazut cai verzi pe pereti albastri!
Ufff, acum nu sunt suparata, ci doar furioasa pt ca nu stiu daca vina e a mea (a noastra) sau am avut parte de niste medici.......
CrisaS spune:
Eva..cum adica ovulezi de doua ori??
Vreau si eu:)))))))))
http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png