INSEMINARE (33)
Raspunsuri - Pagina 13
dedus75 spune:
fetele, revin cu analizele ...deci:
volum 7,5ml
ph 8
mobilitate la 1 h-73% din care 61% progresivi
nr spermatozoizi ejaculati 218 mil
nr spermatozoizi functionali 42 mil
viteza 12 micrometri/sec
nr spermatozoizi per ml 30,2 mil
nr sprmatozoizi cu mobilitate progresiva 17 mil
nr spermatozoizi functionali 5,2 mil
spermatozoizi cu morfologie normala 13,8%
diagnostic: hipersemie, normozoospermie
toate acestea in urma tratamentului luat dupa ureche cu multi macca , branca si omega....fara mers la medic si fara consult......fara alcool si fara tigari.....fara mancare condimentata si fara grasimi
iar la mine: endometru trilamelar 6,7mm
ovar stang fol 13/14mm
ovar drept fol 16/17mm si fol dominant 17/20mm
cam asta e.....maine la 6.30...inseminarea....si promit sa nu ma mai gandesc daca e sau nu in urmatoarele 2 saptamani
va [pup 
Mona40 spune:
Dedus75 pari o closca numai buna de insamantare...![]()

Mult succes si sa nu fii stresata...este f important
Bafta

Mona
:)
sensibila spune:
dedus75 - multa bafta maine , iti tin pumnii si iti doresc din suflet sa prinda, cum dealtfel doresc tuturor fetelor !

In asteptarea unui bebel ....
cosicel spune:
Beatriz - cum sa-ti trimit pm????? Ca nu e activat al tau! Da' tinand cont de faptul ca esti gravi, si esti reprezenta insarcinata a noastra in momentul acesta, astept cuminte sa-l activezi sau iti dau direct adresa de yahoo, ca sa-mi trimiti materialele. Orice informatie e binevenita!!!!!! Deci, 'cosmyna1' si astept....

evanescence spune:
Dedus Iit tin pumnii maine,sigur vei reusi cu asa foliculi si
....ma bucur ca a avut efect trat naturist...la noi nu a functionat absolut nimic am incercat de toate...
http://tt.lilypie.com/DX66p2.png
cosicel spune:
Beatriz- am primit mailul, abia astept sa-mi trimiti informatii! Vezi ca nu cumva sa ai pm plin, si sa nu mai poti primi nimic.... alta explicatie nu gasesc.
dedus75 spune:
fetelor, multumesc de incurajari....nu stiu de ce dar am emotii... eu sper ca dupa inseminare , urmatoarele 2 saptamani sa nu ma mai gandesc....si sa vin cu o veste buna undeva in jurul lui 25 martie....ca doara e Buna Vestire...
cosicel spune:
Buna dimineatza!
Declar z1! 

Doar ca de unde eram entuziasta de nu mai puteam, acum, parca nu mai am chef de nicio inseminare... nu-s, poate ca-i mai bine sa iau in calcul fiv-ul, ca deja ma pierdut timpul aiurea!
Mai am 2 zile ca sa hotarasc daca incep stimularea sau nu....