INSEMINARE (33)
Raspunsuri - Pagina 12
dedus75 spune:

218 mil per total.....dar ''functionali'' sunt 36 mil....cel putin asa scrie pe analiza.....oricum o sa scriu toate valorile si o sa va rog sa-mi spuneti ce credeti despre ele.....nu de alta dar parerile sunt impartite
va pup
ruzu30 spune:
Buna,gata sunt ziua1,m-am asteptat tot timpul din moment ce aveam simptome clare de cm,in fiecare luna sunt la fel,iar acum nimic nou,deci nu avea cum sa fie bebe.Sunt trista,dar asta e,este greu,nu pot sa fac nimic daca Dumnezeu nu vrea;deocamdata nu mai fac inseminari,am sa incep sa strang bani pt.fiv,cred ca este ultima sansa.
Va pup pe toate si multa,multa bafta
sensibila spune:
ruzu30 - curaj. Stiu prin ce treci si imi pare rau. E un sentiment pe care nu il poti explica. Sincer nu ai cum sa explici ce simti si cei de langa tine nu au cum sa inteleaga decat in parte. Nu stiu ce sa zic cu FIV pt ca si acolo sunt doar 30% sanse si costuri asa de mari. Eu cred ca mai bine mai incerci IA decat sa dai atatia bani pe FIV si Domane Fereste sa nu prinda ! Acum fiecare decide ce e mai bine si care sunt dorintele, dar eu asa cred.
Spor la burtici fetele si haideti cu o IA sau IAD reusita.
In asteptarea unui bebel ....
lyly_mar spune:
[[blue]ruzu30[blue]Imi pare rau si mult curaj. De regula,dr recomanada 4-5 IA pana la FIV . Ma gandesc ca ar fi bine sa mai incerci o IA pana la FIV(nu am inteles cate IA ai facut pana acum), pt ca eu vad FIV ca ultima sansa. Mai gandeste-te.
bafta multa
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruzu30 Buna,gata sunt ziua1,m-am asteptat tot timpul din moment ce aveam simptome clare de cm,in fiecare luna sunt la fel,iar acum nimic nou,deci nu avea cum sa fie bebe.Sunt trista,dar asta e,este greu,nu pot sa fac nimic daca Dumnezeu nu vrea;deocamdata nu mai fac inseminari,am sa incep sa strang bani pt.fiv,cred ca este ultima sansa. Va pup pe toate si multa,multa bafta ![]() |
Off Ruzu!!! Imi pare rau ....nespus de rau!!!!

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png
bulinanico79 spune:
ruzu30 imi pare tare rau...
Deci acesta luna care a fost plina de inseminari totusi nu prea a rodit...ce-i drept sa ai bebe scorpion nu este cel mai fain lucru
Cosicel, Kitty voi sunteti singurele care mai puteti salva onoarea...bafta
Beatriz scuze dar tu ai ramas natural...tu nu intri in calcul![]()

Nico
CrisaS spune:
| citat din mesajul lui bulinanico79 I'm out... Z1....cred. Fetele care au mai facut IA cu stimulare..v-a venit vreodata CM inainte de cele 14 zile. Mie mi-a zis clar dr...bhcg in z 14 de la IA, dar nu a zis ca ar putea si sa vina mai repede...azi Z12? Am o scurgere fffff slaba (pe hartia igienica nu pe tampon)razleata...cand este cand nu este....Ati mai intalnit/auzit de o asemenea situatie? Nico |
O...nuuuuuuuuu si tu???? Hai mai fetelor!!!!
Off ce rau imi pare!
Dar poate mergem impreuna la odisee luna urmatoare!!
Va pupizez,
Crisa
CrisaS spune:
| citat din mesajul lui evanescence Crisas imi pare rau de ce ti sa intamplat...dar luna viitoare cu siguranta vei reusi |
Eva...mersi frumos..sper sa imi prinda ovulatie luna viitoare!!!
Sper, daca nu ar fi speranta...as muri!

Beatriz spune:
Buna fetelor!
Bulinanico, Ruzu - fetelor, imi pare foarte, foarte rau! sa va mai ganditi, sa mai analizati pe toate partile si sa nu va lasati. Cu o procedura sau cu alta - tot trebuie sa reusiti! in cazul in care vreuna din voi se hotaraste pt FIV, eu am strans multe materiale, as vrea sa va fiu utila - daca veti considera ca va ajuta cu ceva, sa imi dati un pm cu adresa voastra de mail, sa vi le trimit; tot am muncit eu ca sa strang aceste info
Bulinanico - eu am facut programare la clinica Wunschbaby din Vienna, poti sa dai cautare pe net, e f renumita. Am facut programare in ianuarie pt martie, dar cred ca te primesc si la o luna distanta dupa ce le scrii
Evanescence - 
Crisas - sper ca iti revii repede, sa faci numai lucruri placute, sa iti ridici moralul, ca sa fii pregatita pt luna urmatoare, cand doctorul nu iti va mai rata ovulatia si iti va face IA cu siguranta;
bebe ma trage la
toata ziua
Cosi - bebe va fi teoretic scorpion, practic va fi ... ce va dori/alege nenea doctorul, am de gand sa fac cezariana si asa ca poate fi si balanta; daca vrei si tu materiale, iti dau cu placere, dar te stiu mare navigatoare pe net ca si mine
toate fetele!