Pepenasi de iulie-august 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Eu i-am pus ulei de masline in piureuri, i-am pus de la 4 luni, de cand am inceput diversificarea. Aici spun mereu sa pui o lingurita de ulei(poate fi de floarea soarelui, masline, de mai multe feluri) este f. bun pt. dezvoltarea creierasului.

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

si eu am pus ulei de masline... de la 5 luni.. la pireu de legume... si mai pun o lingurita de ulei cand fierb carnita

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Mina eu nu am asteptat mult cu balaceala pt. ca noi suntem un grup de la scoala gravidelor si una din fete o cunoaste pe instructoare. Eu am avut noroc ca ma plimb cu fata care o cunoaste si m-a intrebat daca nu vreau sa merg.
Oooff, sper sa nu fie mamaruta bolnavioara!!

Ulei de masline si eu ii pun de pe la 5 luni. Nu mult, o picatura, 2.

Gutuie eu i-am dat coapta. Am taiat-o in jumatate si am pus-o intr-o tava cu apa, cat sa acopere fundul.

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Fetele, am term. si odata cu povestea si piersicutza mea m-a strigat, pt prima data. M-a tras de haina, si a zis: me-me-me, de 3 ori..

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Apropo de bebei si mobile eu am un siemens mai vechi care nu mai prea merge ca l-am scapat de la etajul 3, ii incarc si i-l dau sa-l molfaie. Asa cu ecranul neluminos nu-i place asa ca de-aia il incarc...

si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

In legatura cu uleiul de masline, rapita sau alta oleaginoasa, trebuie pus cu picatura sau cu lingurita? Eu ii pun ochiometric cam o lingurita de ulei de masline grecesc. Ce'i drept soata mea ma cearta ca nu ii pun 5 picaturi asa cum a citit el nu stiu unde. Da' numa' uleiul nu'l masuram cu picatura..

bon, so, trebuie picaturisit ca afecteaza sau de ce?
intreb ca am vazut ca se mai foloseste si in alte casa unitatea picatura cind e vorba de uleiul pus la piureul de bb.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Acum am reusit sa citesc din urma.Am fost la dr si de joi o sa incep kinetoterapia pt ca s-a razgandit dr mea,la inceput imi recomandase fizioterapia.
gallyb frumusica foc Xenia.
kimmy si Ralu adoarme cu suzeta in gura.Iti doresc multa putere sa depasesti toate problemele si sa iei hotararea cea mai buna.
Anaxena nu esti deloc exagerata.Mama ta exagereaza.Astept poze.
Anna ce scumpica e Ioana cum se taraste ea pana la telecomanda.
turturica superbe pozele cu Mara.
Mada super ideea cu pozele de Paste.Tb sa ma gandesc ce costumatie ii cumpar Ralucai.
dia felicitari pt kg date jos.Cum ai reusit ca vreau si eu?
Caprioara deci Ilinca a inceput sa vorbeasca.Si Ralu zice ma-ma,ta-ta,da-da.
dana eu ii pun ori ulei de masline ori unt in supa de legume de la 5 luni.
Fetelor voi ati inceput sa dati peste bb-ilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ooka aici zice ca sa pui cu linguritza adik aia de desert mica, in fct de cat de mult piure e pui o linguritza sau jumate.
Apropo de branzeturi alea pasteurizate sunt bune pt bebe, celelalte nus adik cele gen camembert sau brie. Cele bune de folosit is cele gen cascaval sau edam.
Tecky eu i-am dat aici recomanda cod sau platica ca au textura molcutza si is mild la gust nu is tare fishy. Si i-a placut mult lui Ami. Aici pana la 9 luni se mai da si carne de vita tocata sa fie slaba si carne de vita cubuletze macra, de la 9 luni in sus ca peste mai poti da pe langa cod si platica, batog, ton din conserva si hake care nu stiu ce peste e in romaneste, toate sa fie file de peste, fara piele. De la 12 luni se mai adauga si somonul la lista asta.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Tecky ai probleme cu coloana? Eu am slabit pt. ca am renuntat la mancare. Mananc doar o data pe zi, la 12-1. In rest apa, ceai fara zahar si mai rar, cate o cana de lapte. Mai fac si sport si beau L-carnitina care cica arde grasimile...

Mada am uitat sa-ti zic ca e super ideea cu filmuletul de Pasti...oare se gasesc urechi de iepuras, asa cum am gasit cornite de ren?

si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Nu cred ca-i vreo pb. daca pui o lingurita, aici asa zic sa pui, daca nu ar fi ok, nu ar spune.

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput