Contra hemoragiilor doctorita mi-a prescris Duphastan, Flamexim, Calciu, vit. A si E. Dupa cateva zile au inceput durerile de stomac, am inceput sa iau ranitidina, apoi omeran, am terminat tratamentul, durerile nu s-au oprit, a venit si ciclul, tot abundenta, deci problema nerezolvata ba am ramas si cu durerile de stomac, a mai avut cineva problema asta sau pur si simplu e o coincidenta ?
Si eu am primit pt aceeasi problema Duphaston, 3 luni, 2 pastile/zi din ziua 16 in ziua 25.
Dar mie mi-a spus dr ca s-ar putea sa ma greturi etc si mi-a sugerat sa le "iau" intravaginal. Deci timp de 10 zile am introdus seara intravaginal 2 pastilute si a fost OK.
Insa, intr-adevar, nici eu n-am scapat de menstra abundenta. Sper insa sa se rezolve dupa alte 2 luni de tratament.
voi cele care ati luat duphastone, ati observat vreo modificare a sanilor? ai mei s-au intarit oarecum si dor...sunt sensibili la fiecare atingere. aveam si eu o oare-s-ce stare cam nasolala dupaa ce luam duphaston, dar avand in vedere ca mai luam pe langa si alte pastile....nu am stiu ca de la ele.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
Am luat Duphaston de mai multe ori pentru a forta menstruatia sa apara (dupa indelungi asteptari). Niciodata nu am avut dureri de stomac. Ideea este ca sanii te pot durea in timpul tratamentului sau dupa datorita hormonilor pe care ii primesti. Pe mine ma dor si fara sa iau Duphaston inainte de menstre (banuiesc ca din cauza ca am prolactina mare - eu tot zic ca toate mi se trag de la un mic adenom hipofizar/prolactinom.. doar endocrinoloaga mea nu crede si pace. Are incredere 100% in radiografia de sha turceasca.. desi am auzit ca daca adenomul e mic nu se vede la radiografie. O sa cer sa imi faca tomografie.. poate totusi ea are dreptate dar vreau sa ma linistesc).
Emilia M
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Eu am luat acum 5 ani ( pt probleme la 1 luna de sarcina) dar nu imi amintesc ca as fi avut dureri de stomac. Parca medicul ma avertizase in privinta greturilor dar de dureri de stomac nu imi amintesc.