LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ce frumos, pe 6 octombrie e Sf. Toma. Asa mi-ar fi placut mie sa-l botezam pe Andrei, da nu m-am inteles cu sotul, ca cica nu merge cu numele de familie

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eu sunt nou burtica .. nu stiu daca sa zic din fericire .. m-a bulversat, a dat cu mine de pamant vestea asta .. am bocit .. am plans .. m-am gandit la tot felul de tampenii si in final am acceptat .. asta nu inseamna ca m-am resemnat ..

m-a luat total prin surprindere si pe nepregatite vestea asta .. de ce spun asta .. ptr ca eu am CM mai lung si s-a intamplat fara protectie imediat dupa CM .. .. uite ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi .. si acum asteptam pe bb nr 2 ..

am deja 7 saptamani si voi fi colega de odisee cu multe dintre zuzele noastre ... deocamdata mi-e bine, am avut o usoara greata zilele astea si somn dar trec ele ..

va pupacesc si imi cer scuze ca v-am facut curioase ..

mada, ereena, laurici, lala

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

FELICITARI!!!
O SA FIE MINUNAT, TU FACI COPII EXTREM DE REUSITI!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eu sunt nou burtica .. nu stiu daca sa zic din fericire .. m-a bulversat, a dat cu mine de pamant vestea asta .. am bocit .. am plans .. m-am gandit la tot felul de tampenii si in final am acceptat .. asta nu inseamna ca m-am resemnat ..

m-a luat total prin surprindere si pe nepregatite vestea asta .. de ce spun asta .. ptr ca eu am CM mai lung si s-a intamplat fara protectie imediat dupa CM .. .. uite ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi .. si acum asteptam pe bb nr 2 ..

am deja 7 saptamani si voi fi colega de odisee cu multe dintre zuzele noastre ... deocamdata mi-e bine, am avut o usoara greata zilele astea si somn dar trec ele ..

va pupacesc si imi cer scuze ca v-am facut curioase ..

mada, ereena, laurici, lala

Eva creste mare
Eva

papa bun

FELICITARI!!!
O SA FIE MINUNAT, TU FACI COPII EXTREM DE REUSITI!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

ca toate zuzele, de altfel. cred ca avem cei mai frumosi copii!

multumesc mult, lala!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Elle avem dpn foarte apropiate.poate ne intalnim la spital sa nastem amandoua[:d]
asta daca nasti tot la elias.

si la voi merge dc foarte greu sau doar la mine?

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby7+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

Elle avem dpn foarte apropiate.poate ne intalnim la spital sa nastem amandoua[:d]
asta daca nasti tot la elias.

si la voi merge dc foarte greu sau doar la mine?

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby7+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

nu stiu daca ma mai bag la elias .. am ramas cu un gust amar .. oricum, avand in vedere ca eu fac ceza .. s-ar putea sa ne intalnim daca merg la elias ..

si la mine merge tare prost DC-ul ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle felicitari mami!!! Arunc manusha: eu vad gemeni...ba-mi apare un flacau care aduce cu tine, ba o fetitza semanand un pic cu Eva dar brunetica...Doamne ajuta! Si zici ca te furishai pe la burtici de sept-oct?! ptiu! ia sa nu-mi mai bag nasul acolo oricum, eu 8 ani am zis ca nu voi putea imparti dragostea pt Ozi...uite ca acum am o noua inimioara care bate cu putere si care creste pe zi ce trece...e cea care s-a nascut cu Dudu...seara cand ma bag in pat cu amandoi zic ca-s cea mai fericita...Te si ma bucur din inima! Si dak vrei un dr tanar si frumos, cu ochi superbi, gura frumoasa, sportiv, sexy, bine pregatit, tandru...mergi la dr. Cata al meu si al Cristinei, mami de Antonia...la Filantropia.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

roli hmm .. nu ma incanta numele de toma .. sunt de acord cu sotul tau .. e mai mult nume de familie ..

nu ne-am gandit la nume .. sotu' insista pe nicolas daca e baiat .. iar eu oscilez .. matei, vlad, andrei .. la nume de fetite imi plac irina, daria, alexandra ..

vedem .. mai avem timp sa ne gandim ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Stancutza, Madalina,
cei mici simt uneori chestii.....
In decembrie 2006 am venit in DE sa petrecem sarbatorile impreuna stiam ca vrem sa fim impreuna, ne trecuse de naveta mea RO-DE-RO. Si deci m-a prezentat rudelor. Am mers sa o luam de la gradi pe nepotica noastra, eram in vizita la ei. Si asteptand sa o imbrace taica-su un baietel f simpatic vine la mine ma ia de mana si ma intreaba "Wem seine Mama bist Du?" adica "A cui mamica esti tu?". Am ramas paf- am zis ca sunt matusa lui Yasmin. Oricum de Revelion 2007 2 saptamani mai tarziu cand ne-am pus dorinte pentru anul urmator la mine erau: sa ma marit, sa fac un copil. Cand am aflat DPN al lui Benji 10 ian ma gandeam ca tot e bine daca mi se implinesc jumate din dorinte (ne-am casatorit in august 2007). Cand am aflat cam tarziu ca va fi baietel m-am gandit instant la pustiul care ma luase de mana pe holul gradinitei! Dar uite ca Benji a fost mai presus de orice dorinta si si-a facut loc in lume in ajun de Ajun de Craciun.
Sunt absolut minunati copiii!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Elle felicitari mami!!! Arunc manusha: eu vad gemeni...ba-mi apare un flacau care aduce cu tine, ba o fetitza semanand un pic cu Eva dar brunetica...Doamne ajuta! Si zici ca te furishai pe la burtici de sept-oct?! ptiu! ia sa nu-mi mai bag nasul acolo oricum, eu 8 ani am zis ca nu voi putea imparti dragostea pt Ozi...uite ca acum am o noua inimioara care bate cu putere si care creste pe zi ce trece...e cea care s-a nascut cu Dudu...seara cand ma bag in pat cu amandoi zic ca-s cea mai fericita...Te si ma bucur din inima! Si dak vrei un dr tanar si frumos, cu ochi superbi, gura frumoasa, sportiv, sexy, bine pregatit, tandru...mergi la dr. Cata al meu si al Cristinei, mami de Antonia...la Filantropia.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

hmm .. gemeni .. s-ar putea ca avem in familie cazuri si din partea mamei si din partea tatalui .. mama e din gemeni, la randul ei a avut 2 baieti gemeni insa nu a putut sa-i tina .. mama tatalui a avut gemeni insa unul a murit la nastere (cu sora tatalui .. a mai fost un baietel) ..

cat despre bb brunetel .. no chance .. toti in familie suntem pe gena balaie .. ca sa spun asa ..

eu as vrea un flacau care sa semene cu tati .. acum mai vedem ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

stiti ce dorinta mi-am pus de ziua mea???

sa-mi dea DD mai incolo, cand va fi momentul si mie un bb baietel .. uite ca mi-a dat un bb dar mult mai devreme decat ma asteptam ...

gata fug catre casa

pupici

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput