LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)
Raspunsuri - Pagina 5
alina023 spune:
Elleeeeeee!!!!
Felicitari!!!! Ce ma bucur!!! Bravo, mami!
Stiu ca tu esti putin bulversata, dar si eu stiu cat de mult te vei bucura si de bebe2 care sper din suflet sa fie baietel, asa cum iti doresti tu! Si daca va fi fetita in mod sigur vei fi la fel de fericita cu doua printese superbe!!
Sarcina usoara, nastere la fel si bebic sanatos si papacios!!!
Laurici
Mada, of ce-ati tras-o azi noapte! Bine ca i-a scazut acum temperatura. Sa stii ca si eu am observat uneori la Luca o temperatura mai scazuta decat normal, in general dupa ce i-am dat multe antitermice. Imbrac-o si mai verifica-i manutele sa fie caldute. Multa sanatate!
Shose, ma bucur ca Pipe e mai bine si Doamne ajuta sa scape de antibiotic. Sper sa ai si tu o noapte mai buna decat cea care a trecut.
Ramo, Alina
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
laura_dimitris spune:
YEEEEEEEES !!!!!!
FELICITARI ELLE !!!!!! SA-TI DEA DUMNEZEU O SARCINA USOARA! O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS SI LA FEL DE MINUNAT SI FRUMOS PRECUM EVITA !!!!!WOW ce ma bucur !!!
Ma bucur pentru tine, pentru sotul tau caci stiu ca el isi dorea mai mult un bebe 2 dar mai ales pentru evita frumoasa ca merita si ea un fratior/surioara !!!!
A avut dreptate sora-mea! Ea pariase ca esti tu !
Sa ai 40 de saptamani minunate. Noi suntem aici, alaturi de tine!
Nu vreau sa mai plangi, nu vreau sa te mai gandesti la prosti !
Faci un lucru minunat! Ai o minune in burtica si asta este tot ce conteaza!!!
Nu mai am cuvinte ... Dar sunt tare emotionata si fericita pentru tine!
cu muuuuuult drag !!!!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
aweya spune:
Elle felicitari!!! Chiar daca nu era in planurile tale, sunt sigura ca te bucuri si primesti cu drag felicitarile noastre. Iti doresc o sarcina fara probleme, o nastere usoara si un fratior/o surioara sanatos pentru Evita! Multi pentru burtica!
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
iulia82 spune:
Felicitari,Elle!Iti doresc o sarcina usoara si la termen,un bebe sanatos si frumos!
POZE IRIS
POZE BOTEZ
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
kalosalina spune:
Offf Shose ce mai trageti si voi Sper sa scapi repede de febra...Ma bucur ca Pipetzica e bine si speram sa nu mai fie nevoie de antibiotic. Multa sanatate!
Multa sanatate si Sofiei de Madalina!
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
madalina28 spune:
Urez cu intarziere
LA MULTI ANI LUCA STEFAN!
LA MULTI ANI LUCA de Alina!
LA MULTI ANI BENIZAUTZA!
Sanatate multa picilor bonlaviori, Shose sanatate multa si tie si micutei Iulia!Tare rau e cand puiul e bonlavior, as prefera sa ma imbonlavesc eu de o mie de ori decat sa o vad pe ea suferind.
Vreau sa-mi laud sotul azi noapte nu a inchis nici el un ochi, m-a ajutat, o mai tinea in brate pe micuta, o legana, i-a mai dat ceiuc.
Elle sarcina usoara cu bebe sanatos si la termen, eram sigura ca tu esti, ti-am mai spus si pe mess
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ellenuta spune:
zuzele mele dragi ... am ochi in lacrimi .. se uita colegii crucis la mine ca stau si bocesc la un monitor ..
va multumesc mult pentru urari si incurajari! chiar am nevoie de ele ca sunt cu moralul la pamant!!
mii de si de
creztule vin la odisee!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Mamaa ce de gravidute avem deja!!!!!Sunt curioasa cine urmeaza, tare imi plac vestile astea.
la toate gravidutele.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ginnette spune:
Helene, felicitari din toata inima!
Sa ai o sarcina usoara si sa tii in brate, un bebe sanatos!
Poate acum nu simti valul de fericire, dar o sa vezi, ca incet-incet te va cuprinde!
Ai grija de tine!
Cate-o fetelor care s-au gandit la mine (Laura, Silvia , Ramo) - ati fost foarte dulci !
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
iulia82 spune:
Fetelor,sa va zic ce-am visat azi noapte,de parca presimteam vestea de azi...Am visat ca eram din nou insarcinata si eram disperata ca ma tot gandeam ce ma fac eu cu 3 copii,da,da in visul meu o aveam pe Iris si inca un baietel mai mic,de cateva luni;si ma gandeam ca nu pot fi insarcinata tocmai acum,ca ce ma fac eu cu astia mici,cum o sa-i cresc pe toti...la un momentdat,cred ca incepusem sa ma trezesc ca mi-am dat seama ca de fapt o am doar pe Iris si ca mai pot face linistita inca un bebe,ca doar Iris e mare.In momentul ala m-a luat o fericire ca-mi venea sa strig in gura mare ca-s gravida,sa stie toata lumea...dar din pacate m-am trezit...
Chiar daca nu-s eu gravida,ma bucur ca cineva este si ca visul meu a avut o oarecare continuitate in viata reala.
POZE IRIS
POZE BOTEZ
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)