Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

maria, am activat PM-ul; habar n-am avut! gracias!

vara trecuta am petrecut concediul in Spania, la Calella (aproape de Barcelona). a fost fffff frumos!!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Gata am reusit sa citesc si eu capitolul trecut
Dici imi pare rau ptr baietelul tau ca a avut probleme, dar si ptr tine, ca din ce am citit, am inteles ca ai avut si tu aceasi problema. Cum se simte Matei acum? L-ai luat acasa? Tu cum te mai simti?

Carla, Beca asa este, e greu cu alesul prenumelui la bebe, mai ales daca nici sotul nu e de acord cu voi. Eu am inceput sa "caut" nume ptr copil din momentul in care ne-am hotarat sa facem un bebe...si primul gasit a fost al fetitei, iar numele ptr baietel doar pe jumatate...poate jumatatea cealata o v-a gasi sotul la urmatoarea sarcina

Gata plec, ma duc sa pregatesc masa de seara..cartofi prajiti in tigaie cu branza rasa pe deaspura si un ou ochi ...ca azi la pranz am avut fasole scazuta cu afumatura si salata de varza.

Noapte buna la toate si

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

29+ Alessia-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosminica

maria, am activat PM-ul; habar n-am avut! gracias!

vara trecuta am petrecut concediul in Spania, la Calella (aproape de Barcelona). a fost fffff frumos!!

28+

De nada!!Ti-am trimis acum PM,daca mai ai nelamuriri poti intreba!!

25+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Picky_toto,eu la prima nastere am avut anestezie generala.Unul din avantaje e ca la generala ai senzatia ca totul dureaza cateva secunde,se rupe filmul,iar in secunda doi te trezesti cu bebele langa tine.Dar sunt si multe dezavantaje.
Acum as vrea sa incerc anestezie locala,desi mi-e frica de mor.Nu stiu cum o sa reactionez cand voi simti cum imi umbla doctorii prin burta,chiar daca nu voi simti durerea.
La prima nastere am coborat dupa 7 ore din pat,am mers la baie singura,cred ca faptul ca mi-am impus sa-mi revin repede mi-a dat puteri.Dar a fost greu,greu...Parca n-as mai repeta experienta de atunci.Si acum imi amintesc cat am rabdat de foame dupa operatie si cum asteptam amarata aia de supa de radacinoase,pe care am putut s-o mananc abia a doua zi.

Oana,mamica de Robert Darius (27.10.2004) si 27+cu Sofia Ioanabebe2
www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank">

"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Picky..ne este dor de tine,sa fii mai activa!!Ce meniu bun ai...eu acum fac o ciorba de fasole...off,ce ti-e si cu mancarea asta..nu prea am idei!!
Andreea...sanatate lui Philip,sa scape repede de raceala!!Ati avut parte de zapada in toata regula!!Cum a iesit salata?
Roxy...tu fa cum crezi ca este mai bine,nu te lua dupa soacra!!Daca nu vrei sa iti faca altii cumparaturile pt bebe,dupa ce nasti,ca va fi mai greu pt tine !!Si plus ca se aduna multe de cumparat,si daca le iei pe rand,e mai bine si pt economia familiara,cam asta e parerea mea,tu faci cum crezi!!
Carla..chiar nici un semn cat de mic pe ziua de azi?

25+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Semn

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxi2000_ro

Buna seara!Ce ziceti mamicutelor?Cand e momentul sa m-apuc de cumparaturi pt micuta? Voi cum ati facut?ca soacra-mea imi tot zice sa nu cumva sa iau ceva de pe-acuma si ma cam streseaza cu asta.La fel cumnata si altii...Dar eu chiar am citit in carti ca din sapt asta ne prinde febra pregatirilor.

Multumesc mult pentru urari!Si eu va pup

Roxi, 25+

si eu sunt perfect de acord cu maria_bunica, eu nu vreau sa aleaga altcineva lucrurile bebelu-lui meu...oricum eu nu m-am putut abtine si la mine camera bebelu.lui este aproape gata...doar caruciourul si citeva lucruri mai mici lipsesc...pt bugetul nostru a fost mai bine sa luam pe rind, decit tot odata...haine am luat o gramada..tot ce am luat am luat de la marimea 56-62 in sus, mai bine mai mari decit sa-i fie prea mici...si soacra mea a incercat sa imi bage tot felu de superstiti in cap..dar pt mine sunt doar superstiti..

27+

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Fetele...vroiam sa va mai amintesc ... sa mai votati(evaluati) din cand in cand pt "Mamimici de albinutze de mai-iunie 2008"!
Si vroiam sa va rog si eu sa-mi trimite-ti parola pt mail-ul comun.
Multam`..asa anticipat!

Ramona 23+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://community.webshots.com/album/569750415cfoFqH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona.P

Fetele...vroiam sa va mai amintesc ... sa mai votati(evaluati) din cand in cand pt "Mamimici de albinutze de mai-iunie 2008"!
Si vroiam sa va rog si eu sa-mi trimite-ti parola pt mail-ul comun.
Multam`..asa anticipat!

Ramona 23+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://community.webshots.com/album/569750415cfoFqH

EVALUAT!!...nu am fost in stare sa iti trimit parola prin PM..asa ca am trimis pe hi5..

27+

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nu va suparati pe mine, am avut o zi de vise rele, abia am ajuns acasa, plecati de la 9 toti. Am avut o zi de vise rele, inceputa cu urletele Sabinei azi-noapte la 4, apoi la 6 si la 7:30 era deja in picioare. Restul va povestesc cand o sa ma linistesc putin, ideea e ca am inceput ziua cu politia si am terminat-o la fel, pentru motive diferite.
Fizic cred ca sunt bine, doar ca dorm pe mine si am pulsul 124, la restul mai trebuie lucrat mult.
Va pup si ne mai auzim, sper sa apuc sa citesc din urma maine.

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput