Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Mh, aha, se mai duce si el la nevasta...stiu, ca si io de-aia bag la fostu'

va tzuc, ma duc acasa sa manc

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

ramona nu te supara ca te intreb : cum de poti sa dormi pe burtica mai ales ca esti destul de maricica? eu de abia pot sa stau pe o parte ... ai intrebat doctorul e ok sa dormi pe burtica nu stiu... sper sa nu te superi pe mine eu intelesesem ca la o anumita varsta a lui bebe nu ai voie sa dormi nici pe spate daramite pe burtica

dar poate nu stiu eu despre ce e vorba si fiecare organism dupa cum poate eu te pup si sa-ti traiasca bebelina

24 + cu (dupa UM)
25 + cu (dupa Dna Doctor)

http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/

referitor la ce spune Ramona..eu ma "cam" mir..de ce? eu, numai pe burta dormeam de cind ma stiu, dar..nici nu stiam ca am bursucelul in burtica si deja nu mai puteam sa dorm pe burta..parca ma sufocam! cum spune si Clody, abia dc reusesc sa imi gasesc o pozitie de somn cit de cit normala..dar..poate tine de fiecare organism in parte!
si parerea mea e sa intrebi dr dc e ok..eu o intreb toate draciile..unde mai pui ca o mai si sun seara ..numai dupa ora 21..ma apuca "intrebarile alea arzatoare" ..dar ce sa fac?? noroc ca am o dna dr de vis..buna de pua la rana..doamne ce frumu vb mereu.. sa ii dea DD sanatate!

ana-maria 26 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
In 15 min incep operatiunea asigurare, asa ca am nevoie de sustinere ca vad ca mi-a prins foarte bine la faza cu diabetul.
Fug repede sa va citesc si revin cu raspunsuri.

Oana 27+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Am vz ca spuneati de spaltul hainelor pt bebei. Eu la Alex le-am spalat separat pana acum vreo 2 luni ca asa-mi era la indemana el avand cosul lui de haine la el in camera si cand se umplea il puneam la spalat. Acum il mai schimbam seara la noi in dormitor si deja se amesteca hainele. Detergent eu am folosit special pt bebei cam pana la 6 luni dupa care am spalat cu detergent normal (Tide lichid folosesc) si nu a fost nici o problema. Acum depinde si de copil zic eu ca poate fi mai sensibil. Sticlele le-am fiert pana la 3 luni si apoi le-am spalat normal.
Hainutele noi intotdeauna rupeam etichetele si direct in cosul cu haine de spalat. Nu sti pe unde au umblat si cata lume a pus mana pe ele asa ca eu cred ca-i mai safe sa fie splate inainte de purtare.

Mergi la inceput

Cat priveste nasterea eu am 90% sanse de cezariana datorita istoricului si datorita diabetului de acum. Oricum medicul mi-a spus ca in luna a noua stim exact ce si cum pana atunci teoretic mai am sanse si la o nastere naturala.
Cat priveste legarea trompelor eu una nu as apela. Ma gandesc ca o sa folosesc sterilet dupa nastere ca cine stie poate mai vrem un bebe (desi slabe sanse). Oricum nu se stie niciodata ce ne rezerva viata asa ca o sa recurg la metode mai putin definitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna, burticutelor de albinute!

bun venit noilor "matcute" in stup!
oanaalex, tinem pumnii si facem si galerie!

am fost azi la dr. mea si am venit mai linistita - mi-a interpretat analizele de sange si urina pe care le-am facut pt aceasta perioada a sarcinii si sunt bune; colul este 31 mm, cu orificiul inchis; referitor la gradul de maturitate al placentei a spus ca este o interpretare subiectiva si ca pe langa asta se mai iau in calcul si alte elemente, care in cazul meu sunt bune.
sunt ff bucuroasa ca mi-a dat voie sa mai parasesc patul, sa ies la plimbarica, prin magazine, dar totul cu masura si m-a atentionat ca in niciun caz sa nu merg la serviciu.

imi trimite si mie cineva care stie, parola la mailul comun, please?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Oanaalex...tin pumnii stransiiiiiiiiiiii....sa se rezolve cat mai favorabil tie!!
Ramona..felicitari sotului !!Pai eu nu vreau sa o schimb pe fetita ta...dar vad ca are cam multi pretendenti..asa ca ma mai reorientez intre timp,sa nu cumva sa ramana flacaul meu cu ochii in soare!!
Cosminica..trebuie sa activezi inainte Pm-ul si apoi iti trimitem parola!!

25+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetele, nici nu apuc sa citesc capitolul trecut ca voi ati si trecut la unul nou.
Ce mai faceti? V-a fost dor de mine?!
Urez si eu bun venit fetele noi, bebei sanatosi si mumosi
Maine seara mergem si noi la eco sa vedem cum mai stam cu greutatea si tensiunea asa ca o sa o vad din nou pe mamarutza mea , sunt curioasa sa vad cat a mai crescut ca burtica se mareste pe zi ce trece.
Probleme cu somnul am si nu am, depinde de cat de obosita sunt, dar de cand sunt insarcinata dorm ca un iepure...orice zgomot aud, simt orice miscare,...
Mai am putin si schimb prefixul, trec la 30 sapt...ma apuca groaza cand ma gandesc cat de putin mai este pana la durere ...ar fi frumos sa fie repede si usor...dar nu am eu norocul asta.
Apropo fetele care ati facut cezariana, nu v-a fost frica de anestezie? Ati discutat aspectul acesta cu doctorul inainte de nastere sau doar atunci ati stiut?

La multi ani cu intarziere AlexsiMatei ptr ziua de ieri..sper ca primesti si azi un buchet mare de de la mine...

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

29+ Alessia-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
oana, tinem pumnii, sunt sigura ca vei rezolva.
eu n-am nimic interesant de zis, am zis ca sa va salut.
nici eu nu mai dorm pe burta de muuult timp si nici pe spate ca ma omoara oasele bazinului, probabil apasa toata greutatea aia acolo, asa ca-s cand pe stanga, cand pe dreapta. noi sa fim sanatosi.bebeul meu e la ora de gimnastica, am inceput sa-i stiu programul, mereu se agita asa dimineata. deh, inviorare.
philip e racit dar l-am dus la gradi si ma simt vinovata...
aici ninge in draci, taaare m-am mai saturat de iarna...

philip
24weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Buna seara!Ce ziceti mamicutelor?Cand e momentul sa m-apuc de cumparaturi pt micuta? Voi cum ati facut?ca soacra-mea imi tot zice sa nu cumva sa iau ceva de pe-acuma si ma cam streseaza cu asta.La fel cumnata si altii...Dar eu chiar am citit in carti ca din sapt asta ne prinde febra pregatirilor.

Multumesc mult pentru urari!Si eu va pup

Roxi, 25+

Mergi la inceput