Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(38)
Raspunsuri - Pagina 21
ely2304 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica [quote]citat din mesajul lui ely2304 MARIA-cand am facut eu analiza am stat 1h fara sa beau apa(dupa ce am baut paharelul de glucoza)apoi mi-au luat o alta proba de sange!poate k la voi este altfel... La noi se face asa:iti ia o proba de sange ,apoi iti da sa bei paharelul de glucoza si apoi dupa 2 ore iti ia alta probe de sange!Eu acum iti zic din ce mi-a povestit si mie cumnata mea,ca a facut si ea testul cand a fost insarcinata!!Dar ma conving eu maine.. 25+ Darius NicholasBuburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
aceeaci metoda se aplica si aici numai k timpul este 1h de cand ai baut glucoza pana la a -2-a proba de sange...ciudat totusi pt k din cunostintele mele lichidele intra in sange dipa 30min max..depinde de politica spitalului!
LAURA-CANTITATILE nu sunt mari dar depinde de nr de calorii,zic eu k nu e ff mult eu pap mult mai mult dar nu am inclus in meniu asa bunatati k ale tale pt k am pbl cu stomacul si nu digera...apoi ma balonez si am o senzatie naspa tare!patesc asa si cand pap portocale,desi stiu k se digera ff greu pap f multe,imi plac...in general fructele si legumele in aceasta perioada si sa nu uitam CIOCOLATA
care imi face zilnic cu ochiul si greu rezist tentatieiely 29 sapt
....MARINA-DENISEhttp://photobucket.com/ely2304
LauraOana spune:
maria_bunica tare faza cu mincatul tot din farfurie!! se vede ca l-ai "educat bine", a papat tot din farfurie fara sa comenteze! 

DanaMi 
multa rabdare ne doresc la toate 

fetele...din nou eu ma retrag prima la
...maine nu stiu daca reusesc sa intru pt ca plecam peste weekend la salzburg(si nu am pregatit inca nimic)...sotul se va da cu sania ![]()
..si eu am sa ma uit la el cum se distreaza, pt ca nu vreau sa ma risc ..asta e...
...oricum am sa recuperez tot ce ati scris duminica seara cind ne intoarcem! pupici 

maria_bunica bafta sa ai parte de rezultate foarte bune maine la testul de zahar!!
ely sa nu uiti sa scri ce a facut soacra, sunt curioasa..![]()

noapte buna la toate!! si un weekend frumos va doresc
27+
bebicul nostru 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
ely2304 spune:
SOACRA-NU A FACUT NIMIC,stiam k in trecut a avut si ea asa pbl si i-am cerut un sfat(la ora aia)la tel am vb,dar cum era ingrijorata pt mine nu a putut sa mai stea in pat la
si a venit sa se asigure k nu lesin de frica,k is cam slaba de ingeri!norocul nostru k dupa 30min circa s-a stins singur..plus k nu apucase sa iasa flacara pe hornul de afara k e lunggg vreo 10metri...ufff dk as da tp-ul inapoi cred k l-as trage pe sot de urechi sa iasa din camera!
ely 29 sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaMi imi spune cineva cum pun pozele, va rog? ![]() 27 + Bianca Maria / Ema Andreea |
Trebuie sa iti faci un cont intai,pe flickr,webshot...etc unde vrei tu!!Si apoi incarci acolo pozele si pui link,cu copy/paste..aici!!Daca ai nelamuriri,intreaba-ma!!
25+
Darius NicholasBuburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ely2304 spune:
LAURA-"distactie placuta"pt maine sa ne spui cum a fost!incearca sa te distrezi cumva nu sta si te uita,arunca cu bulgari dupa el de exemplu...mie-mi place sa ma joc in zapada!NOAPTE BUNA!
ely 29 sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
maria_bunica spune:
LauraOana...da,"l-am educat" bine la capitolul mancare,stie ca ma supara daca nu respecta programul de masa,pt ca este si foarte slab!Macar asa raman eu impacata,ca mananca,dar genetic nu se ingrasa!!Asa sunt si fratii lui..deci nu e problema ca este slab si nu ma deranjeaza lucrul asta!Doar ca,daca nu stau pe capul lui,cateodata poate sari lejer peste masa...si mie nu imi convine!!![]()
Distractie placuta si aveti grija de voi!!Noapte buna si o seara linistita!!
Multumesc...sper sa iasa totul ok!!![]()
25+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Bianca Maria / Ema Andreea