Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(38)
Raspunsuri - Pagina 20
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LauraOana fetele, voi mai purtati verigheta? eu deja am fost nevoita sa o dau jos..deja ma stringea foarte rau... 27+bebicul nostru ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula |
Da...dar mai sunt seri cand dau toate inelele jos,ca imi simt degetele umflate si mi-e frica sa nu cumva sa nu pot sa le mai scot dimineata!!
25+
Darius NicholasBuburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
| citat din mesajul lui ely2304 MARIA-cand am facut eu analiza am stat 1h fara sa beau apa(dupa ce am baut paharelul de glucoza)apoi mi-au luat o alta proba de sange!poate k la voi este altfel... ely 29 sapt ....MARINA-DENISEhttp://photobucket.com/ely2304 |
La noi se face asa:iti ia o proba de sange ,apoi iti da sa bei paharelul de glucoza si apoi dupa 2 ore iti ia alta probe de sange!Eu acum iti zic din ce mi-a povestit si mie cumnata mea,ca a facut si ea testul cand a fost insarcinata!!Dar ma conving eu maine..
25+
Darius NicholasBuburuza noastra
maria_bunica spune:
LauraOana..din cate stiu eu,aici este obligatoriu sa il faci!Tu de ce zici ca ai scapat sa faci testul asta?![]()
25+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
ely2304 spune:
FETELOR cred k dupa nastere o sa avem sarcina dubla,cu asa sotiori..uneori se comporta k si copii,is fricosi...sa va povestesc pe scurt ce am patit:acum 2luni mi-a luat foc semineul,mie imi tremurau picioarele pt k pica cenusa aprinsa in interior plus k aveam casa plina de fum..m-am dus l-am trezit pe sot iar el fricos k de obicei a venit s-a uitat apoi a fugit in camera spunand:cheama tu pompierii dk consideri k este cazul!clar k m-am enervat...si am chemat-o pe soacra care sta peste drum la 01:00 aproape,k eu stateam pe net la ora aia!asa cu sotiorul meu..iar dupa ce s-a rezolvat pbl a iesit si el din camera
nu va spun ce ciorba de limba i-am dat![]()
![]()
ely 29 sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
LauraOana spune:
..tocmai am mincat O PUNGA INTREAGA de seminte!!...nici eu nu stiu cum am reusit..acum ma simt asa plina...trebe sa ma rostogolesc pina in pat..
..numai pot sa merg...si acum mi-am dat seama cit am mincat azi: am inceput ziulica la 10:00 cu un bol de lapte cu cereale, pe la 11:30 ma suna sora mea si ma invita la "varza a la cluj"...pe la 16:00 am fost la mcdonalds...pe la 18:00 2 pahare de cola..pe 19:30 o punga de pufuleti din romania ( yammy yammy)..si acum o punga de seminte...hmm..nici nu mai stiu sa apreciez daca e mult sau nu..![]()
![]()
27+
bebicul nostru 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
LauraOana spune:
| citat din mesajul lui ely2304 FETELOR cred k dupa nastere o sa avem sarcina dubla,cu asa sotiori..uneori se comporta k si copii,is fricosi...sa va povestesc pe scurt ce am patit:acum 2luni mi-a luat foc semineul,mie imi tremurau picioarele pt k pica cenusa aprinsa in interior plus k aveam casa plina de fum..m-am dus l-am trezit pe sot iar el fricos k de obicei a venit s-a uitat apoi a fugit in camera spunand:cheama tu pompierii dk consideri k este cazul!clar k m-am enervat...si am chemat-o pe soacra care sta peste drum la 01:00 aproape,k eu stateam pe net la ora aia!asa cu sotiorul meu..iar dupa ce s-a rezolvat pbl a iesit si el din camera ![]() nu va spun ce ciorba de limba i-am dathttp://photobucket.com/ely2304 |
si soacra ce a facut?
..doar cind ma gindesc ca de 2 zile pina la 1 noapte se joaca nu stiu ce idiotenie de joc pt TV, si el a 2 a zi se trezeste la 8 sa mearga la lucru...
--> ca si la un copil trebuie sa urlu pe el sa vina in pat la nani..
27+bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
maria_bunica spune:
LauraOana...sincer iti zic,ca mie nu mi se pare mult!!La mancare ma refer...ca semintele.nu se pun,vb sotului meu,"semintele sunt mai ceva ca drogurile,daca te apuci sa spargi nu te mai poti opri"![]()
Ely...tare al tau sot...
Cred si eu ca te-ai enervat dar si-a meritat din plin si "ciorba de limba"![]()
25+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Exemplele cu sotii"copilasi"....ar fi mii!!Ca tot a venit vb de seminte...chiar in seara asta ma suparasem pe el,ca ..in timp ce eu pregateam cina..el se pusese la spart seminte...Nu ar fi o mare problema,daca nu si-ar fi stricat pofta de mancare cu ele...si i-am zis de nu stiu cate ori,sa le lase ca are timp destul sa sparga dupa ce mananca!!Bineinteles...ca s-a fortat sa manance tot din farfurie,ca sa nu imi dea mie dreptate,ca si-a stricat foamea cu semintele lui!!
Acum insa zice ca am avut dreptate...dar nu a vrut sa zica ca mine!!![]()
25+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
LauraOana spune:
maria_bunica

27+
bebicul nostru 
DanaMi spune:
si soacra ce a facut? ![]()
eu deja de acum ii spun la sot ca din luna mai voi avea 2 copii, nu unul de care va trebui sa am grija..
..doar cind ma gindesc ca de 2 zile pina la 1 noapte se joaca nu stiu ce idiotenie de joc pt TV, si el a 2 a zi se trezeste la 8 sa mearga la lucru...
--> ca si la un copil trebuie sa urlu pe el sa vina in pat la nani..
27+
bebicul nostru 
[/quote]
eu ii spun sotului ca voi avea 3 copii, deoarece el face cat 2 ![]()
27 +
Bianca Maria / Ema Andreea