Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(38)
Raspunsuri - Pagina 18
blue77 spune:
gata am pus poze cu burtica, sunt in albumul new din NOI ![]()
NOI
Cristina
24 + 2 si Marc
(28.08.2004)
bebe2
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue77 gata am pus poze cu burtica, sunt in albumul new din NOI NOI Cristina 24 + 2 si Marc (28.08.2004)bebe2 |
Ce burtica frumoasa aiiiiiii...Felicitari...sa fie bebe sanatos si sa stea pana la termen!!

E mai marisoara ca a mea,dar se zice ca la a doua sarcina,creste mai repede burtica nu?

25+
Darius NicholasBuburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ganesha spune:
buna fetelor,
gata v-ati bagat in patuc? la mine este inca devreme si pt ca ma cam plictisesc o sa imi pregatesc materia prima pt mancarea de maine
.Vreau sa fac maine un humus pt pofta mea si fasolica cu carnati la cererea expresa a sotului, asa ca ma apuc de fiert la boabe din seara asta pt ca maine dupa program sa finalizez procesul tehnologic.
Blue f mumoase pozele![]()

24+
ely2304 spune:
CARLA-GREA ZI ai avut...imi pare rau,nici nu as fi vrut sa fiu in locul tau
incerca sa fi cat mai calma,importanta este sanatatea ta si a bblinei,fiarele se repara...

CRISTINA-BUN VENIT IN STUPUL
SARCINA UROARA IN CONTINUARE,BB SANATOS SI CUMINTE,NASTERE LA TERMEN
ely 29 sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
Picky_toto spune:
Buna fetele,
Foarte active sunteti fetelor...felicitari 
Maria eu as fi mai activa dar am programul destul de incarcat, de multe ori nici nu am timp sa mai rasuflu, asa ca va citesc si eu cand apuc si mai scriu din cand in cand. Uite, un
de la mine ptr ca nu m-ai uitat!
Carla cand am citit ce ai patit nu mi-a venit sa cred. Chiar i-am povestit si sotului meu ce ai scris si sincer acum stam si ne intrebam daca nu e mai bine sa ramanem pe aici, printre straini, decat sa revenim in Ro...Oameni nu mai au nici un pic de respect fata de cei de langa ei..mai rau ca in jungla .atat pot spune.
Incearca sa nu te mai stresezi, cu toate ca eu nu as putea, dar e mai importanta viata bebelinei si a ta, decat nesimtirea si rautatea unora. Uite, iti trimit un
dulce ptr tine, bebe si Saby si incearca sa mai lasi problemele si ptr mai tarziu.
E important ca pe ziua de ieri ai reusit sa salvezi viata unui copil, ai dat dovada de cel mai frumos gest 
Baby_first intr-adevar bebelinele noastre vor avea unul din prenume la fel. Dar am vazut ca inca nu te-ai decis la nume?! Sau ma insel?
Cristina bun venit in odisee...un bebe sanatos si la termen 
Iubita_ tiana iti doresc din toata inima mea, un bebe sanatos si la termen si ai sa vezi ca asa v-a fi...o sa ne povestim mai incolo cum cresc bebei ...nu e asa fetele? Legat de miscarile bebelui, eu iti zic sa nu te agiti ptr ca exista momente in care bebe doarme mai mult, am patit-o si eu prin sapt. 26-27, cand bebe nu mai dadea nici un semn...dar m-am linistit cand am fost la doctor..asta e, e mai lenesa ea, de aceea a ajuns la greutatea pe care o are acum
. Asa ca cel mai bine e sa gandesti cat mai pozitiv si sa nu te mai stresezi...ai nelamuriri, mergi la eco...dar nu mai fi agitata...bebe e bine si creste 
Lauraa bine ca ai mai dat si tu un semn de viata...ca altfel te treceam la "gravidute disparute"![]()

Roxi, eu vreau ca al meu sot sa fie cu mine in sala de nastere ...nu de alta dar la ce frica o sa am...si durere poate...sa am si eu pe cine da vina
...sincer la mine nici nu exista ca iubi meu sa nu fie cu mine..a fost cu mine atunci cand am avut accidentul si sa nu fie atunci cand se va naste iubita noastra mica?! Nu exista!
Mamica_oana, Strunfita, Nicuratze multumesc mult ptr raspunsuri
...nu stiam ca se pate face si anestezie generala....acum sa vedem ce v-a fi...cum am mai spus si in alt capitol...eu si anestezia nu prea suntem prietene ![]()

Pentru ptr restul fetelor ..

si ne auzim la capitolul urmator.
Gata ma fugit in pat la
...va urez somn usor la toate.
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
29+
Alessia-Stefania
ganesha spune:
Legat de discutia legata de prezenta sotului im momentul nasterii si eu ma tot gandesc la acest subiect.Initial eram pt a fi alaturi de mine in momentul sarcii, mai mult pt a-si vedea copilul din prima clipa de viata dar apoi am vazut o emisiune si cand am vazut cat de plin de sange era totul si mama in anumite parti si bebelusul in momentul acela am zis ca nu vreau sa fie langa mine, in plus ca daca ma simt rau in acel moment nu vreau sa ma vada asa.
Dar mai am timp de gandire.
24+
LauraOana spune:
hallo fetele!
roxi acum spun ca imi doresc ca sotul sa fie linga mine cind vine bebelul pe lume...cum va fi atunci nu stiu...si el acum spune ca vrea sa asiste la nastere..daca va suporta sa stea linga mine iar nu stim...
27+
bebicul nostru 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
ely2304 spune:
ROXY-bine ai facut,sa le stapaniti sanatosi...(lucrusoarele)frumos numa ai ales pt bblina
PHILIP-din pacate eu in timpul zilei nu pot intra,decat dupa ora 17..dar stai fara grija k scriam oricum reteta!
INGREDIENTE PT 5OOGR OREZ:
_5OUA,1LITRU DE LAPTE.DK VREI IL POTI INDOI CU APA
-5LINGURI DE ZAHAR,5LINGURI DE FAINA
-COAJA DE LAMAIE SAU PORTOCALA(RASA)
-UN VARF DE SARE,
AR MAI FI UN PLICULET DE "LIEVITO"II SPUNE AICI DAR NU STIU DK ESTE BICARBONAT![]()
IN ORICE CAZ DROJDIE NU ESTE...ARE CAM ACELEASI CALITATI,AJUTA LA CRESTEREA COMPOZITIEI ATUNCI CAND SE PRAJESTE!
MOD DE PREPARARE:
SE ADAUGA 1L DE LAPTE+OREZUL+COAJA DE LAMAIE(PORTOCALA)RASA+UN VARF DE SARE +ZAHARUL LA FOC POTRIVIT SI SE LASA LA FIERT PANA CE OREZUL SE FARAMA DESTUL DE BINE(SA NU SE VADA BOBUL)SE AMESTECA CONTINUU SA NU SE LIPEASCA,CAND ESTE GATA SE DA DE-O-PARTE SI SE LASA LA RACIT(de obicei eu pregatesc compozitia seara).CAND COMPOZITIA ESTE RECE SE ADAUGA CELE 5OUA+5LINGURI DE FAINA+ACEL PLICULET"MINUNE"(k nu stiu cum sa-i spun)SE AMESTECA BINE,INTRE TIMP SE PUNE ULEIUL LA INCINS...CAND ULEIUL ESTE BINE INCALZIT CU LINGURA SE PUNE COMPOZITIA LA PRAJIT!LA URMA SE PRESARA ZAHAR VANILAT SAU ZAHAR NORMAL...CAM ATAT..eu zic k nu e greu de facut,mai ales k la final iti lingi degetele!POFTA BUNA...DK AI NELAMURIRI INTREABA-MA
ely 29 sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
maria_bunica spune:
Picky...intorc
..stiu ca e cam greu cu timpul,cand ai timp liber,te asteptam la povesti,ca ne esti draga!!![]()
Ganesha...bun meniu pregatesti pt maine!!
LauraOana...asa e,se mai pot schimba multe intre timp..dar mai mult ca sigur sotul tau va vrea sa fie alaturi de tine!E o experienta unica!!
Ely..
25+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi