Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(38)
Raspunsuri - Pagina 17
maria_bunica spune:
Oanaalex..ce ai rezolvat cu asigurarea?
Dici..cum mai este Matei?Ai reusit sa il aduci acasa?Multa sanatate!!
Philip...lasa ca va ve-ti hotari si voi in legatura cu numele lui bebe,mai aveti inca timp!!
25+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yioanna_s CarlaV: sa ai f mare grija cu burticuta,nu te mai stresa,stiu ca e greu de evitat insa acum ar trebui sa iei o pauza pt bebe tau!apropo si la mine misca jos bebe,dar poate ca ii place sa stea mai mult jos,nu cred ca trebuie sa te impacientezi. eu iti sugerez un Magne B6,e f bun pt stres(te ajuta sa fii mai imuna la probleme),oboseala si contractii(poti evita din timp contractiile),discuta cu dr tau sa vezi ce zice si el. te pooop ...si multa sanatate! 22+ ![]() http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png |
Multumesc mult de tot, sunt OK, iar pe dr. o deranjez doar daca nu ma descurc singura, adica la nastere
M-am calmat, sunt genul care se aprinde usor dar am invatat sa las totul in urma si sa ma ocup de lucrurile importante.

Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Buna fetele!!! Carla...off,chiar ca ai fost puternica,ai rezistat la atatea intr-o zi!!Imi pare sincer rau...Bine ca nu a coborat sotul tau,ca se puteau intampla altele,mai ales cu "legea junglei" din Romania!!Sa ai grija de tine si de bebe..si poate nu vei mai sangera!!Saby cum este?I-a trecut maraiala? Sper ca nu te-a deranjat ca am facut o gluma cu alesul prenumelui de catre Saby!!Daca te-am deranjat imi cer scuze!! ![]() 25+ Darius NicholasBuburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Sigur ca m-ai suparat rau, treci incoace sa ma pupi in direct!
Stai linistita, nu m-ai deranjat absolut deloc.
Saby s-a trezit acum 2 nopti din 2 in 2 ore, asa ceva nu facea nici cand avea 2 luni. Noaptea trecuta s-a culcat la 9 si la 10 era peste noi in camera, cred ca a visat ceva. Apoi a dormit putin mai bine, inca nu este in forma maxima, tot o mai apuca agitatia si maraiala, dar pare ceva mai bine. Multumesc de intrebare
.Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui anamariacs va pupam si noi dragelor! doamnee CARLA..sincer..nu mi-as dori sa fii fost in pielea ta, ieri! o adevarat zi de "marti" se pare..firar ea de treaba! aigrija de tine si de bblina..acum sunteti cele mai importante! stii ca povesteam in unul din capitolele precedente ceva asemanator legat d elocul d eparcare ![]() din pacate nu stiu ce se poate face..mai rau e ca nici politia nu face nimic..cel putin in cazul meu..a trecut un an si nu am niic o noutate legata de plingerea penala pe care am facut-o![]() !bun venit mamicilor noi de albinute, sa auzim numai de bine! ![]() va pupam, revenim.. ana-maria 26 weekshttp://picasaweb.google.com/anamaria.coroni |

Eu n-am pretentii de la ei, doar sa-i traga cineva de maneca sa ne lase in pace. Am casco la masina dar ma costa mai mult timpul in care stau cu ea in service decat faptul ca merg cu ea zgariata.
Ne-am intors de la politie, am scris la declaratii de ma doare mana, ne-a luat amprentele ca sa le deosebeasca de celelalte din masina. Daunele nu sunt mari, o zgarietura lunga si adanca pe aripa, multe mici si mai superficiale peste tot si rama de la oglinda sparta.
Carla,
s.23
Serialbastre spune:
Buna seara!
Mh, uite aici www.librariaonline.ro/product_info.php?products_id=1013537&view=&osCsid=jd17gsneuj1e5cc3bpn5tdopp6" target="_blank">http://www.librariaonline.ro/product_info.php?products_id=1013537&view=&osCsid=jd17gsneuj1e5cc3bpn5tdopp6 ceva despre Ghidul nesimtitului. MIe mi-a placut.
Fetelor, cine are timp va rog trimiteti si spre mine parola de pe contul comun.
O seara buna! Noi facem o baita si somnic, ca am dormit foarte prost saptamana asta. 
CarlaV spune:
Serialbastre, activeaza-ti PM-ul ca sa-ti trimitem parola.
Philip, 
Roxi, felicitari pentru cumparaturi! Sotul meu a asistat la nastere si prima data si vrem sa asiste si acum, iar daca nasc in masina, pe drum spre maternitate, sigur va fi acolo ![]()
Mh, multumesc pentru grija, din pacate acum nu am bani deloc pentru eco, iar dr. mea este foarte departe si nu am drum in zona respectiva. Sper sa-mi dau seama singura daca este ceva de speriat. 
Lauraa, ma bucur ca ati petrecut asa bine, iar sotul tau cu numarul de la masina este absolut adorabil, sa-ti traiasca si sa va iubiti mereu la fel de mult
.
Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
blue77 spune:
Carlacand am citit ce ti s a intamplat pe durata intregii zile sincera sa fiu mi s a urcat sangele la cap, daca am momente de slabiciune si ma gandesc ca suntem singuri aici...cand aud povestile astea de acasa zau ca imi trece dorul ilico>
Eu te inteleg ca nu masina te a suparat ci faptul ca inca la noi in 2009 fiecare poate face ce vrea si autoritatile sunt inexistente, sa mituiesti salvarea sa ia copilul la spital dupa asa o lovitura sau sa privesti cum niste mitocani fac ce fac cu masina ta, proprietatea ta e cumplit.
E greu...dar chiar nu merita mai ales sa ti faci tu rau sau lui bb, da i in mama lor de boi ca boi vor ramane....
te pupic si ai grija de tine
Iubita tianavrei sa ma omori cu inima cand srii asa un mesaj sacadat,...off
stii ca odata cu avansarea sarcinii bb o sa miste cat mai putin ca nu mai are loc..
Si e foarte diferit de la o sarcina la alta, eu am impresia ca bb se misca mai mult ca Marc...si apoi cand sunt ocupata nici eu nu l mai simt...du te la doctor cand nu te simti in regula dar nu te mai stresa ca totul va fi bine
Eu raportez o prajitura cu mere, Marc saracu se saturase de atata asteptat
.
Maine am rendez vous la doc sper sa fie totul ok, nu mai iau masina ca am impresia ca nu mai stau deloc cum trebuie, in ultimele 2 saptamani am impresia ca mi a crescut burta..ma iau dupa buric care e acum aproape sters.
Astia aicea care fac 5 copii si sunt ca scandura cand ma vad cata sunt ma intreaba daca mai am putin si nasc....
cand le zic ca intru in luna a 7 a le tai macaroana....ce ma enerveaza.
Pupici la burtici
NOI
Cristina
24 + 2 si Marc
(28.08.2004)
bebe2
philip spune:
blue, si pe mine m-a intrebat un coleg ieri cand nasc si cand i-am zis ca mai am 3 luni...si eu am burta mare, de altfel se si vede in poze. cred ca am si mult lichid. asta e.
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
maria_bunica spune:
Carla...acum sa speram ca se va rezolva totul cat mai repede,sa scapi odata de stres!!Sper din tot sufletul sa nu mai aveti parte de zile asa..Asa e,poate Saby are cosmaruri..mai ales ca pana acum nu ati avut probleme cu trezitul noaptea!!
As veni eu la pupaceala si smotoceala de Saby...
si de tine,bineinteles..
Ai grija de tine si bebe!!
Blue...tu nu ai pus poze deloc cu burtica!!![]()

Eu maine la 8 trebuie sa merg sa fac testul pt diabet..sper sa iasa ok..merge si sotul cu mine,sa nu cumva sa lesin pe-acolo!
25+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi