Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Scuze fetili pentru absenta si multumesc pentru grija (maria, miruta, strunfita si toate fetele), dar am avut niste zile foarte pline si zic eu ca suntem bine amandoua. Pe 23 avem programare la dr.

Sambata am avut o zi superba: sotul mi-a luat un aranjament floral superb si un album personalizat pentru bebelina iar seara am iesit la un hotel super (de altfel unde si cununam in vara) cu toti prietenii nostri (vreo 30),A fost un program super: prezentare de rochii de seara si mireasa, machiaj, vioara, dansuri clasice si oe la 12 a inceput si petrecerea. Promit ca cel tarziu maine va pun si poze sau in seara asta.

Nu stiu de ce bebelina mea (caruia tati ii spune numai Maya) este fooarte lenesa; mult mai lenesa ca la 21-22 saptamani.O simt asa cand si cand dimineata si seara. Tati e innebunit; in fiecare seara o alinta iar acum si-a schimbat masina si ii va pune numarul MAY de la Maya

Doamne fetelor cat ma rog sa fie bine....

didi, imi pare foarte rau ca Matei nu s-a simtit bine si nici tu.Pupici sa treaca.
AlexsiMatei, ma ierti daca iti spun abia acum: La Multi Ani din suflet?
Carla, stiu ca esti puternica, doar esti balanta si cunoastem personalitatea puternica (si sensibilitatea - asta o aratam cand vrem noi), dar ai grija te rog cu sangerarea si nu mai sta asa mult pe scaun.Sunt niste nesimtiti astia cu locurile de parcare.Am avut si noi atatea certuri pe aici.Uof...
yioana_s,este emisiune cu nasteri in direct, 2 episoade si pe ZoneReality in fiecare zi de la 11 la 12.Parca asa, in fiecare zi.Eu mereu le "prind"
maria, miruta, mh, dani3lla, strunfita si toate fetili
Bun venit fetelor noi si sarcini usoare

Scuze cat m-am intins si multumesc pentru rabdarea de a ma citi

25 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetelor vreau sa va intreb si eu ceva : daca eu am rh pozitiv mai e nevoie sa aflu rh-ul sotului ? nu stiu si ma gandeam daca sotul il are negativ e vreo problema?

ms am cautat eu dar am gasit numai cand mama are rh negativ ori eu am pozitiv dar nu il stiu pe al sotului

pupici

24 + cu (dupa UM)
25 + cu (dupa Dna Doctor)

http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna fetelor...
incep prin a mi cere scuze de absenta, dar efectiv nu am avut puterea sa intru pe forum de cateva zile......vineri am fost la eco, bebelina e ok, e tot mai micutza cu 1 sapt......dar e VIE.....
apoi de duminica seara a inceput cosmarul...bebelina nu mai vroia sa ne dea semne de viata....decat firave, ieri ajungand sa nu o mai simt deloc ......
am avut o noapte de cosmar....am stat de veghe toata noaptea si eu si tati, nu am putut dormi, tati toata noaptea a stat cu capul langa burtica, si mainile pe burtica, cu urechea pe burtica, cum a putut si el...asteptand un semn....de la bebelina...si nimik...
azi dimineata la 5 ne-am trezit si am stat intr-un stress total....lumea noastra se sfarsise....efectiv nu aveam putere sa ne gandim la nimik.....eram in transa....aproape ca plangea si tati ca nu misca bebelina....
la 12 azi am ajuns la spital, unde am facut un eco scurt....nu pt masuratori...ci doar sa vedem inimioara, care....BATEA....cand am auzit ca e VIU...aproape am plans.....am intrebat de ce nu simt ca misca de atatea ore, si nu a stiut sa zica....la eco, in acele 2-3 minute cat a durat, bebelina si-a miscat manutza....dr a putut sa ne confirme inca o data ca e fetita...e a 4 confirmate, de 2 medici diferiti..deci ramanem pe carucior roz....

acuma, sa i raspund la LAURAA....asa e si bebelina mea, la 21-22 sapt misca mult mai mult, acum la 24 deja avem, intrate de 1 zi in a 25 misca foarte putin....

vroiam sa va intreb, stiti sa fie bune aparatele alea de ascultat sgomote fetale/? merita sa dau 200 ron, sau mai mult chiar pe un aparat??

va trimiti mii de si scuzele de rigoare....

23+
AMR 17 saptamani
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

clodyac, pe mine la prima consultatie cand mi-a completat fisa de monitorizare sarcina, dr. m-a intrebat grupa si rh, ale mele si ale sotului, i-am zis grupele noastre de sange si rh-ul meu pozitiv, si i-am zis ca nu-i stiu rh-ul sotului si mi-a spus ca nu conteaza in acest caz (de rh pozitiv)

28+

Mergi la inceput

iubita tiana, ce emotii mi-ai dat la citirea mesajului tau pana am ajuns la partea buna si am putut rasufla usurata.
ce bine ca e bine!!!!!

nu stiu ce sa-ti zic de aparatele alea...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

iubita, nu te mai necaji ca o stresezi mai tare pe bebelina, ai s avezi ca o sa fie bine si ai sa o duci cu bine pana la capat. Eu sunt in 25 s si 3 zile si ma gandeam ca la varsta asta o sa o simt non stop, dar nu e asa, ea inca doarme foarte mult si depinde sunt copii si copii.. Eu una am zile( chiar si cate 2 una dupa alta) in care nu o simt, sau cred eu ca nu o simt ptr ca ea in timpul asta isi numara degetele si se joaca in legea ei (am fost si eu la eco panicata si cand colo fata mea statea bine mercic si se juca), ptr ca in cate ozi sa ma boxeze non stop fie ca stau intinsa sau in picioare. bebei nostri sunt marisori de acu si nu chiar mai au in burtica bazin olimpic. Fruntea sus ca asa o ajuti si pe ea! Numai ganduri bune si Doamne doamne sa ne ajute pe toate pana la final!

daca sunteti dragute, imi da si mie cineva parola de pe mail sa mi pun datele. saru mana!

25+ Bebitza Karina Elena

http://community.webshots.com/user/annkkaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

cosminica multumesc frumos chiar imi faceam griji

iubita tiana ma bucur din suflet ca esti bine si tu si bebelina
tare mi-as dori sa te vad mai optimista stii ce am observat eu ca bebe nu face cum vrem noici cum are el chef si eu la inceput intram in panica am si eu zile cand bebe misca foarte putin sau abia sesizabil si la fel pandeam burtica imi intepeneau mainile pe burtica nu mai respiram numai sa simt ceva pana m-am prins eu care e treaba ca el e smecher cred ca trebuie sa inveti sa fii optimista si eu sunt de fel pesimista dar acum m-am autoeducat si imi spun : nu are cum sa fie nimic rau , imi repet de multe ori si cred ca autosugestia functioneaza

nu stiu am scris mult nu as vrea sa crezi ca nu te inteleg numai ca as vrea sa fii mai optimista si mai vesela eumereu te simt din ce scrii trista

te pup si iti doresc multa sanatate si sper ca nu te-ai suparat pe mine

sa iti traiasca fetita mumoasa si sa fie sanatoasa

24 + cu (dupa UM)
25 + cu (dupa Dna Doctor)

http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

eu sincer nu mi permit sa stau calma, sa nu o simt si sa stau calma,....chiar si medicul mi-a zis sa merg de urgenta la spital daca nu o simt 12 ore....avand o sarcina perfecta anul trecut, oprita din evolutie la 22 -23 sapt, si eu trebuia sa am 24-25....
fara dureri, fara sangerari....

asa ca....stau ca pe ace pana o nasc.....si trebuie sa recunosc ca de 2-3 sapt am stat linistita, ca cel putin 1 data pe zi seara simteam....

dar acuma, nici aseara, nici azi dimineata nu am simtit nika...

24+
AMR 16 saptamani
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

annkkaa, ti-am trimis parola!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Carla, io as face o eco ptr linistea mea si a placentei...
Lauraa, chiar ma gandeam ce mai faci, ma bucur sa aud ca sunteti bine.
Clo, nu conteaza decat Rh-ul tau. Ambii soti Rh- sau mama Rh+ nu e cu pr. La prima sarcina cu atat mai putin conteaza. Ideea ca mama cu Rh- avand la un mom dat contact cu sange Rh+( nasteri anterioare , cezariene etc,) va forma anticorpi anti Rh, ceea ce duce la hemoliza sangelui, cu consecinte grave asupra fatului.
Ca fapt divers io sunt AIIpoz si sotul AIIneg, si nu se pune.
Tiana, sincer si eu m-am gandit sa imi iau, am vazut cu 1 mil. Sincer nu stiu cat de sensibila e jucaria, ma mai gandesc ca daca mai da si rateuri, mai rau iti face. UIte o sa intreb la Baby expo poate imi fac si o demonstratie.

MIhaela 27+ & Irina ( nov 2005)

Mergi la inceput