Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(38)
Raspunsuri - Pagina 14
mh spune:
Carla
uff ce sa zic, parca ma vad pe mine cand te citesc, din pacate nu poti sa nu te consumi. Sangerearea nu o fii de la placenta??
Eu sunt abonata la 112, si de obicei isi fac treaba, dar io si sunt cu gura mare. Totusi din pacate legea e destul de evaziva in multe cazuri...sunt patita si io. Acu o vreme mi-a luat o carte, se numeste ghidul lenesului, tare as vrea sa gasesc una cu ghidul nesimtitului, poate o sa traiesc mai linistita.
Aia cu statu pe stanga chipurile favorizeaza circulatia sangelui in corp, respectiv a placentei, ideea ar fii ca bb preseaza pe vena cava.
Philip, tu manaci doar gluten free???stiu ca e greu 
Am trecut si io prin asta (fiind suspecta de celiachie), singura treaba care imi placea era painea facuta din faina de orez...
, , pacat ca nu se gaseste in supremarket faina de orez, asa paine buna nu am mai mancat.
Oana_du felicitari pentru flacaul voinic!
Eu fac tahicardie din ce in ce mai des, obosesc groaznic din orice, nu imi dau seama ce o fii, tensiunea e mica 9/5, anemie sau fac iar atacuri de panica..
Revin.
Mihaela 27+
& Irina ( nov 2005)
yioanna_s spune:
Serialbastre si clodyac: mersy mult ..am sa ma uit,dar sper sa ma pot trezi caci e cam greu cu somnul si pt mine noaptea,stau treaza pana pe la 3.
Mersy la toate pt urarile de bun venit printre voi,imi plac mult subiectele pe care le abordati sper sa pot tine pasul cu voi
va
burticute,si o zi buna!!!
22+ 
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
CarlaV spune:
Annkkaa, multumesc, as vrea eu sa fiu asa, dar sunt destul de mamaliga si plang din orice.
Mh, de la placenta m-am gandit si eu ca a fost sangerarea, pentru ca este foarte aproape de col. Cei de la 112 cand au venit au spus ca, daca ii gaseau in actiune, ii legau ei cu ceva, le faceau dosar penal pentru distrugere si eventual vreunul se dovedea a fi recidivist
.
Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
DanaMi spune:
hello burtici,
multumesc pt urarile de bun venit
, vroiam sa va intreb daca naste cineva la Elias si cu cine?
27 +
Bianca Maria / Ema Andreea
yioanna_s spune:
CarlaV: sa ai f mare grija cu burticuta,nu te mai stresa,stiu ca e greu de evitat insa acum ar trebui sa iei o pauza pt bebe tau!apropo si la mine misca jos bebe,dar poate ca ii place sa stea mai mult jos,nu cred ca trebuie sa te impacientezi.
eu iti sugerez un Magne B6,e f bun pt stres(te ajuta sa fii mai imuna la probleme),oboseala si contractii(poti evita din timp contractiile),discuta cu dr tau sa vezi ce zice si el.
te pooop
...si multa sanatate!
22+ 
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
nemora spune:
am nascut io la Elias si m-am racorit. Cu Tutunaru.
Alta data nu ma mai vad ei pe-acolo
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
maria_bunica spune:
Buna fetele!!!
Carla...off,chiar ca ai fost puternica,ai rezistat la atatea intr-o zi!!Imi pare sincer rau...Bine ca nu a coborat sotul tau,ca se puteau intampla altele,mai ales cu "legea junglei" din Romania!!Sa ai grija de tine si de bebe..si poate nu vei mai sangera!!Saby cum este?I-a trecut maraiala?
Sper ca nu te-a deranjat ca am facut o gluma cu alesul prenumelui de catre Saby!!Daca te-am deranjat imi cer scuze!!
25+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
anamariacs spune:
va pupam si noi dragelor!
doamnee CARLA..sincer..nu mi-as dori sa fii fost in pielea ta, ieri! o adevarat zi de "marti" se pare..firar ea de treaba! aigrija de tine si de bblina..acum sunteti cele mai importante! stii ca povesteam in unul din capitolele precedente ceva asemanator legat d elocul d eparcare 
din pacate nu stiu ce se poate face..mai rau e ca nici politia nu face nimic..cel putin in cazul meu..a trecut un an si nu am niic o noutate legata de plingerea penala pe care am facut-o
!
bun venit mamicilor noi de albinute, sa auzim numai de bine!
va pupam, revenim..
ana-maria
26 weeks
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
DanaMi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Buna fetele!!! Carla...off,chiar ca ai fost puternica,ai rezistat la atatea intr-o zi!!Imi pare sincer rau...Bine ca nu a coborat sotul tau,ca se puteau intampla altele,mai ales cu "legea junglei" din Romania!!Sa ai grija de tine si de bebe..si poate nu vei mai sangera!!Saby cum este?I-a trecut maraiala? Sper ca nu te-a deranjat ca am facut o gluma cu alesul prenumelui de catre Saby!!Daca te-am deranjat imi cer scuze!! ![]() 25+ Darius NicholasBuburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
eu a auns intamplator la Elias, nu l-am ales,dar dupa ce dr la care mergeam mia spus ca sarcina e oprita din evolutie si trebuie sa fac chiuret am mers la dr unei prietene care era acolo si am ramas...
27 +
DanaMi spune:
am varsat un pahar cu lapte pe calculator si acum imi merge tastatura foarte prost 
27 +