Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

carla este ingrozitor ce ai patit.Esti mult prea stapana pe tine de nu ai iesit sa le dai cu ceva in cap.Este inadmisibil ce se intampla in tara asta si cati huligani raman nepedepsiti.Sper sa ai puterea sa treci peste tot si BB mic din burtica sa stea acolo pana la termen

DANA 23+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Carla, scuze, te-am botezat intr-un post anterior. Imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat, stiu cat poate fi de stresant. Te rog mult, incearca sa pui cat mai putin la suflet ... o sa se rezolve cumva totul si va ramane o poveste de spus la nepoti. Cel mai important lucru e sanatatea ta si a voastra (imi dau seama ca suna a cliseu, dar crede-ma ca stiu ce spun).

Irina, 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Neata fetelor,
cafeluta nu vrea nimeni?eu ofer jumatate de cescuta cu un pic de miere si un strop de lamaie.La mine este inca devreme si acum am ajuns si eu la birou.
Carla imi pare tare rau pt cele intamplate, dar ai mare grija, nu vreau sa te sperii dar cu mica hemoragie nu e de gluma, mai bine suna un dr si intreaba ce e de facut, sau mergi direct la un control.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna dimineata tuturor!

carla, imi pare rau sa aud de evenimentele neplacute prin care ai trecut! trebuie sa incerci sa stai calma pt binele lui bebe.
ceva asemanator am patit si eu ieri, dar la o scara mult mai mica... vin ieri de la dr, si gasesc locul de parcare ocupat de un BMW, dar jumatate pe locul meu si jumatate pe locul vecinului; incep sa claxonez, dar nu apare nimeni; apoi, il blochez (in partea cealalta e o rulota care nu se misca cu anii de pe locul ei), fac poze cu telefonul, si merg la o patrula de la politia comunitara care tocmai trecea prin zona- ei cica sa sun la 9544, ca la ei e mai complicat. urc in casa, ma decid sa nu sun nicaieri, peste vreo doua ore aud claxoane, omul agitat pe langa masini, venise si cu un prieten cu mercedes care imi incadrase masina si se agitau si incercau sa faca manevre milimetrice pentru a putea pleca. am coborat repede, cu un pic de teama ca erau super agitati, ajung si tot ei cu gura mare... "doamna, asa se parcheaza!", le-am raspuns calm "sunt insarcinata si n-am chef sa ma cert si dati-va masina mai in fata", la care prietenul ii zice pe un ton ff coborat "da ma masina mai in fata!"; le-am facut loc si au demarat in mare tromba...

nici politia nu se prea baga in cazuri din astea, iar contravenientii sunt ff recalcitranti si violenti.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Carla, ai grija de tine...voi sunteti cele mai importante!

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona.P

Fetele...vroiam sa va mai amintesc ... sa mai votati(evaluati) din cand in cand pt "Mamimici de albinutze de mai-iunie 2008"!
Si vroiam sa va rog si eu sa-mi trimite-ti parola pt mail-ul comun.
Multam`..asa anticipat!

Ramona 23+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://community.webshots.com/album/569750415cfoFqH

draguta..am votat si noi!!

apropos, de Tiana mai stiti ceva..am pierdut eu vreun post recent de al ei?

ana-maria 26 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Dani3lla, ce sa le dau in cap, ca erau 4-5 oameni cat usa, mi-au facut masina barca fara nici o problema, si am o masina grea, plus ca mai era si destul de incarcata.
Cu stapanirea de sine sau sangele rece s-ar putea sa fie asa, mai tarziu radea sotul meu de mine ca eu faceam bani (vorbeam cu un client) in timp ce faceam poze cum ne distrug aia masina.

Oana_du, Bebe Beca, Philip, Miruta, Blue, AlexsiMatei, Ely, LuckyBlue, Serialbastre, Clodyac, Maria, multumesc tuturor pentru suportul moral, sunt ok acum, am dormit ceva mai bine si mi-am revenit. Nu masina ma intereseaza in mod deosebit, cat stressul si drumurile. Daca se poate merge cu ea asa cum este, nici nu ma gandesc sa ajung la service.

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Buna ziua Albinutze!
Va rugam frumos sa ne primiti si pe noi in odiseea voastra! Numele meu este Cristina ( 31 ani) , DPN 26 IUN 2009, UM 19 SEPT 2008 , bebe din burtica este baietel!
Acasa avem un nazdravan pe nume Rares ( 23.04.2007)!
Am vazut multe capsunici la voi in odisee pe care le salut cu mare drag!
Va doresc sa aveti o odisee cel putin la fel de frumoasa ca a noastra... capsunici de mai -iunie 2007!

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Ganesha, Nemo, Cosminica, aveti dreptate .
DanaMi, bun venit la noi!
Mh, eu am baut ceai din frunze de zmeur vreo 2 saptamani inainte de nastere, cand imi aduceam aminte. Am nascut usor dar nu stiu daca asta a fost cauza. De ce trebuie sa stai pe stanga?
AlexsiMatei, imi pare rau pentru incidentele din Romania, poate data viitoare va fi mai bine. Felicitari pentru eco.
Relusha, ma bucur ca totul este bine cu bebe.
Strunfita, felicitari si tie pentru ecografie, ma bucur sa aud vesti bune.
Maria si Bebe Beca, bravo ca v-ati hotarat la nume .
Philip, multumesc pentru reteta, cam asa faceam si eu checul, dar fara praf de copti si cu miere in loc de zahar.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Luckyblue, nu ma supar, primesc si tort in loc de miel .
Cristinamaria, bun venit si aici .

Maria, daca ar fi sa aleaga Saby numele ar alege Tweety sau Ariel .
Oanaalex, iti place untul de cocos? Mie imi place si la gust. La noi este problema cu adormitul noaptea, atunci se da jos din pat de 20-50 ori.

In legatura cu spalatul hainutelor, eu spal totul pentru Saby imediat ce cumpar. Inainte de a se naste am spalat separat hainutele ei si le-am calcat, apoi in primele luni le-am spalat tot separat si le-am pus pe clatire suplimentara dar nu am mai calcat decat ce trebuia neaparat. Cand nu am avut suficiente hainute de-ale ei le-am pus impreuna cu ale noastre, dar de la 3-4 luni le spal cu ale noastre la culoare (nu cu sosete sau covorase de baie). Spal cu Tide, acum pun si balsam la toate si e ok.

Mergi la inceput