Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

am tot citit despre faptul ca ar trebui sa evitam balsamul la rufele nou-nascutului pt ca face alergie.bine,am inteles pana aici,insa nu inteleg cum se manifesta alergia ,cum iti dai seama ca e alergie si nu un moft de-al bebeului?

ma puteti lamuri? mersy ..

22+

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

`neata Albinutzelor,

Noi am fost ieri la control si dupa masuratorile de la ecografie este mai mic cu o zi, deci suntem in grafic...ne-a ascultat si bataile inimii si sunt 145 pe minut....

Mai mergem peste o luna la control si cred ca o sa-mi recolteze sange pentru ca m-au chemat dimineata pe nemancate....

Bun venit noilor albinutze

Va si o zi buna sa aveti!!!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Vesnica noastra problema....uitam sa schimbam semnatura...

Am mai crescut un pic...

Va

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata fetele! Multumesc pentru suportul moral! .
Haideti sa va povestesc: ieri dimineata la 9 eram la politie pentru ca niste colaboratori au disparut cu o parte din banii nostri pe niste lucrari comune, nu ii mai gasim de 3 luni, sunt cam 500 Euro dar conteaza foarte mult. Acolo am stat mai mult de 2 ore intr-un fum de tigara sa-l tai cu cutitul, pentru ca cei care trebuie sa aplice legea fumeaza peste tot in cladirea respectiva. Eu ma sufocam, copilul nu stiu ce vina avea, parul inca imi pute a mahoarca ieftina. Deci am inceput prost si cu nervi. Evident, politia si-a declinat competenta si ne-a trimis in instanta (daca vrem), si eu cu 2 copii nu ma plimb prin tribunale, deci am muncit degeaba si hotii scapa fara probleme.

Apoi am fost si ne-am ales un corp de mobila, ne-am mai facut niste
treburi prin oras (Miruta, am ajuns si aproape de Big Berceni ) si pe drum ne-am oprit la un loc de joaca mai micut. Saby a adormit in brate la tati in 10 minute. Mai erau acolo un tata cu o fetita maricica, o mama cu un bebe in marsupiu si un baiat de vreo 3 ani si niste copii mai mari care se dadeau in leagane, erau singuri. Pushtiul cam de 3 ani a alergat spre un leagan, moment in care cel care se dadea tare in celalalt leagan l-a lovit fix in cap, din greseala, apoi a disparut. Baietelul a ramas lesinat intr-o balta de sange. Nu stiu daca l-a lovit cu leaganul sau l-a taiat cu ceva de la ghete, ca avea o caciulita si totusi rana era de 4-5 cm. Maica-sa nu stia ce sa faca, plangea cu cel mic in brate, un domn a sunat la salvare si a adus o sticla cu apa si trusa medicala din masina. I-am facut pansament compresiv cu caciulita lui, s-a oprit hemoragia, apoi i-am dezinfectat rana, i-am pus 2 plasturi care sa-i stranga marginile si i-am facut o capelina. A stat lesinat cam 2 minute, s-a trezit confuz si ametit, avea pupilele reactive, salvarea a venit dupa 10-15 si fiindca nu mai sangera au zis ca nu au ce face. Am insistat sa-l duca la spital sa-i coasa cineva rana si sa-i faca un control neurologic, pana la urma i-am convins. Ce imi pare rau este ca n-am luat numarul de telefon al mamei sa vad cum este copilul, dar sper sa fie bine.
Si ca de obicei in astfel de situatii, mi s-a facut rau tare abia dupa ce s-a consumat totul.
Revin intr-un mesaj viitor.

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Asa... dupa asta am mers sa mancam, apoi la cumparaturi ca nu mai aveam nimic de baut,ne-am mai rezolvat niste treburi si ne-am intors acasa incarcati cu zeci de kilograme de bagaje.
Locul nostru de parcare era ocupat iar de aceeasi masina pentru care mai venisera politistii comunitari de cateva ori si nu i-au facut nimic, doar i-au lasat un avertisment in parbriz. Deci soferul ala voia doar sa ne sfideze, pentru ca stia ca nu-i poate face nimeni nimic. Eram deja obosita, Saby nu mai avea rabdare, trebuiau duse cumparaturile si mobila sus, m-am umplut de nervi instant. Am blocat partial masina cu pricina ca sa parchez si aproape de scara, am sunat iar la politie si am inceput sa caram mobila, mancarea si apa. Saby facea deja crize de isterie, n-am identificat motivul, dar la cum se trezise in noaptea anterioara la fiecare 2 ore, o fi avut ea ceva. Aaa, cumparasem niste peste proaspat sa-l punem pe gratar, mi-era o pofta... N-am mai avut chef de nici un peste dupa ce s-a terminat seara.
Inainte sa coboare sotul sa aduca pampersii si ultimul bax de apa de jos ne-am uitat pe geam, era intuneric deja si aparuse soferul in culpa, foarte nervos, vorbea la telefon si tragea de usile de la masina noastra. Imediat aproape au aparut inca 3-4 vlajgani care au inceput sa injure, sa dea cu pumnii si picioarele in masina, si sa traga de ea pe toate partile. Am zis ca eu nu-l las pe sot sa mai coboare, politia nu venise, am stat si ne-am uitat de la geam cum isi bat joc de masina. La un moment dat, cu o mana faceam poze si cu cealalta tineam telefonul ca sunase un client , vorbeam cu omul in timp ce-i arata sotului cum ne distrug masina. Deja cei de jos facusera masina barca si ii mutasera fundul cam cu 1m in mijlocul drumului. Am sunat iar la politie si le-am descris ce vedem pe geam. Intre timp se urcase unul din ei la volan si incerca sa-mi impinga masina cu fundul masinii lor. Pana la urma au iesit cu masina lor, a noastra au impins-o in mijloc (macar o lasasem cu avarii) si la cateva minute dupa a aparut si politia. Masina era in ultimul hal, au incercat sa forteze usile, e zgariata pe toate partile si cu cheile si cu ceva mai tare, am vazut o dunga cam de 25cm pana la tabla, harsaita cu masina lor... jale. Amprente sunt peste tot, cauciucuri nu stiu daca mai avem, la oglinzi nici nu ne-am uitat, o sa mergem azi pe lumina sa depunem plangere, sa evaluam pagubele si sa ia amprente. Exact asta ne lipsea pe ziua de ieri si de azi .

Colac peste pupaza, aseara am avut contractii si o mica hemoragie cu sange rosu, am crezut ca lesin cand am vazut culoarea. Ma durea toata burta din ce in ce mai tare, am luat ultimul no-spa din casa si m-am intins in pat, copilul se misca foarte mult dar mi se pare extrem de jos, era cu capsorul in jos de acum o saptamana, sper sa stea acolo cat trebuie, macar 39 saptamani. Acum sunt ceva mai bine, mai am dureri dar suportabile.

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Carla, nici nu am cuvinte sa zic ceva. Doar sa ai grija de tine si de bebe.

Se vorbea pe aici de emisiunea de pe Prima despre nasteri: e dimineata de la 8.35 la 9.30. Sunt redifuzari.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata

carla imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat sper sa se rezolve cu bine si ai grija de tine si de bebe

yioanna_s asa e cum a scris serialbastre ai sa vezi ce o sa te impresioneze ca eu nu puteam sa ma opresc din plans te pup

sa aveti o zi buna

24 + cu (dupa UM)
25 + cu (dupa Dna Doctor)

http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Apropo fetele care ati facut cezariana, nu v-a fost frica de anestezie? Ati discutat aspectul acesta cu doctorul inainte de nastere sau doar atunci ati stiut?

Picky-Toto, pai eu n-am stiut ca m-am dus pregatita sa nasc natural, fara epidurala. Eu am facut rahianestezie, nu mi-au facut generala pentru ca mancasem inainte sa merg la spital (pe la 12) si m-au bagat in cezariana pe la 10.30 seara. Nu stiu exact cat trebuie sa stai nemancata inainte, dar mie mi-au zis ca nu se poate. Acum voi opta pentru epidurala, cand l-am nascut pe Bogdan nu era anstezist in spital in ziua aceea care sa stie sa faca epi.

25+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruta

Am fost si eu azi pentru prima data la Polizu.De doctor mi-a placut foarte mult , mi-a explicat multe , mi s-a parut genul de om cu care poti vorbi si care nu se enerveaza si te ia la rost ,iti explica si stie despre ce vorbeste .Mi-a zis ca din analize reiese ca eu nu am anticorpi pt toxo si ca trebuia sa repet analiza din 2 in 2 luni , dr la care am fost pana acum nu mi-a zis nimic .A zis ca lui nu i se pare colul prea scurt ,mi-a dat magne b6 pt prevenirea contractiilor si materna(eu nu am luat pana acum decat jumatate de cutie de elevit )si ne vedem in martie cand va fi el de garda sa aiba mai mult timp de mine ca acum avea o nastere(are si cabinet particular , apreciez ca nu mi-a bagat pe gat sa ma duc la cabinet).Am fost la dr Pechi ,daca aveti pareri despre el va rog sa mi le impartasiti.
In schimb ,spitalul mi-a lasat un gust amar ,parterul si o mica parte din etajul 3 unde am ajuns eu mi s-au parut groaznice .Nu stiu ce sa zic ...Voi ce stiti , maternitatea cum arata?O cunostinta care a nascut acolo 2 copii a zis ca si ei i se parea ca arata groaznic dar sala de nasteri si salonul erau super , nu a stat in rezerva platita ,zicea ceva de o aripa mai noua .O sa intreb sa vedem daca trebuie sa dau ceva cuiva sa ajung si eu acolo.Va rog , pareri despre Polizu ,am mare nevoie ,sunt in dilema .
Magda,tie cum ti s-a parut?Tu ce stii?

Mirela 23+ si minunea mea Antonia Maria

http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/

http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/

Si eu merg tot la Polizu la dna dr Tataru Monica si sunt foarte multumita de dansa.Despre spital,cel putin despre parter,am aceeasi parere ca si tine.O colega de-a mea a nascut acolo acum 2 luni si a fost multumita.Intr-adevar nu este luxul de pe lume dar nici jalnic nu e.A stat tot in salon normal,nu rezerva.A fost tratata bine de asistente bineinteles contra 3,4,5 RON (ca peste tot de altfel).Pentru 3 zile cat stai in spital dupa ce nasti eu cred ca e mai important profesionalismul medicilor decat conditiile de sedere.Aaaa era sa uit ceva important.Am inteles,dar nu garantez,ca neonatologul (unul din ei) e mai acru si asteapta sa-i bagi ceva in buzunar ,in rest totul e in limita bunului simt.
Deci eu una sunt hotarata,acolo nasc ca deja m-am indragostit de dna dr
Si sa stii ca eu tot in martie ma mai duc,pe la inceputul lunii,poate ne vedem pe acolo

DANA 23+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Mai sus am uitat sa ne semnam ...
Clody, acum am vazut ca esti din Galati, eu sunt nascuta si crescuta in Galati. Chiam ma gandeam daca-s sanatoasa sa merg la mama cateva zile la inceputul lui aprilie cand intru in prenatal. Mi-e dor de Galati!

Andreea 24+

Mergi la inceput