Det vase fara spuma?

Det vase fara spuma? | Autor: angelli

Link direct la acest mesaj

Mi s-a pus pata pe spuma de la detergentul de vase, domle, imi ia o ora sa scap de ea cand spal vasele, am incercat sa diluez detergentul cu apa si tot degeaba...Inainte spalam si aragazul cu det de vase sa vezi distractie, eram ocupata o ora cu spumele alea.Am schimbat cu un spray cu amoniac curata aragazul excelent dar nu il pot pune si pe vase!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

poti sa folosesti detergent de vase sub forma de gel, este ambalat in cutii rotunde de 500 g(ca margarina), se numeste Fax sau Test, costa sub 5 RON cutia. spre deosebire de pasta axion, acest gel nu este abraziv si nu ramane pe vase. eu il gaseam de obicei in mag. Interex sau la chiosculetele din piata din cartier sau in obor. in marile supermarketuri nu am vazut niciodata...

eu sunt foarte multumita, il folosesc de ani buni
nici eu nu suport detergentul de vase lichid, mi se pare ca fac risipa aiurea si ma enerveaza si spuma...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Mersi Corina, voi cauta faxul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

axion crema la cutie
e cel mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Aici nu am vazut dar stiu ca in alte tari exista detergent de vase" fara clatire "
.Desigur ,vasele se clatesc dar nu conteaza daca mai ramane spuma(in cazul folosirii acelui detergent )
Eu nu am folosit dar aveam o prietena care avea bar si acolo folosea acest detergent pt spalarea paharelor in general ( umplea chiuveta cu apa si punea acolo detergentul ).

Mergi la inceput