Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
Nerantula spune:
Didi, n-am intrebat pediatra, pentru ca mi s-a parut destul de ... familiara ... logica: adica cerealele fiind mai consistente, e bine ca grasutii sa le manance la inceputul zilei, sa le poata 'arde' pe parcurs, iar slabutii sa le consume mai pe seara, sa se 'depuna' mai usor .. scuzati limbajul nestiintific. Am zis familiar ca asa facem si noi, in functie de silueta: daca vrem sa slabim, mancam mai usor seara .. nu stiu ce fac cele din categoria cealalta insa ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
Didididi spune:
Clau dar ce fetita superba ai! Cred ca iti seamana. Cand o vezi asa dolofanica si vesela, nici nu zici ca a avut pb. Sa n o deochi
.
Cine imi trimite si mie user+parola sa ne trecem si noi datele in tabelul cu dimensiuni?
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
lacribel spune:
baby_boy, bine te-am gasit
olteanca. si eu sunt din Craiova (doar de 2 ani m-am mutat in Bucuresti).
Lacrimioara, mamica de Sorana Daria - 18.10.2008
Didididi spune:
Nerantulam am gandit ca asta ar fi logica, dar cum ei sunt mai mult statici in per asta a vietii, nu se dau chiar ultima masa, nu vad cat de multe calorii ar arde in timpul zilei si m am gandit ca poate mai este ceva la care nu m am gandit. Mersi.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Curiozitatile mele de astazi sunt asa: Ce jucarii le mai cumparati la bebei? Puiul meu se plictiseste repede de ele..si nu stiu ce as putea sa-i mai cumpar si Ce exercitii mai faceti cu bebei? In afara de pusul pe burtica..si flexatul picioruselor ? ![]() CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008) ![]() ![]() ![]() in asteptarea lui Radu Radu Gabriel |
Jucarii: are deja 5 la salteluta si nu mereu o intereseaza cand sunt expuse separat. Sau o bulverseaza, exemplu: cand i-am dat 3 odata si nu stia pe care s-o apuce sa nu le lase pe restul, s-a infuriat si a plans. Pentru copii atat de mici si patura cu care ii acoperi e o jucarie. Cel mai marfa e sa te traga pe tine de par, sau sa-ti puna mana pe ochelari (pe-ai mei i-a vazut f rar si nu i-a ochit inca). Sau sa se joace cu hainele tale sau ale lui.
Si un cerc simplu, daca e colorat, e o jucarie buna pentru un sugar. De regula, lucrurile elaborate le trezesc intereseul mult mai tarziu si nu merita sa cheltuiesti pe ele (parerea mea). Exista o zicala conform careia parntii cumpara jucarii pentru ei
Din pacate, Cris, jucaria cea mai buna tot tu esti
. Exercitii. Ce-s alea? AM avut niste tentative oarecare, dar cred ca daca pui copilul pe burta sau il ridici in brate si el incearca sa se intinda dpa cine stie ce chestie tot exercitiu este. De exemplu, anda mi-a descoperit ceasca cu cafea. E fascinata de ea, s-ar uita intruna la ochiul ala negru. Deocamdata ma bucur ca nu s-a prins ca merge atinsa, lovita, rasturnata, iar privitul ca pe un obiect de cult e mai mult decat suficient. Ma rog, voiam sa spun ca, in eforturile ei de a descopri diverse chestii cat sunt cu ea pe scaun, isi impinge picioarele intr-ale mele si pare un exercitiu excelent. Dar ca sa spun asta m-am intins cat o zi de post
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui anca81 Clau, ce ochisori mari si frumosi are Irina! Ai o grasunica superba acolo . Cate kg are? Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
si multumim frumosa crescut binisor are 7110 si 67 de cm, cica ar fii in grafic pt varsta ei. O sa vedem ce mai zice dr cand mergem la vaccinul de 6 luni, pana atunci poate ajungem pe la 7300. In medie in ultimele 3 luni a luat cam 500 gr pe luna.Nu stiu daca e putin sau mult dar mie mi se pare ca arata ok.
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Poze noi cu Irina
cristineescu spune:
Exercitiile bebelusului - sunt cateva indicatii in cartea sotilor Capraru dar ceva f sumar, flexii ale mainilor si picioarelor, statul pe burta, etc cam ce face orice mamica.
Noi ne mai distram cu pushtiu asa: eu stau pe spate in pat sprijinita si pe el il pun perpendicular pe mine, cu burta lui pe burta mea astfel incat el sa se sprijine pe mine si sa poata sa se impinga cu picioarele. Ii place f mult si se zbenguie asa iar eu pot sa citesc linistita pe forum
.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
bitza2008 spune:
| citat din mesajul lui _irina_ Sau mai are faze cand tine strans de sfarc cu gingiile si intoarce brusc capul. Si atunci imi dau seama cat de elastic e... fericita de Andreea-Maria |
Asa face si Lucas !
de vreo saptamana pishca...si pishca tare
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui baby_boy Curiozitatile mele de astazi sunt asa: Ce jucarii le mai cumparati la bebei? Puiul meu se plictiseste repede de ele..si nu stiu ce as putea sa-i mai cumpar si Ce exercitii mai faceti cu bebei? In afara de pusul pe burtica..si flexatul picioruselor ? ![]() CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008) ![]() ![]() ![]() in asteptarea lui Radu Radu Gabriel |
Daca iti permiti eu iti recomand urmatoarea jucarie
http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=1950&c_id=153&cf_id=156
pe pitica mea a facut-o sa stea locului fara sa planga si sa isi dezvolte mobilitatea. Mi se pare tare buna inventia asta
Mami fericita de
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui Didididi Clau dar ce fetita superba ai! Cred ca iti seamana. Cand o vezi asa dolofanica si vesela, nici nu zici ca a avut pb. Sa n o deochi Cine imi trimite si mie user+parola sa ne trecem si noi datele in tabelul cu dimensiuni? Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
saru'mana frumos, esti o scumpa

Mami fericita de

. Cate kg are?
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla