Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
sabinel spune:
neata! ramona, ai pm
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Babymom, daca mai esti prin zona, spune-mi te rog daca cerealele cu gluten sunt OK de la 6 luni sau sa mai astept. Si daca cerealele 7 korn de la Milupa ar putea-o ajuta pe Carla la constipatie mai mult decat cele din faina de orez. Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Vai Anca ce a crescut Carla si ce scumpica este!!! are niste ochi superbi, sper sa ii ramana albastri ca e tare dulce asa

Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Poze noi cu Irina
anca81 spune:
Babymom, cred ca au gluten, contin grau. Oricum mai am din celelalte cu orez, cand le termin cred ca le schimb cu Milupa.
Clau_geo, ma bucur ca sunteti bine. Multi
pentru 2 fete frumoase.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
andreutac spune:
Neata!
Clau, bine ai revenit si ma bucur tare mult ca sunteti bine. Spune-mi te rog, cum ati reusit sa rezolvati problema cu RGE? Si pe noi ne chinuie asta, insa n-am reusit sa-i dam de cap. Am trecut pe Humana antireflux, am luat Losec 10 zile, insa nimic. Situatia s-a ameliorat numai pt. cateva zile. De vreo 2 zile Eva este foarte agitata, plangacioasa, se vede ca o doare burtica si nu stiu ce sa-i fac. II dau Debridat si cam atat. Daca m-ai putea ajuta cu niste sfaturi, ti-as fi recunoscatoare
Babymom, indraznesc sa te intreb si pe tine. Cum oare putem rezolva proglema cu RGE? Nu mi-ar strica o parere avizata, ca am "lins" toate subiectele de pe toate forumurile si n-am ajuns la nicio concluzie pertinenta

. Multumesc anticipat
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
bitza2008 spune:
Neatzaaaa!!!
Aici e soare dar frig!!Brrr.Sa doarma fecioru' si iesim afara!
Multumesc tuturor pt felicitarile la adresa vorbaretului
.Treaba e ca de sambata, de cand a inceput sa zica MAMA, nu mai zice TATA,deloc
.
Eva ce tipa Noah...scump foc!!Lucas a avut aceeasi reactie ca Luca de Musette a ramas nemiscat si apoi a pus boticul de plans...
Si eu citesc cu interes tot ce scrii, de cele mai multe ori avem aceleasi idei.
Lacribel acum te-am vazut...so, bine ai venit!
Revin...
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
gaia.nevia spune:
Ramona, ce anume intrebi de comments?
Ai in settings, tabul comments tot felul de posibilitati. DAca vrei sa sti cum e la mine setat, hai pe messenger.
am citit cu neuronul...

Eu eram de alta parere. Mama are un neuron pe care il foloseste mai mult sau mai putin intens. Cand ramane gravi, are doi neuroni. Al ei, si al lui bebe. Care l-a luat de la ta-su! sic!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui andreutac Neata! Clau, bine ai revenit si ma bucur tare mult ca sunteti bine. Spune-mi te rog, cum ati reusit sa rezolvati problema cu RGE? Si pe noi ne chinuie asta, insa n-am reusit sa-i dam de cap. Am trecut pe Humana antireflux, am luat Losec 10 zile, insa nimic. Situatia s-a ameliorat numai pt. cateva zile. De vreo 2 zile Eva este foarte agitata, plangacioasa, se vede ca o doare burtica si nu stiu ce sa-i fac. II dau Debridat si cam atat. Daca m-ai putea ajuta cu niste sfaturi, ti-as fi recunoscatoare ![]() Babymom, indraznesc sa te intreb si pe tine. Cum oare putem rezolva proglema cu RGE? Nu mi-ar strica o parere avizata, ca am "lins" toate subiectele de pe toate forumurile si n-am ajuns la nicio concluzie pertinenta ![]() ![]() . Multumesc anticipat![]() Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria |
Buna Andreuta
si multumesc de primirenoi am tinut tratament cu Motilium o pastila o imparteam in 8 parti si ii dadeam cu jum. de ora inainte de masa, Losec o pastila impartita in 10 parti si ii dadeam o parte seara la culcare, Debridat 2,5 ml cu jum. de ora inainte de masa si cam atat. Dar tratamentul l-am tinut cam 2,5 luni insa cred ca si alimentatia nou introdusa a ajutat-o. Am incercat si noi cu Humana Ar insa pe ea a dat-o mai rau peste cap, fiindca se constipa si nici nu vroia sa manance mai mult de 40-50 ml la o masa, asa ca incepuse sa slabeasca si am renuntat. Incearca si cerealele Neste cu roscove stiu ca sunt bune la RGE.
Sper sa dea rezultate si la tine.

Mami fericita de
lacribel spune:
Ada, eu sut aia cu comentariul dela leagan. Imi place. Cred ca ii dau tema soatzei sa dam o tura pe la IKEA.
Lacrimioara, mamica de Sorana Daria - 18.10.2008
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui anca81 Babymom, cred ca au gluten, contin grau. Oricum mai am din celelalte cu orez, cand le termin cred ca le schimb cu Milupa. Clau_geo, ma bucur ca sunteti bine. Multi pentru 2 fete frumoase. Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Multumim Ancuta
si de la noiMami fericita de
lacribel spune:
Hm, azi am parte de una bucata bibica plangacioasa si pretentioasa. Nu numai ca nu sta decat la mine in brate, dar nici nu am voie sa stau jos. Tre' sa vada totul de la inaltime. O fi presimtit ca azi o duc la "intepat"?
Sper sa fie la fel de cuminte ca la vaccinul de la 2 luni, cand a plans fix 30 de secunde, deranjata de faptul ca doctora si asistenta o imobilizasera.
Lacrimioara, mamica de Sorana Daria - 18.10.2008