Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (209)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

la raport...
am notat toate cartile recomandate de voi,ma simt atat de bine ca mi-am propus sa le cumpar,pe rand binenteles...,multumesc

Donia,
da,ne-am intalnit in ikea cu mamicile dragutele si copilasii din dotare.intalnire mai linistita,parca...,copii mai mari,vorbareti si f cumintiam plecat nostalgica...si inca mai sant...
Lavinia,
arata super,abia astept s-o incerc
Laura,
noi avem probleme cu nepotul care are un comportament f salbatic fata de Crinuta.el are 4 ani si nu stie decat sa loveasca,imbranceasca etc.chiar si cu noi prezenti permanent...tot mai reuseste sa loveasca.sincer iti spun ca vad negru in fata ochilor...nu-i intezic Crinutei sa se joace ca-i absurd...sant in preajma si n-au cum altfel...dar mergem fff rar pe acolo din cauza asta si din cauza ca-i permanent bolnav.
Dia,
imi pare rau ca santeti bolnavioare,sper sa gasiti solutiapotrivita pentru Oana.offf ce greu trebuie sa-ti fie

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Kiki, ce frumos povestesti de voi.... Si ce isteata e Garga...un dulce.

chinico, te-am citit pe nerasuflate. Ce bine le spui. Cu zapada, imi doresc sa se si aseze, sa ne plimbam cu saniuta, asta daca ne lasa mucii si tusea care ne-au pocnit de aseara.... Nu multi, dar suficient cat sa intru eu in panica. Deocamdata ii dau tratament naturist, dar sa vedem cum evolueaza, ca febra inca nu si-a spus cuvantul.

Dbunny, o parte din urmele de pix de pe lavabilul de pe perete, eu le-am scos cu alcool sanitar, dar asta imediat ce le-a imprimat.... mai tarziu...nu stiu.... incearca. La El Zorab si eu am plans, cand eram mica, dar dianav a scris initial.

dianav, subscriu la mesajul Diei, intrarea in colectivitate, e cam aceeasi si la 3 si la 4 ani...., referitor la imunizare, asa cum a scris si Ruxandra, parca. Pana se imunizeaza, probeleme apar si la o varsta mai mare.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Pun niste poze si va rog sa scuzati monotonia lor, abia invat cum e cu Picassa asta.

http://picasaweb.google.com/diana.tutulan/PozeOanaFeb2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

-Neata mamici dragi mie tare!Offf mi-e atat de greu sa scriu dupa atata timp!
Am avut calculatorul virusat,apoi am inceput serviciul,am 2 schimburi si mi-e tare greu sa mai bag un ochi pe aici,mai ales ca in momentul de cand intru pe usa si pana adoarme nu pot iesi din raza lui vizuala ca incepe mititelul"mama?mama?mamaaaaaaa!"sta acasa cu soacra,nu stiu cat de bine ii este,el e super vesel cand vin si nici nu o mai vrea prin preajma pe soaacra-mea,iar de cateva zile a inceput sa strige in somn mamaaa,nu nu(asa face cand plec la servici).In rest,e bine,sanatos slava domnului,nu vrea sa iasa deloc afara,nu vb decta cele de baza de acum un an,mama ,ati(tati)caca,tipti(pipi)apa,dar ne intelege f.bine,e mai cuminte parca(adik mai linisti),eu il iubesc tare,tare mult asa cum e,...si cam atat despre noi,va poopic si sper sa mai am timp sa citesc si eu ceva din urma si sa mai raspund si eu la cate ceva.
Poop fiecare mamica si fulguletz in parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
multumesc mult celor care au raspuns intrebarii mele. nici mie nu mi-e usor cand vine dani lovit/zgariat din parc de alti copii, dar de aici si pana a interzice ... e cale lunga. ma rog ... pana la urma fiecare parinte decide in dreptul sau ... o sa isi faca si alti prieteni, mai devreme sau mai tarziu. mai devreme, dupa cum il stiu eu pe dani.

am venit sa ma laud si sa va povestesc de dani. mai intai sa ma laud. alaltaieri a facut prima data kk la olita! si era atat de fericit, m-a sunat la serviciu sa imi spuna. ieri, o noua mare mare bucurie, a facut kk la wc. aceeasi fericire in ochii lui. de ce? pentru ca, bineinteles, a fost laudat si pupat pana s-a tocit, dar si pentru ca nu l-a mai durut funduletul. si facand in olita/wc, cantitatea a fost considerabil marita, adik inainte nu facea decat un carnacior, acum 2-3. (sorry de detaliere, dar mi se pare important si acest aspect). si tocmai ce ma relaxasem ... o fi simtit?
sa va povestesc: miercuri au fost carcotasii. de cand nu au mai fost? ... de anul trecut. ei, a stat dani si s-a uitat 30 sec, dupa care ma intreaba: "mami, unde sunt fetele de la carcotasi?"
aseara am fost afara, s-a jucat prin zapada (s-a depus ceva zapada in iasi), iar cand am intrat in casa a spus: "mami, a fost distractiv afara". eu, convinsa ca florin l-a invatat. asa ca atuni cand m-a intrebat florin daca l-am invatat eu, am ramas cu gura cascata. e un cuvant nou, destul de greu, dupa parerea mea, pe care habar n-am de unde l-a "cules". mi-e asa de drag cand invata cuvinte noi, de la copii, de la stefi.
azi mergem la onesti, sper sa se circule bine. dani abia asteapta, e innebunit dupa ei. vom vedea cum va "degurge" vizita.
va pup pe toate!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianav

Pun niste poze si va rog sa scuzati monotonia lor, abia invat cum e cu Picassa asta.

http://picasaweb.google.com/diana.tutulan/PozeOanaFeb2009#

Mare si frumoasa-i blondina ta

Dandusa hai mami hai...ca o gospodina sexy ca tine tot timpu-i nevoie la casa omuluisa nu uiti cartea ta de bucate

laura felicitari pt carnaciori la locul lor...grija cu laudele, am mai auzit cazuri(stie ea cine) care dupa ce s-a saturat copilu de laude si joculete a revenit la pampi pur si simplu s-a saturat de laude(la fel ca si la Dani meu de a-i sta olita-n cale, e un joc care nu-l mai intereseaza)

iulia stefy..mersi, am sa incerc cu alcool...sigur nu se dizolva si se lateste pata?

Lavinia

Fetelos, stiti careva ceva de Seba si Anateo? l-au operat pe Seba pan' la urma? ca zicea ca urmeaza...

asiza, Denis ce zice? cu Dianarus nu te-ai intalnit pi la Cluj?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

exemplu de smecherie:
aseara in masina ne intorceam de la un restaurant, eu si Ionut in fata, Adina in spate in scaunelul ei.
vb cu ea si cantam, la un moment dat a inceput Ionut sa imi povesteasca ceva, i-am mai raspuns si eu si incepe Adina
Mamiii nu vobeste, mamiiiiii, mamiiiiii nu vobeste
doaee eechea, doaeee eechea a adina, nu vobesteeeeeee

asta in niste tipeteeee
pt cine nu a inteles: sa nu mai vorbesc ca o doare urechea, dar o durea doar cand vb cu ionut ca daca vorbeam cu ea ii ttreceau toate

va pup si sa aveti o zi frumoasa

Raluca 9+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Noi iar am racit - un pic mai mult Di, Isa e (probabil) de-abia la inceput. La noi asta e traseul ca Di culege microbi/virusi/ etc de la gradi si aduce si acasa. Ieri au sunat de la gradi ca are febra si sa mergem s-o luam. Azi mergem la dr sa vedem ce are ca si azi-noapte a facut febra. Are tuse seaca , dar materie deloc. Cred ca-i mai mult pe fond alergic.
Aveti mare dreptate cu primul an in colectivitate. Anul trecut din cauza racelilor repetate si a DA care reaparuse pe fondul imunitatii scazute am tinut-o acasa din dec pana in feb si de-abia la 1 martie am dus-o iar la gradi. Anul asta a fost mai bine, dar evident ca fara raceala nu se poate. Totul e sa nu existe complicatii.

Dia dar de ce sa platesti si bona si gradinita? Nu poti renunta la gradi si sa gasesti o bona sa stea cu ea macar pana la toamna?

Gata ca ma cam preseaza timpul.
Va si va doresc un we placut si multa, multa sanatate.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Laura, felicitari pt. "melc". Asa zice Garga dupa ce face in functie de forma..mami gata melcu sau gata pestele. La noi a tinut f bine faza cu laudatul chiar am simtit ca asta a determinat-o sa faca numai la oala. Initial facea ea singura Bravoooo!! Azi mica de ea vine la mine si zice ...mami m-am murdarit. Nu-ntelegeam unde. Mi-arata pantalonii era dooar o pata mica de pisu. Cand ma duc s-o duc la oala vad ca pishu era in olitza. Draga de ea s-a asezat pe olitza dar a uitat sa-si dea jos pantalonii .
Garga zice ....mami , ne jucam si ne distram.

Raluca, Garga in general dc vede ca vb cu sotul meu ne lasa sa vb linistiti doar ne mai urmareste cand si cand. Rar intrerupe. Ins chimb dc vb la telefon imediat intreaba...Mami, cu cine vobesti? Si io zic ...cu X, are ceva rabdare si dc o lunges...Mami, gata nu mai vobi!

Diana e tare dulce dar si f serioasa blondutza ta. Si pare inalta bine. I-a furat hainutza lu Garga?

Luly, sa ai grija de Isa sper sa nu se prinda nimik de ea de la Di.

Lavinia, saru' mana pt. portia de ras. Super-tare!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare
scriu rapid cat il fascineaza castile cele noi ( 2 perechi a stricat pana acum pe la mufe ) .
mama e mai bine sa zicem ......adika cu moralul mai sus ptr ca sapt viitoare a promis dr ca discutam despre plecatul acasa ......si ea dupa 9 sapt de spitalizare ..... se agatza de asta .sper din tot sufletul sa o aduc acasa si sa nu apara alte alea ....

P e ok, am decupat pana acum si am venit sa ii mai printez un papuc sa mai impletim un siret pe el ;) - primul l-a rupt cand a incercat el cica cu surubelnita ( pensula) ca sa ii faca gauri .

va pup si nu am citit mare lucru din urma dar va pup si stiu ca sunteti alaturi de noi !

D

ps maine terminam si sesiunea si poate ..... o sa avem si tata in familie ca a fost tot exilat .....

Mergi la inceput