Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (209)
Raspunsuri - Pagina 10
iulia-stefy spune:
Kiki, ma tin de cateva zile sa-ti scriu cat m-a impresionat pe mine melodia ai de pe youtube si ca am plans eu, cand Stefy a venit si s-a urcat la mine in brate imediat dupa ce a inceput sa cante si tot spune nu inchide. Cred ca l-am pus de cel putin 6-7 ori pana m-a lasat sa inchid. Am plans, parca de fericire. Melodia asta imi aduce aminte de ceva, inca n-am reusesc sa-mi dau seama de ce. Si acum o ascult in speranta ca o sa-mi dau seama....
Mi-a facut ziua mai buna.
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dianav spune:
Ce de lucruri stie Oana ta DIA!!! intr-adevar bona ar fi un regres enorm. Si eu m-am gandit ca peste 2 ani daca va avea bona va trebui sa fie o fata tanara-foarte greu de gasit asa ceva!!!!
Cu saritul in pat, ca am zambit cand am citit. Si noi sarim in pat, eu am vreo 60 kg, facem o hora si ne miscam tinandu-ne de maini. Daca m-ar vedea vecinii din blocurile de vizavi .....
Fata mea nu e deloc inalta dar are picoarele frumos proportionate si lungute. Chiar e micuta si nu stiu de ce ca sotul e inalt si eu 1,68.
Are 89 cm.
Am o mama taare buna. Vineri pe mizeria din Bucuresti m-a apucat un chef nebun sa plec din oras doar cu sotul. Asa ca am sunat-o la 12 si la 5 era in Bucuresti cu tot cu tata. Numai ea stie cum a condus pe autostrada. Si am plecat la BV si tare bine a fost...eu mi-am luat de lucru de la serviciu dar am apucat sa si dorm destul. E asa de bine sa poti respira o zi fara griji de papa de pampers ....
leyla spune:
Doniaaaa, vai, vai, vai, dar cum de a reusit performanta de a le face pe amandoua odata? Multa sanatate micutului Cristinel, sa scapati cat mai repede de ele!
Saryta, tin pumnii sa treci cu bine de operatie, recuperare cat mai rapida si usoara!
Dianav, sa va fie de bine plimbarea…si noua ne-a prins asa de bine schiatul de we trecut
! Dar ce frumoasa blonduta lungana ai
Dia, tinem pumnii sa fie bine cu mama ta si sa treceti cu bine peste perioada asta de raceli sa iesiti in primavara…si totul sa mearga ca pe roate…
Dandusa, o si vad pe cretulina cocotata la chiuveta…gospodina mamii
Danutz, orice-ar fi, sa fie trecator la Maria-Sa….ce planuri frumoase de vacanta faceti voi acolo…am si eu o prietena care a fost acu 2 ani in Portugalia, a venit foarte impresionata, deja incepuse sa-si caute joburi pe acolo, pe bune atat de frumos i s-a parut incat s-ar fi mutat intr-o clipita. Tot asa, si-a facut rezervare avion si cazare separate, nu a luat un pachet. Ei au stat la hotel Marques de Sa ***, zicea ca e f aproape de centru si frumos si era vreo 65 eur/npt/dubla cu mic dejun (poti sa cauti pe tripadvisor niste review-uri). La ce piesa de teatru ati fost?
Madaluta, oha, dar ce fetita precoce ai si tu, parca vad ca o sa fie ca Oana de Dia
sau Julia de Ktinel
, felicitari!
Iulya-stefy, iarasi cu muci? Poate, poate ramane doar cu atat…sa nu fie ceva mai grav…!
Luly, sanatate si voua!
Danita, ma bucur ca e mai bine mama...macar cu moralul, ajuta mult!
Ruxandraaaa, tot la munte?:)
acs spune:
Poftiti la o felie de tort si un pahar de suc!
Printesa mea cea mica si dulce foc :) face astazi cinci anisori!
Dianav, frumoasa foc blondina ta!
Donia, multa sanatate lui Cristinel!
Kikineata, e tare scumpa Garga! Deci aveti program in fiecare seara :).
Multumesc de intrebare :). Suntem bine cu totii, duminica am sarbatorit-o pe Ioana cu prietenii ei. A fost asa frumos! Pun poze cat de curand (poate chiar azi).
Apropo de foarfeca: exista din cele de plastic (parca de la librarie sau Carrefour am luat), dar nu taie decat hartie.
Saryta, multa sanatate! Sa te intorci repede la iedutele tale!
Danutz, ce piesa? Cum a fost?
Frumoase planuri de vacanta! Cand plecati?
Dia, stie o multime de lucruri Oana! Bravo!
Victor cand ma aude cantand imi zice: "mami nu canta!" Pana si el isi da seama ca-s afona :). Dar nu ma las, cant cu orice ocazie :).
Dandusa, harnicuta foc cretulina ta! Si ce grija are de Raducu!
Fetele mele au fustite scurte, de balerine, din tul. Sunt foarte incantate; le-ar purta tot timpul, dar le temperez eu :). S-o vezi pe Ioana, in fustita, cu chilotei cu floricele si strampi transparenti. Tot cu fusta ridicata sta :). Imi vine s-o rod. Si asa contrasteaza cu mutrita ei cu ochelari... :)
Tare-s avansate fulguletele. Noi nu reusim sa tinem pasul. Insa compenseaza in altele: mai nou urca si coboara scara fara sa se tina de balustrada. Imi scoate peri albi! E "Molic" (adica Molly :) ) si se joaca cu fetele, imagineaza jocuri la cot cu ele :). Si e darnic, dar pana la pizza :). Ma mangaie si-mi da pupici pe nas! Azi dimineata o tot imbratisa pe Ioana si-i zicea "mutzi ani!" :)
Lacramioara, si lui Victor ii place sa se spele, la fel ca si lui Stefy. Cand fac ceva prin bucatarie, se umple de faina (i-am gasit si in urechi) si apoi spune "spala Ditot!" si tot asa pana termin treaba :).
Eu am scapat de "probleme" la culcare. E asa de obosit incat adoarme in timp ce le citesc povestea de seara.
Danita, tin pumnii sa poata iesi mama ta din spital!
Vad ca P e mare mester!
Succes cu sesiunea!
Luly, sper ca-s bine fetele! Multa sanatate!
Raluca, scumpa foc mica smscherita!
Laura, felicitari pentru olita vorbaretului!
DeeaA, asa face si Victor cand vin acasa! Uita de orice si tup la mine. Nu ma mai lasa pana la culcare. Cred ca ii e bine lui David cu bunica, doar ca ii e dor de tine.
Diana, te-ai intors? Cum a fost la Cluj? Te-ai intalnit cu Manu?
Ieri, la tort, le-am dat copiilor sampanie de cirese. Victor e primul cand aude de ceva de baut :). Buun, trece putin timp si-l aud: "Ude e sampanul meu!" :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
dianav spune:
Acs Sa iti traiasca printesa!!!! sa va bucurati de toti 3 copiii cu sanatate.
Da, da si Oana face exact ca Victoras cand incep sa cant zice "mami nu canta!!!"
madaluta spune:
[acs]:
La multi ani domnisoarei tale frumoase si multa sanatate!
iar tie multe, multe felicitari si toata admiratia mea k te descurci cu cele 3 minuni! 

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Crestem mari incet incet
Bazar pentru Mihaita
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Donia Bag si eu capul scurt cat sa raportez o otita si o amigdalita pe capul Cristinelului... si o noapte grea, cu febra, dureri, plans Si el e atat de dragut, ma strange in brate, isi incolaceste manutele in jurul gatului meu si ma strange strans, strans, si sta cu fata lipita de a mea... Of, asa mila mi-e de el! Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
same here
joi seara a inceput, in fiecare noapte pana spre 39.5, cu greu tinuta in frau... inclusiv partea cu "isi incolaceste manutele in jurul gatului meu si ma strange strans" este identica, jur!!! diferenta la noi este ca asta e a 3-a otita+amigdalita din 10 decembrie incoace, deci in cadrul a 2 luni si un pic... si suntem iar pe antibiotic, dupa ce acum 3 saptamani a avut unasyn, acum 10 zile o tura de zinnat, si in prezent ospen 
si zau, daca nu ai fi postat nici nu ziceam nimic de asta
sunt cat se poate de abatuta si de trista. si sunt sigura ca nu ne oprim aici 
asa ca, intreb si eu, tu intreaba mai departe...
in ce conditii se recomanda (la voi, in canada) operatia de polipi/amigdale?
si totusi, ma bucur ca nu se mai complica in pneumonii si obstructii bronsice... cica prefer complicatia otita/amigdalita ca am sanse sa tratam acasa, in timp ce alealalte sunt de spital...

si ce-i mai rau din toate astea este ca eu sunt la birou

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
lizzy spune:
acs,
pentru ioana!!! sa creasca mare, sa fie sanatoasa si fericita! 
saryta, refacere rapida... ufff, operatie :( ...
am citit tare pe fuga, de cateva zile nu am mai intrat...
m-am vazut cu manu si oana saptamana trecuta, i-am vazut pe luca si denis, doi mari prieteni
ba' se iubeau ba' se tachinau
draguti foc, vorbesc f bine, zambareti, plini de energie... m-am simtit tare bine cu ele, pacat ca a durat putin si ca eram tare obosita si stresata...
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
danita spune:
salut
vin cu vesti bune : maine ma duc sa povestec cu dr si cred ca o iau si pe mama acasa !! yuppiiiiii !!
citit ce fac fulguletii nostri si chair c anu imi vine sa cred ca sunt ai nostri . hai sa va pove ce face P : continuu face retzea de calculatoare din incarcatoarele de telefon , continuu isi construieste un aspirator format din o paleta de tenis, un tub de hartie si prelungitorul format din incaltzator .
este preocupat de ce se aprinde lumina si cel putin de 3 ori pe zi ma intreaba cum e cu "curentul" . iar pentru ca mama a stat atata timp in spital vorbea zilnic la telefon iar convorbirea se derula intotdeauna cu acelasi inceput : "tu ai pat acolo la pital ? "
l-am inscris la gradinita si in luna iulie vom incepe de proba. sper sa se obisnuiasca si sa fie ok .
va pupez si mai revin daca mai pot !
D
roxanica2006 spune:
Diana, imi pare atat de rau...draga mea, ce puternica trebuie sa fii, cred ca ti-e foarte greu, dar trebuie totusi sa gasesti putere si sa te intaresti gandindu-te ca exista copilasi muuult mai bolnavi, boli grave, incurabile, nici nu vreau sa-mi imaginez. Nu vreau sa te supar cu nimic, poate o sa-ti par superficiala, sa vin cu asemenea sfaturi cand tie ti-e asa de greu, dar eu mereu ma consolez in momente dificile gandindu-ma la asta. Ca exista cazuri grave, ireparabile, si la urma urmei suntem norocosi ca e "numai" atat si se poate rezolva. Ma rog sa va fie bine, sanatate multa!! Imi pare rau, sfaturi concrete cu amigdalele n-am.
Donia, sanatate multa si lui Cristinel, of, si erai asa vesela si in verva...Sper sa-si revina repede Miscotelul si sa va "revad" sanatosi si veseli!
La multi, multi si fericiti ani, Ioana de Acs !!! sa cresti mare si sanatosa alaturi de fratiorii tai si de familia ta frumoasa!! 

Lacramioara, sanatate multa si voua!
Saryta, recuperare rapida si sanatate!
Kiki, Dia, foarte istete fetele voastre, oare seamana cu mamicile??
Io ma rog sa gaseasca niste baieti elevati si la fel de inteligenti
Stiu io unul , numa' bun pentru ele, de varsta lor, rupt din soare nu alta.
da...ma referam la micutul meu...Eu, normal, sunt foarteeee mandra de el, vorbeste bine de tot, face tot felul de conexiuni, nu pot sa ma laud cu abilitati extraordinare , dar e mult mai mult decat am visat vreodata, mi-e mila de mine ca-mi faceam atatea vise in timpul sarcinii despre cum va arata si cum va fi copilul meu, dar nici nu am putut aprecia dimensiunea fericirii care ma astepta...Dar mai intai de toate, David al meu ramane un copil foarte afectuos, foarte sensibil, avid de dragoste, e atat de iubitor, atatea imbratisari si pupicuri, si sa ne pupam intre noi, sa-l pupam pe el, sa traim cu totii in perfecta armonie,numai dulcegarii. daca eu, obosita si enervanta , fac o mutra suparata, mi se rupe sufletul cand il vad cum vine spre mine si ma pupa pe unde apuca, pe maini, picioare, pantalon, sau cu gura larg deschisa pe fata...si aste nu pentru ca ar fi gresit cu ceva, ci numai din cauza ca slujba asta idioata imi ia toata puterea ...
Da asta-i alta poveste...nu ma pot obisnui cu serviciul asta, nu pot nicicum...
Va tzuc si mai vorbim!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu