Chiriile cum mai merg?
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Ce sa spun? Fara avans nu-i bine, te cam risti. Daca accepti riscul, e ok. Daca nu, mai astepti. Din pacate, tzepele se poarta la greu.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Christel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Ce sa spun? Fara avans nu-i bine, te cam risti. Daca accepti riscul, e ok. Daca nu, mai astepti. Din pacate, tzepele se poarta la greu. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor ![]() ![]() "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Fara avans clar ca nu trebuie acceptat nu poti avea incredere si nu te poti risca chiar daca situatia e mai delicata acum. |
Christel spune:
Am inchiriat pana la urma, nu a durat mult(o saptamana)iar de pe 15 se muta deja chiriasii. Ma gandeam ca o sa fie probleme cu criza asta,acum sper sa fie si chiriasii de treaba.
N-am inchiriat cu agentie, am dat anunturi si m-am ocupat eu, acum o fi fost si asta un motiv?
marimica36 spune:
[quote]citat din mesajul lui Nally
Daca aveti cunostinta de un apartament cu 3-4 camere de inchiriat pe termen lung la un pret decent sunt in cautare! Suntem o familie serioasa si numeroasa (5 la numar )
Multumesc anticipat!
Daca nu ai gasit de inchiriat. Am un am 3 cam.
Scrie-mi pe PM si vb
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/_Ralu_/_Ralu_.jpg)
_Ralu_ spune:
va rog, daca cunosateti pe cineva...caut cat de urgent o garsoniera de inchiriat. poate fi si nemobilata (chiar de preferat).
as prefera in bragadiru, ilfov. daca nu, macar in apropiere.
*******************************************************raluca
mami fericita de
alexia
(07.09.2006)