Importa contacte mess

Importa contacte mess | Autor: abramburika

Link direct la acest mesaj

Se poate sa transfer rubrica mess/mail de pe un computer pe altul? Daca da, cum?

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

contactele de mess nu au nevoie de import.instalezi messul si te loghezi.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Da, contactele de mess nu tre sa le iau de pe vechiul comp. Da' imi apar pe lista si-atat, fara alte informatii (mail, nr. tel. etc), asa cum sunt in comp. celalalt. Nu stiu daca am explicat bine ... De aia vroiam sa le iau de dincolo ... si pt. rubrica de mail ... aia se poate transporta pe noul comp?

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Oriunde te loghezi in lista ta apar aceleasi persoane.Nu ai cum sa faci nici un tranfer.In cazul in care vrei sa-ti schimbi adresa de mess si doresti sa adaugi din nou persoanele acelea ia-le din adress book numele asa cum apar,nu neaparat emailul.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

Mergi la inceput

Pai tocmai ca eu asta vreau ... sa iau si datele aferente fiecarui contact, nu numai numele pe lista .. lista mi-a aparut exact ca pe celalalt comp., dar vreau si datele legate de pers. resp. Daca se poate face cumva asta, fara sa sciu eu la mana ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Pai tocmai ca eu asta vreau ... sa iau si datele aferente fiecarui contact, nu numai numele pe lista .. lista mi-a aparut exact ca pe celalalt comp., dar vreau si datele legate de pers. resp. Daca se poate face cumva asta, fara sa sciu eu la mana ...

_

Salveaza toate datele respective intr-un notepad si trimite-ti-l la adresa ta de email.De acolo le copii rand pe rand in noua ta adresa.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

Mergi la inceput

Ok, merci ... am sa incerc sa vad ce iese ..

_

Mergi la inceput