Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
dyana27 spune:
floric, aleze eu am luat din Cora- le-am gasit unele la raionul de tampoane, si altele la pampersi. deci, trebuie sa te uiti la tampoane, poate le gasesti acolo.
diana 32+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
Dodo-pui spune:
Bun venit tuturor sositein odisee
Eu mi-s de meserie inginer de chimie alimentara(am lucrat ani la Demopan-Br,la fabrica de biscuiti (eugenia...),iar in ultimii ani am fost doar asistent personal al puiului meu bogdan-Andrei
burici si primii ghiocei cu mamicile din dotare
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenada Din cate stiu eu, existenta IGG inseamna imunitate la virus. Totusi am inteles la herpes pot sa apara recurente, chiar daca IGG este pozitiv, dar banuiesc ca atunci trebuie ca si IGM sa fie pozitiv. Oricum, avand IGG pozitiv, chiar daca te reinfectezi in sarcina, adica iti apar semnele clare ale virusului - vezicule bucale sau genitale, nu exiata nici un risc pentru ca tu si bebe aveti imunitate la acest virus. Cam asta stiu eu. |
Carmenada, multumesc tare mult , am mai citit si eu intre timp si m-am mai linistit. Oricum am sa refac analiza saptamana asta, ca sa vad care mai sunt valorile. Ideea este ca eu nu am avut niciodata vreun simptom, dar ma gandesc ca poate am dezvoltat o imunitate la herpesul pe care il are sotiorul, mai face bubite la gura de la vant, praf.... Poate sa fie si asta, nu?
Oricum, esti o draguta pentru ca mi-ai raspuns!
35+ cu
Maya25 spune:
Multumesc din suflet tuturor fetelor pentru suport si incurajari. Trebuie sa rezist eu cumva pe aici macar inca vreo 10 zile pana implinim 37 de sapt. Sper sa reusesc sa nu ma mai enervez, stiu ca nu face bine la bebe.
Va pup si o sa incerc sa intru mai des.
Bun venit printre noi, Olishka!
Maya 35+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
OlgaTarziu spune:
Hai te rog eu FLORINELA linisteste-te. Uite sa-ti spun o poveste. Eu m-am nascut la 36 saptamani si aveam 2 kg. In plus am fost si trasversala. Deci cele 2 kg, nasterea traumatizanta, faptul ca am fost ca o maimutica de mami a mea era rusinata cum aratam nu au schimbat nimic in viata mea. Sunt inalta, din punct de vedere intelectual ok. Greutatea mica la nastere nu e o tragedie. O sa ramai socata cat de repede recupereaza. Intr-o luna doua nu se mai vede diferenta intre unul de 3.5 si de 2 kg.
Mita- este sistemul sanitar in Canada de toata jalea dar atata amar de bine e ca nu asteapta nimeni nimic, toti sunt tratati egal. (cateodata rad ca am venit in comunismul cel mai tzapan). Dar e recomfortant sa stii ca esti tratat ca o fiinta umana nu in functie de cat ai cotizat. Imi amintesc ca asta a fost unul din motivele pt care am decis sa emigram. Nu mai suportam coruptia, si mitele, si "cunostiintele" si atitudinea superioara a unor dobitoci la putere, Candf am fost in vizita acum doi ani si m-a luat o pustoaica la un magazin de papuci in Cluj cu "Vrei ceva?" am crezut ca crap de nervi. Politete 0, plus atitudinea de parvca imi facea nu stiu ce favoare.
Kea spune:
olishka, eu am simtit cam cu vreo 2-3 saptamani in urma ce simti tu. Abia ma ridicam, aveam impresia ca-mi pica. Acum parca s-a urcat in sus, abia suport sutienul sau bustiera, am senzatia ca nu mai am aer, dar nici la ele nu pot renunta. Eu am sanii mici in mod normal, dar acum simt ca-i pierd daca nu folosesc mijloace de sustinere.
Eu ma tot intreb ce temperatura avea apa si ce temperatura era in baia celor care au facut filmuletul. Asa copil linistit la baie eu n-am mai vazut. Nepoata-mea atata zbiera, ca nu stiam cum sa terminam mai repede si sa o scoatem de acolo.
Si ce cuminte statea la "framantat"!
Legat de video-ul cu nasterea in diferite pozitii, eu cred ca-s total normale, cred ca la durerile alea ai sta si in cap daca ai simti ca asa ti-e mai usor.
Plici, cum e cu gagalicea in afara burticii?
Am inteles ca cine nu are bani de dat, nu da. Probabil ca nici nu merg la medici sau spitale la care se stie ca trebuie cotizat din greu. Presupun ca exista si persoane care nu conditioneaza actul medical, important e sa le gasesti, Stiu o fata minunata care nu are de unde da, are mai multi copii si traiesc cu totii dintr-un salariu. Nu si-ar permite sa ia din banii ce-i poate folosi pt copii, ca sa dea la medici si la asistente. Naste cu cine e de garda. Ca si aici de altfel.
30+
Floric spune:
citat din mesajul lui alina.n a si mai e una da vad ca nu e pe stoc: http://74.125.77.132/search?q=cache:Y7rvxgjpWiAJ:reclama/detalii.php%3Fcod%3DBO07+Lanolina+de+la+Bioclin&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro 31+ cu Maria-Natalia Vine barza! |
la mine nu se deschide sitetul si nici celalalt. poti da o alta adresa. Eu deja folosesc Garmastan, preventiv, si ma intereseaza daca e ceva de interesat.
pisigri spune:
acum am aterizat si eu de la medic....
tensiune 13 cu 8, mi s-au umflat putin miinile (pot inca sa scor inelele fara sa imi zdrelesc degetele dar mai greu decit pina acum...)...si fireste ca m-a bagat dr in toate boalele, mi-a dat sa fac ceva analize (teste hepatice, renale si sumar de urina in mare) si sa sun sa insist sa ma programez la o ecografie Doppler...am sunat in seara asta ecografistul, mi-a zis sa revin cu un tel miine la cabinet, cind e si el acolo, "sa vedem ce putem face pentru dvs, ca nu am nici un loc liber pina la inceputul lunii viitoare". pai eu am timp de asteptat 2 saptamini??
acuma, din ce am mai citit eu pe ici pe colo, ceva edeme moderate si o usoara crestere a tensiunii cica ar fi normale la sf de sarcina, asa ca incerc sa ma mentin cit de cit optimista, dar tot m-am cam speriat....
voua vi s-au umflat miini, picioare, v-a crescut tensiunea, ceva...?
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
Ciresica5 spune:
Buna seara dragi burtici,
Fetelor, nu-mi vine sa cred ca apar tot mai multi ghiocei!
Galushca, felicitari pentru bebe, sa fiti sanatosi si sa va intoarceti repejor acasa!
Plici, bine ai revenit acasa, sa ai un bebe sanatos, frumos si mancacios! Asteptam cat de curand povestea nasterii!
Mititica, ma bucur nespus ca ai revenit acasa si ca sunteti tot in formula 2 in 1! Chiar ma gandeam sa-ti zic sa ma astepti si pe mine, ca doar avem acelasi DPN, nu? Stai cumintica si elimina orice factor de risc!
Va pupic pe toate!
35+ cu
IliesClara spune:
citat din mesajul lui alina.n Fetele uite ce am gasit la odiseea de ian-febr http://www.youtube.com/watch?v=nr6T5aTAtOU http://www.youtube.com/watch?v=bv8Dkw9Lk1Y fetita are o luna jumate si persoana care executa aceste tehnici este specializata, mie mi-au placut si par destul de interesante 31+ cu Maria-Natalia Vine barza! |
Apropo de aceste filme, voi v-ati lamurit daca masajul trebuie facut inainte sau dupa baita? Am vazut ambele variante.
Clara