Prietenie la plesneala*28*-Ce faceti dupa?
Raspunsuri - Pagina 3
andruskandu spune:
Hello, haideti la
-ua de dupamiaza!
Andrei e la cresa, curand merg sa-l iau...
Sa vedeti ce "perla" a scos aseara...
Statea la calculator si intra pe diferite programe. Din intamplare a intrat si pe
, si i-am zis:
- Inchide, mama, programu' ala, intra pe jocurile tale...
-Nuuuuu, (cu felul lui specific) acuma trebuie a vedem ce-au mai scris fetele-alea acolo....
Si era serios tare!
Na! ca a luat microbul DC. S-o trata?
Maaama, ce-am mai 
.
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Un tip foarte cochet observa intr-o zi ca este bronzat pe tot corpul cu exceptia penisului. Asa ca se duce la plaja, se ingroapa tot sub nisip cu exceptia zonei albe. Doua batrane se plimbau pe plaja si observa ciudata excrescenta in nisip. Una din ele ii spune celeilalte: - Nu exista dreptate pe lumea asta! La 20 de ani ma intrigau, la 30 imi placeau, la 40 umblam dupa ele, la 50 plateam, la 60 ma rugam. La 70 m-am resemnat in sfarsit fara… Acum, am 80 de ani, nenorocitele: cresc ca buruienile si eu nu ma mai pot apleca… ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi! ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
kay spune:
sorana, vb de cum se fac copii, nu? pai iote, dupa, stati cu picioarele in sus, ca sa se prinda ![]()
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kokiy spune:
| citat din mesajul lui kay sorana, vb de cum se fac copii, nu? pai iote, dupa, stati cu picioarele in sus, ca sa se prinda |
musai si cu gura inchisa

Si Mihaita are nevoie de voi!

Bazar pentru Sonia si Andrei

Si ingerii au nevoie de ajutor !

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kay spune:
si picioarele incrucissate
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
kokiy spune:
| citat din mesajul lui kay si picioarele incrucissate |
hai fata
,parca'o si vad pe Coana Mare in pozitia Lotus **************************************

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kokiy spune:
Sorana, si tu esti gibbon-oida ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kay spune:
m-mau ajuns blestemele lipitorilor... Imi vine sa vomit... Nush ce am...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui kay m-mau ajuns blestemele lipitorilor... Imi vine sa vomit... Nush ce am... ************************************************************************************ oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |

Alaturi de EMMA

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
sa raspund la subiect ![]()
dupa,imi vine sa vorbesc
uneori ma mai ia si somnu'
si alte ori zic bis 
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!