Ghidul femeilor abuzate

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Putine sunt cele care, confruntate cu abuzuri din partea sotului, isi pun problema unei rupturi, fiindca este f bine infipta in creeri ideea : cum asa, dupa ce am facut un copil?
Cate dintre femeile abuzate se gandesc macar sa ia frumos copilul in brate si sa plece la parinti, la rude, la frati ... la vecina, oriunde, si sa il anunte pe sot ca se intorc doar daca revine la un comportament normal si ca, in caz contrar, plecarea este definitiva?
Cred ca sunt foarte putine cele care discuta macar acest lucru cu parintii, rudele, prietenii.
Mentalitatea ne incurca foarte mult si cred ca noi aici putem ajuta.

Mina, sunt de acord cu tine.

Toate aceste abuzuri sunt tolerate de societate, implicit de politie, care ia masuri doar in cazurile grave.
Dar nici legile nu protejeaza femeile cu adevarat. Probabil, fiindca majoritatea celor ce voteaza legile, sunt barbati...

Din punctul meu de vedere, femeile muncesc de 10 ori mai mult decat barbatii, isi asuma mult mai multe responsabilitati.

Este revoltator ca nu ne sunt recunoscute aceste merite, ba unele dintre noi, mai sunt si batute, umilite...

Pupici pt mamicile greu incercate de soti

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Observ ca, din nou, am intrat intr-o pauza de sfaturi.

Probabil ca nu va intereseaza turnura discutiilor.

Daca aveti idei despre cum ar trebui sa decurga conversatiile pe tema femeilor traumatizate de sotii lor, va astept.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput