Benzina in rezervorul de motorina
Am facut-o si pe-asta! De dimineata, in graba mare, disperata sa las copilul la gradinita si sa mai ajung si eu la timp la servici, m-am oprit intr-o benzinarie sa alimentez! L-am lasat pe nenea care era acolo sa imi faca plinul si m-am dus sa platesc! Nici nu mi-a trecut prin cap ca imi va pune benzina in loc de motorina in conditiile in care atunci cand ridici capacul sa alimentezi scrie maaaaaaare :DIESEL!
Noroc ca s-a trezit la timp si nu a reusit sa imi puna decat 3l de benzina intr-un motor cu capacitatea de 60l si in situatia in care mai aveam vreo 10 l de motorina in rezervor. In cele din urma, i-am facut plinul cu motorina (47 l) si am plecat asa cu ea, ruland cativa kms...cat sa ajung cu copilul la gradinita...
Intrebarea mea este: cat de grav este??? Trebuie sa ajung cu masina in service? Daca ajung, pierd garantia???
Nicoleta si Alexia (21 aprilie 2005)
Raspunsuri
crinuta spune:
Stai linistita, asa a patit si o colega.
E bine ca i-ai facut apoi plinul cu motorina.
N-o sa ai nici o problema.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta
www.muntelesfinteitreimi.ro/Februarie%202009.htm" target="_blank">Important
Rufus spune:
N-are nimic, daca e vorba doar de 5% ...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
clio spune:
Ouf, am sunat peste tot!
Cei mai multi mi-au zis ca nu este nicio problema...
Cei din service mi-au zis sa merg sa golesc tot rezervorul, insa ma gandesc ca este interesul lor.
Sper sa fie ok.
Va multumesc mult Crinuta si Rufus ! M-ati mai linistit voi.
crinuta spune:
Ma bucur ca te-ai linistit.
A fost ok pana la urma, nu?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta
www.muntelesfinteitreimi.ro/Februarie%202009.htm" target="_blank">Important
clio spune:
Este ok, motorul se aude la fel ca si pana acum, nu e nimic ciudat, totul e in parametri normali.
Am sunat si la o cunostinta din service-ul autorizat si mi-a zis sa nu ma stresez sa golesc rezervorul pentru 3l de benzina pentru ca pierd clar garantia.
Merci mult.