Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Bineanteles ca e fiziologic sa transpire, dar paranoia nu-mi da pace O sa vorbesc si cu pediatra ca tot mergem maine.

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Multumim tuturor mamicilor care ne-au felicitat ..
suntem foarte mindre de dintzocul nostru ..
sper sa il si prindem in poza curind..pina nu apare si al doilea

300 Sa stii ca a avut citeva tentative sa ma "muste"..zilele astea ..dar m-am ferit cit de mult am putut..ca am experienta ..Stefan m-a "compostat" la greu ..si ma durea destul de tare ..asa ca acum sunt mai "pe faza"..cind o vad mai nervoasa..

Nocom -ici si voua..Stefan e mai binisor..am avut noroc ca am banuit despre ce e vorba din start ..si am luat masuri imediat..sper din tot sufletul sa se puna pe picioare ..si sa ii apara din nou culoare in obraji ..ca e destul de slabit.

Monica.C Noi ne-am tratat cu Dentinox ..si in noptile "tipacioase" ..cu supozitor cu paracetamol..

gaia.nevia Depre program de masa la copii..parerea mea e ca trebuie sa existe un program ..copii trebuie sa aiba niste repere ..iar sistemul lor digestiv trebuie sa functioneze cit mai sanatos ..un copil care maninca haotic la virste fragede ajunge un adult cu probleme la capitolul alimentatie..
In acelasi timp ..parintii..sau cei care se ocupa de el ar trebui totusi sa fie flexibili ..sa nu indoape copilul..daca la una din mese nu maninca ..nici o problema ..asteapta masa urmatoare ..

Si inca ceva din experienta proprie ... copii au si eu perioade cind sunt mai infometati ..maninca foarte bine ..fara prea multe insistente..si perioade cind maninca cantitativ mai putin..si sunt mai greu de convinsi sa vina la masa.

Cit despre alaptarea la cerere ..cred ca e potrivita in primele luni de viata ..mai tirziu e bun un program destul de flexibil..dar sa existe citeva repere ..exceptie fac situatiile speciale gen :boala..durere..etc.

Leaganul e super ...dar cam riscant pentru copii peste 3 ani ..adica la 15 kg ale lui Stefan nu s-ar desprinde de tavan ????

EvaF ..probleme ??..banuiesc ca te referi la febra, insomnie....ca in rest am avut parte de agitatie maxima ..nu statea linistita decit la sin, in brate sau in somn..nu vroia in leagan..nici pe salteluta de joaca ..nici in patut ..avea o miriiala "speciala"..diferita de cea obisnuita ..si la fel a fost si Stefan ..cu fiecare dintzoc ..aveam o "zi de criza"..in restul zilelor precedente era suportabil

andreutacicei Evei e o dulcica de fetitza.

Nausica Bimbomarket ...ma tenteaza si pe mine sa ii mai iau ceva Izabellei ..dau un search ..si iti dau PM ..daca ma hotarasc la ceva

Numele copilului..la noi e regula un nume mami ..unul tati ..asa a ajuns Izabella de la mami si Cleopatra de la tata ...si Stefan de la mami ..si Eduard de la tati..

Gata ..in seara asta m-am straduit sa "imi fac temele" ca pe vremuri .,desi recunosc ca mi-a luat ceva timp ...timp care devine din ce in ce mai pretios

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Fetelor bebeii vostri transpira? Maya transpira cand suge, e uda pe cap, cateodata adoarme la san si trebuie sa o trezesc cu uscatorul de par ca nu o pot lasa asa La spate nu transpira, doar pe cap. Sa fie de la efort cand suge? Ca in camera nu e foarte cald.
Babymom poate fi transpiratul asta un semn ca ar fi o lipsa de fier?

Pozici
Mami super happy de Maya

Stefan transpira ..destul de mult cind alaptam...cu timpul mi-am dat seama ca in primele zile dupa ce schimbam Vigantolul ..transpira mult mai putin ...concluzia mea a fost ca e de la vigantol...
nu mai zic ca il dadeam in lingurita ..si mai mult raminea in lingurita decit in gurita lui ...schimbam sticluta rar..etc.

la Izabella am avut mai mult grija cu Vigantolul..il dau direct in gurita ....cert e ca nu mai transpira in cap cind suge..doar ocazional dupa baita ..cind e mai incinsa dupa masaj..baie..cremuiala..dar destul de rar.

nu e o metoda "brevetata" ...de rezolvare a problemei..poate tine si de copil..cert e ca la mine a dat roade.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Oana cred ca iti dai seama ca am glumit cu bautul ...la noi in casa chiar nu se serveste alcool,sotul meu bea ceai nici macar cafea n-am cu cine bea...

mamiLidia felicitari ptr dintzisor

Legat de nume noi ii zicem lu asta mica in toate felurile posibile,o alintam la greu..
Legat de transpirat si Alexia transpira in zona capului si la fel o usuc cu uscatorul ff des

Babymom cum s-au distrat baietii la sanius?

ClaudiaH ma bucur ca intri sa ne mai spui de voi

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:

Pozici
Mami super happy de Maya

Lispa de calciu as zice eu, dar poate fi si o caracteristica normala a copilului

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:

Pozici
Mami super happy de Maya

Lispa de calciu as zice eu, dar poate fi si o caracteistica normala a copilului

wow..atunci are legatura si cu Vigantolul..ca din ce stiu eu ..poate sa fie calciu destul ..daca nu e vit D sa il fixeze ..degeaba ..
ma insel ????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Oana cred ca iti dai seama ca am glumit cu bautul ...la noi in casa chiar nu se serveste alcool,sotul meu bea ceai nici macar cafea n-am cu cine bea...

mamiLidia felicitari ptr dintzisor

Legat de nume noi ii zicem lu asta mica in toate felurile posibile,o alintam la greu..
Legat de transpirat si Alexia transpira in zona capului si la fel o usuc cu uscatorul ff des

ClaudiaH ma bucur ca intri sa ne mai spui de voi

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:

Alexia
Andrei

Foooaarte bine! am mai fost impreuna la o tura aici mai aproape de casa.
Ai tai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:

Citat:

Pozici
Mami super happy de Maya

Lispa de calciu as zice eu, dar poate fi si o caracteistica normala a copilului

Aha...si Thea transpira.
Pediatra stie, nu a facut o legatura clara cu lipsa de calciu desi i-a prescris Calciu pe motiv de rahitism incipient.
Pentru transpiratie ne-a recomandat sa o frecam cu un prosop mai aspru dupa baitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:

Citat:

Alexia
Andrei

Foooaarte bine! am mai fost impreuna la o tura aici mai aproape de casa.
Ai tai?

LA fel ...cand au venit s-au oprit pe la buni si au mai tras si prin curte o bulgareala

Alexia
Andrei

Mergi la inceput