Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
fetelor unde sunteti???
zmeurica??? cumatra de zmeurica???![]()
![]()
irinush, petro??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Nu iau utrogestan ca nu a fost nevoie pana acum. Maine merg la ginecolog si sper sa-mi dea. ![]()
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 9+ |
eu zic sa astepti sa iti zica doctorul daca sa iei sau nu... de no-spa nu zic nu .. dar utrogestan sa iei daca iti zice medicul sa nu te incarci cu hormoni aiurea

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ellis, amestecat in acelasi bibe sau pe zile??? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
bb eu ii dau si formula si uneori si lapte de vaca... separat... si e ok
Ank
Raul
17.10.2007 si
bb_yasmi spune:
zmeurico aparusi???
si eu i-am dat in seara asta lapte de vaca si l a baut cu o pofta....
sunt curioasa daca o sa mai vrea maine seara formula...
ank ai un program anume de dat lapte? adik cateva zile un fel?ce lapte ii dai?
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
Ank83 spune:
am ajuns... si eu sa intru... intre timp mai pun tara la cale cu sotul pe mess
...
Mie totusi mi se pare cam mult sa tin copilul pe formula pana la 3 ani... Ideea ar fi sa isi ia ce ii trebuie din alimente...
Lui Raul i-a mai spart un canin de jos si celalat se vede si el ca rasare... deci imediat ii avem pe toti 4
...Au aparut astia ca popcornul... vb cumetrei ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
ank tot asa si la iasmi au aparut canini: cate 2 odata apoi ink unul si acum al 4-lea e umflat!!
_
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi zmeurico aparusi??? sunt curioasa daca o sa mai vrea maine seara formula... ank ai un program anume de dat lapte? adik cateva zile un fel?ce lapte ii dai?_ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
nu am nici un program... cum mai nimeresc.... eu nu mi-am facut niciodata griji cu schimbatul laptelui
formula nan junior 1 cu miere si lapte zuzu albastru inca
Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
raul al meu nu prea mai e mare fan lapte... mananca dar nu cu asa pofta ca inainte... orice lapte ar fi...
dar ar manca mancare solida intr-una
... are un apetit... si cand ii mai dau si cu furculita de "oameni mari" manaca de zici ca e cea mai buna papa ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
ultima "faza hazlie" a iasminei: cand o intreb unde e puta vine si trage de "pempe" (pampers) jos sa imi arate unde e "tziti" (care e si puta si buric si tzitzi
) si numa' la "set" se pot arata.....

si tot ce e "baba" adik buba tre sa pupe si azi vroia la priza si i-am zis ca e buba acolo....si ce credeti???? imediat s a aruncat sa o pupe....
aaa si e asa inebunita dupa baie ca cum se face seara tot langa usa de la baie se plange ca vrea "bae"
_
Ank83 spune:
si sa ma laud cu ceva... azi la practica am recoltat sange in sfarsit
... pana acum imi era teama ca il doare pe cel de la care iau sange... dar azi mi-am luat inima in dinti si l-am facut de 10 ml de sange ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

+
9+