Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor unde sunteti???
zmeurica??? cumatra de zmeurica???
irinush, petro??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Nu iau utrogestan ca nu a fost nevoie pana acum. Maine merg la ginecolog si sper sa-mi dea.

Citat:
citat din mesajul lui irina_stef

Neatza!
mai am un somn de dorm pe mine,m-am trezit la 9 jumate,si inca nu mi-am revenit.
ROXXI stai cumintica si baga no-spa cum a zis si ANCUTZ,petele maronii s-ar putea sa fie o coincidenta cu faptul ca ai facut putin efort,sa fie sange mai vechi ramas pe acolo...dar acum na,ce-ti zic eu ca doar ai mai fost o data gravida si stiiutrogestan nu iei?
PETRO ai citit in urma cu vreo 2 pagini ce am zis de bila aia?oricum mai mult ca sigur sunt si in ITALIA,am vazut si in RO in catalogul de la quelle.
ANCULE deci de azi putem vota nu?
MIHA o reteta de biscuitei ceva sau piscoturi sa poata papa si bebelusii nostri ai?
moaama ma ia o invidie pe LAVI SI ANK si PUSSI ca ele sunt acolo la zapada,de Adina nu mai zic ca am vazut pozele ei cu minunatiile blondine la zapada,absolut superb peisajul dar mai ales copiii.tare as vrea si eu putina zapada ca sunt ani buni de cand o vad doar la teve

fericita de gemeni+ RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)

http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community

-IRINA-

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 9+

eu zic sa astepti sa iti zica doctorul daca sa iei sau nu... de no-spa nu zic nu .. dar utrogestan sa iei daca iti zice medicul sa nu te incarci cu hormoni aiurea

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ellis, amestecat in acelasi bibe sau pe zile???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

bb eu ii dau si formula si uneori si lapte de vaca... separat... si e ok

Poze pitici

Mergi la inceput

zmeurico aparusi??? si eu i-am dat in seara asta lapte de vaca si l a baut cu o pofta.... sunt curioasa daca o sa mai vrea maine seara formula... ank ai un program anume de dat lapte? adik cateva zile un fel?ce lapte ii dai?

_

Mergi la inceput

am ajuns... si eu sa intru... intre timp mai pun tara la cale cu sotul pe mess ...

Mie totusi mi se pare cam mult sa tin copilul pe formula pana la 3 ani... Ideea ar fi sa isi ia ce ii trebuie din alimente...

Lui Raul i-a mai spart un canin de jos si celalat se vede si el ca rasare... deci imediat ii avem pe toti 4 ...Au aparut astia ca popcornul... vb cumetrei

Poze pitici

Mergi la inceput

ank tot asa si la iasmi au aparut canini: cate 2 odata apoi ink unul si acum al 4-lea e umflat!!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

zmeurico aparusi??? si eu i-am dat in seara asta lapte de vaca si l a baut cu o pofta.... sunt curioasa daca o sa mai vrea maine seara formula... ank ai un program anume de dat lapte? adik cateva zile un fel?ce lapte ii dai?

_

nu am nici un program... cum mai nimeresc.... eu nu mi-am facut niciodata griji cu schimbatul laptelui
formula nan junior 1 cu miere si lapte zuzu albastru inca

Poze pitici

Mergi la inceput

raul al meu nu prea mai e mare fan lapte... mananca dar nu cu asa pofta ca inainte... orice lapte ar fi...
dar ar manca mancare solida intr-una ... are un apetit... si cand ii mai dau si cu furculita de "oameni mari" manaca de zici ca e cea mai buna papa

Poze pitici

Mergi la inceput

ultima "faza hazlie" a iasminei: cand o intreb unde e puta vine si trage de "pempe" (pampers) jos sa imi arate unde e "tziti" (care e si puta si buric si tzitzi ) si numa' la "set" se pot arata.....
si tot ce e "baba" adik buba tre sa pupe si azi vroia la priza si i-am zis ca e buba acolo....si ce credeti???? imediat s a aruncat sa o pupe....
aaa si e asa inebunita dupa baie ca cum se face seara tot langa usa de la baie se plange ca vrea "bae"

_

Mergi la inceput

si sa ma laud cu ceva... azi la practica am recoltat sange in sfarsit ... pana acum imi era teama ca il doare pe cel de la care iau sange... dar azi mi-am luat inima in dinti si l-am facut de 10 ml de sange

Poze pitici

Mergi la inceput