Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
buna
irinush spunemi si mie cum le dai tu lapte la nazdravani?? 2 zile lapte de vaca si restul forumla?? de ce le dai asa?? cine ti-a recomandat>>??? daca vrei vb pe mess.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ellis spune:
pun si eu un filmulet cu www.youtube.com/watch?v=Aj_ic_qckEA" target="_blank">papacioasa mica
ROXXY- cum esti?
DANY - si eu caut tricicleta; mi-au placut unele de la chipolino, al meu sot zice ca sunt prea colorate; www.vanstore.ro/tricicleta-chipolino-maner-p-300.html" target="_blank">astea sunt, voi ce ziceti?...am mai vazut si altele, chiar la 600 ron..insa imi par cam scumpe...mai mult de 300 nu cred ca as da..hai 350!
foi de placinta folosesc de cumparat, bela, mi-e cam greu sa fac...am retete, dar le prefer pe astea...in conditiile in care a mea doar gusta placinta;
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
ellis, pusi la papacioasa alessia!! ce frumos papa ea singura!! sa stii ca si iasmi tot cu stanga vrea sa pape.
eu sunt in dilema: fata asta a mea nu prea vrea sa bea forumla. stiti ca am inceput din nou formula, din 2 motive: concediul din italia (nu vroiam sa ii dau acolo alt fel de lapte) si pentru ca facea kk bilute. eii cand ii dau formula imi papa maxim 200 din 250 cat iese totalul si pe alea cu insistente, intreruperi...eiii cand ii dau lapte de vaca poate bea pana in 300 in cateva minute. si imi da sticla goala sa ii mai pun...
acum stiu ca veti spuen ca formual e satioasa dar chiar asa??? ce parere aveti??? ma gandeam sa adopt metoda irinei 2-3 zile pe sapt lapte de vaca si restul formula, dar cunoscand-o sunt sigura ca nu va mai vrea formula.
adina, pe unde esti???
cami, ce mai faci??/
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
Roxxy80 spune:
Nu iau utrogestan ca nu a fost nevoie pana acum. Maine merg la ginecolog si sper sa-mi dea. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui irina_stef Neatza! mai am un somn de dorm pe mine,m-am trezit la 9 jumate,si inca nu mi-am revenit. ![]() ROXXI stai cumintica si baga no-spa cum a zis si ANCUTZ,petele maronii s-ar putea sa fie o coincidenta cu faptul ca ai facut putin efort,sa fie sange mai vechi ramas pe acolo...dar acum na,ce-ti zic eu ca doar ai mai fost o data gravida si stii PETRO ai citit in urma cu vreo 2 pagini ce am zis de bila aia?oricum mai mult ca sigur sunt si in ITALIA,am vazut si in RO in catalogul de la quelle. ANCULE deci de azi putem vota nu? ![]() MIHA o reteta de biscuitei ceva sau piscoturi sa poata papa si bebelusii nostri ai? moaama ma ia o invidie pe LAVI SI ANK si PUSSI ca ele sunt acolo la zapada,de Adina nu mai zic ca am vazut pozele ei cu minunatiile blondine la zapada,absolut superb peisajul dar mai ales copiii.tare as vrea si eu putina zapada ca sunt ani buni de cand o vad doar la teve ![]() fericita de gemeni + RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community -IRINA- |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
9+
Roxxy80 spune:

| citat din mesajul lui ellis ROXXY - mare grija, no spa si utrogestan; incerca sa reduci eforturile, nicio sarcina nu seamana cu alta. Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
9+
Roxxy80 spune:
Sunt bine. Azi nu am mai avut absolut nimic
.Mi-e teama sa nu fi avut loc o dezlipire de placenta. Maine dimi merg la ginecolog. Vorbim pe mess.
| citat din mesajul lui ellis pun si eu un filmulet cu www.youtube.com/watch?v=Aj_ic_qckEA" target="_blank">papacioasa mica ROXXY- cum esti? DANY - si eu caut tricicleta; mi-au placut unele de la chipolino, al meu sot zice ca sunt prea colorate; www.vanstore.ro/tricicleta-chipolino-maner-p-300.html" target="_blank">astea sunt, voi ce ziceti?...am mai vazut si altele, chiar la 600 ron..insa imi par cam scumpe...mai mult de 300 nu cred ca as da..hai 350! foi de placinta folosesc de cumparat, bela, mi-e cam greu sa fac...am retete, dar le prefer pe astea...in conditiile in care a mea doar gusta placinta; Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
9+
ellis spune:
LAVI - stiu ca se poate da amestec de lapte formula cu lapte de vaca, dar pe dr noastra nu am intrebat-o si la cat o cunosc nu ar fi de acord; insa dr unei prietene i-a zis sa faca asa copilului, pe la vreo 2 anisori;
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
ellis, amestecat in acelasi bibe sau pe zile???
_
ellis spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ellis, amestecat in acelasi bibe sau pe zile??? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
in acelasi bibe ii dadea prietena mea; mai spre 2 ani...asa ii zisese dr...acum face 3 ani si inca nu a renuntat la formula, tot asa amestecat il bea;
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
mah iasminei ia mers ffff bine cu laptele de vaca si nu aveam de gand sa ii dau din nou formula dar facea kk bilute si am zis sa incerc (dupa ce am incercat sa ii dau laptele de vaca diluat) s a rezolvat pb cu kk si acu vad ca incepe din nou desi e pe formula...deci am eliminat o cauza. acum mai ramane si pb cu concediu: asa imi iau 2 cutii de formula cu mine si cred ca e mai ok decat sa ii dau lapte de bebe de acolo.
_

fericita de gemeni
+