Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (271)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

tin pumnii Roxana, sa fie bine!
ia-ti un rucsacel usor cu niste blugi si un pulover.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara !
betty, tinem pumnii stransi tare pentru maine, sa fie outzele de cea mai buna calitate si la anul sa vi se mareasca familia !
Rox, bafta multa maine ( in caz ca ai nevoie ). Si drum bun, sa ai zbor lin !
melania, ma bucur ca ai petrecut asa frumos si ca te-ai simtit iubita si importanta
Ana, foarte frumosi si harnici gradinarii ! Ce au mai crescut ! M-am mirat si eu ca i-ai dat si lui Vlad treaba serioasa de facut cu pamantul acela, dar tu stii mai bine, ai baiat mare de-acum, nu ? Sa-ti fie casa si sufletul pline de flori !
Gabriela, am fost intr-adevar azi si la Chitzi. Special am mers la mallul acela, sa-i alinam dorul de el . Planul initial a fost ca mergem la magazinul Unirea, unde auzisem de la papanash si Erina ca ar fi zona de joaca pt copii mult mai mare ca aceea de dincolo. In plus, voiam sa ajung si eu pe la anumite magazine... Asa ca am ajuns acolo; am luat pt Maria o bluzita de la Fox si adidasi Killtec de la Leonardo ( multumim de pont, Cecilia ) si am urcat la etajul cu papa si joaca. Acolo insa am constatat ca nu era nici pe departe ce ne asteptam - ni s-a parut f intunecos, aglomerat si multa multa galagie, nici "jucarii" pt copii mici nu prea erau, cele cateva masinute nu au atras-o deloc pe Maria. Asa ca sotul mi-a zis ca mai bine o duce la mallul celalalt, la Chitzi, decat sa stam acolo. Si uite asa ne-am suit in masina si am mers sa-l vizitam pe Chitzi .
Ce sa mai zic ca acolo n-a interesat-o decat masinuta cu Chitzi, s-a lasat cu jale mare de fiecare data cand vedea alt copil in ea ( cand am ajuns era un alt copil, de exemplu ). Am incercat sa o convingem sa-i lase si pe alti copii sa se dea in masinuta lui ( sa nu-l monopolizam noi, ca se facuse coada la el ) si am pus-o pe un catel care se invartea - ea tot cu ochii dupa prietenul ei si-l striga "Chitziiii! Chitziii ! ", a cerut chiar si "Batze!" s-o luam de pe catel si s-o ducem iar la Chitzi
Asa ca am mai luat niste fise si i-am satisfacut dorinta
Bine, multumita nu putea fi, tot in plansete am luat-o de-acolo. Chia i-am zis sotului ca am putea sa-i luam si noi un Chitzi de-asta, il tinem pe hol si intr-o saptamana se plistiseste de el . Cred ca ar fi in stare sa si doarma in el
Cam asta a fost seara noastra, Maria a fost super plangacioasa pt ca era obosita, la pranz nu a dormit decat o ora.

Am reusit si eu sa incarc toate pozele din 2008, ramasesem cu albumul in urma rau de tot, ultimele poze puse erau din vacanta de vara. Daca vi s-a facut dor , le puteti viziona www.flickr.com/photos/26130423@N07/2854477072/" target="_blank">de aici daca va logati pe contul comun septoct2007
Si pt ca flickr are limita de 200 poze, a trebuit sa-mi mai fac inca un cont pt www.flickr.com/photos/35172339@N02/3260650555/" target="_blank">pozele din octombrie-decembrie.
Acu' nu stiu cata rabdare veti avea sa le vizionati, ca-s multe, dar sa nu ziceti ca nu vi le-am aratat si ca-s secretoasa

Apropo de secretos, eu am ratat pozele Annisiei, am intrat pe la 11 fara ceva si nu mai erau. Dar din ce ati discutat, banuiesc ca era dansa intr-o mare forma - asa ca mai bine ca nu le-am vazut, sa nu-mi fac sange rau
Si tot legat de poze... valentina, programul din care extrag "fundalurile" este Hallmark Smilebox ( il descarci gratuit de pe site ), insa le prelucrez cu Adobe Photoshop. Dar daca vrei pozica frumoasa nu trebuie sa astepti pana in mai, imi spui ce vrei si-ti fac cu mare placere

Gata, ma bag si eu la nani, nu inainte de a vizita frigiderul ( un iaurt cu fructe mare , nu sariti cu gura pe mine ! ), sunt curioasa ce se mai intampla cu Anna ( Karenina ).

Somn usor tuturor !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Luy, le-am vazut pe toate. Frumoasa, frumoase, frumosi

Acum pot sa plec si eu la nani linistita.
Noapte buna, somn usor.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Melania cu intarziere iti urez si eu La multi ani sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Si la noi e maraiala maxima, am reusit azi sa vad ce se intampla in gurita lui si am vazut ca au spart 4 maselute

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

cred ca-s singura la ora asta pe aici!

de la noi vestile sunt asa si asa ! eruptia nici acum nu o vad , are vreo 5 bubite adunate aproape de tampla dreapta sa fie astea ?
nu mai are febra ,insa acum e vraiste cu stomacul . Tot ce mananca este in pampers in momentul urmator. Nu ma mai pot apropia de el cu nimic ,astept disperata sa i se faca foame, sa ceara ! Daca am ceva in mana ( ceai menta , nurofen )si ma apropii de el incepe sa planga si se ascunde.Nu mai vrea nici seringa aia care-l distra ! Norocul este ca cere de mancare , dar mi-e greu cu hidratarea !

danutza , sanatate Mirunei sa scapati mai repede !Sanatate si tatalui tau.

greyeras , , sanatate Adelinei ! Ma bucur ca am ajuns cu cititul si la vestile bune!

papanash , eu tot ce refuza sa manance ii camuflam cu banana -pasam totul. sa vezi combinatii de ciorba cu banana , ou cu banana, carne cu banana ...acu' i-a mai trecut , insa in trecut numai banana ar fi mancat.Si felicitari ptr tricicletizare !
humana 3 in austria , la dm era 5,9euro .eu cu atat am luat.

ramonaiani , ma bucur ptr vestile bune de la dr ! bravo !

cecilia , partea buna e ca nu raman sechele , se vindeca de tot plamanii. o sa gasesti mucisorii in pampers dupa aerosoli. in vreo 2 sapt e deja uitata boala !

of Yaya , sanatate multa ! Ma bucur ca i-a mai trecut lui Tudor !

cu gropitele , are dreptate Roxana- eu sunt posesoare de gropite dar ai mei nu au !

betty , tinem pumnii!

bikmaria , ai un baiat de nota 10!

Luy , am vazut niste poze ! mi s-a facut dor de repetir dar mai am pana atunci.....daca nu mi s-o face frica pana la urma!
Am vazut-o si pe Maria tzopaila ! E o frumoasa si o dulce , dar nu cred ca-ti mai zis o noutate!

diwana , ma uit si eu cu Rares la ice age! pupam alpinistul !

danutza , pupam frumoasa cu batic!

erina , toata ziua m-am gandit la reteta ta de taitei.

gabriela , pupam Sara pe olita !la noi olita e doar pe post de casetofon ca in rest o ocolim cu brio.

valentina , acum stiu si eu ca-i pe 10, eu asteptam dragobetele :)). cu intarziere , insa din inima , la multi ani!

si nu in ultimul rand

LA multi ani sanatosi si fericiti ptr melaniatud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

aniast , refacera rapida lui Vladi

slippers , am admirat gradinarii la treaba !

roxana , un si de la noi ptr Bubu cel suparat ! sa-i iasa caninii odata! si al nostru ne musca , acum roade si coltul de la biblioteca , picioarele scaunelor , perna de la canapea ! Si e tot asa un pachet de nervi!

annisia , iti ratasem pozele de la sf vali . DAr am recuperat acum ! Stii ca eu sunt cu intrebarile : ce naiba (scuze) vroiai sa-ti operezi ?

multumesc mult ptr sustinere luy, gabriela, diwana, erina , cecilia , valentina, roxana .Cate o mie de si un brat de !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata si multumesc de urari, acusica ies pe usa. Ma tot foiesc daca sa imi iau schimburi sau nu. Problema e ca nu am unde sa ma schimb, ma duc direct la intalnirea de la ora 3, si apoi am timp pana seara la avion, dar nu stau la hotel. Asa ca va fi greu. Ma gandesc sa nu mai iau nimic de schimb pana la 3, si apoi daca nu mai suport trebuie sa imi cumpar ceva sport de imbracat, nu? Numai sa nu fac frigurile.

Gata, va pup, o zi buna.

PS Diwana, nici Bubu nu adormise inca, dar s-a culcat destul de repede dupa aceea.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatzaaaa!
-ele la mamici!
O saptamana reusita sa aveti!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Melania,,cu intarziere de 1 zi!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei ce te iubesc!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput