Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (271)
Raspunsuri - Pagina 3
cecilia L spune:
Betty, maine e ziua cea mare????
Roxana, drum bun maine(parca maine zicei ca mergi la Roma, sper sa nu mai gafez
)
Sigur Andrei are o problema cu dintii, il chinuie tare daca este asa agitat,
sa treaca repede starea asta
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
gabitz78 spune:
seara buna.
la multi ani melania!multa sanatate si fericire alaturi de tudorica fara frica!

eu nu am noutati, decat ca tabara lui stef s-a anulat...si el e foarte suparat.
ana - pupam gradinarii, ce constiinciosi sunt!
![]()
va pup dulce pe toti.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
melaniatud spune:
Multumesc din suflet pt urari!!!
Din partea mea pt voi multe multe flori 

Acum au plecat si ultimii musafiri.
Am avut o aniversare deoasebita, am petrecut de vineri pana azi si am primit f multe cadouri, toate pe gustul meu.
Cu prilejul asta am realizat cat sunt de iubita si apreciata si in acelasi timp m-am convins din nou cine mi-e prieten si cine doar se da...adica n-am primit nici macar un tel de la persoane importante din viata mea dar nu-i nimic eu sunt fata buna si le gasesc tot felul de scuze spre disperarea sotului meu care ma tot toaca la cap
Asta e defectul meau sa vad ce e mai bun la cei din jur si doar atat....
De aceea inca o data va multumesc pt urari...sunteti f dragute...nici nu va cunosc personal si mi-ati urat La multi ani...pt mine conteaza f mult deci a big kiss
for all of you!
melaniatud spune:
Si acum un mesaj special pt Gabitz
In aceasta dupa amiaza am fost cu Tudor la spatiul de joaca din Mall si sa vezi acolo lipsa totala de interactiune....Tudor nu s-a jucat cu nimeni, daca ceilalti dansau antrenati de animatoare el se plimba in gol fara sa ii atraga atentia harmalaia din jur, se maraia si chiar plangea daca vreun copil tipa prea aproape de el, ma cauta disperat cu privirea prin multime...intr-un cuvant SOCIOPAT si acasa ne sar fulgii cat ne alearga, cat tipa, tranteste....acasa e cocos si acolo era alt copil.
Concluzia: are nevoie de terapie comportamentala![]()
Ti-am scris asta drept sustinere in demersurile cu Eliza...despre care repet cred ca nu e genul prea social si in rest totul ok.
Pt fata un pupic urias
si pt tine o floare de consolare
!!
Sa ne tii la curent ca s-ar putea sa avem si noi nevoie...aaaa si inca ceva acolo era un copil de 1 an si 7 luni care se balanganea groaznic in mers asa ca nici asta nu-i pb ca va merge mai tarziu!!
melaniatud spune:
Ma retrag pt ca sunt tare obosita 
A fost minunat!!!Ce pacat ca e doar o zi in an!!
Annisia spune:
Eeee, aveam niste poze super truper in album, dar daca nu s-a prins nimeni... Nu pot sa le las prea mult. Bonus o ora si le scot. Pupici!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Eeee, aveam niste poze super truper in album, dar daca nu s-a prins nimeni... Nu pot sa le las prea mult. Bonus o ora si le scot. Pupici!!!! Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic |
Sti ceva,

Sincer care poze sunt noi, ca eu m-am uitat la toate si parca le-am mai vazut....cele cu bluzita rosie, poate....iar daca tot m-am uitat iar la pozele tale si m-ai suparat
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
betty78 spune:
| citat din mesajul lui diwana Betty, zi scurt ce mai faci, cum te mai simti Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
Multumesc de intrebare si sa zicem bine pana acum. Maine am la ora 8 dimineata punctia ca sa scoatem outzele (adica ovocitele), care sper din tot sufletul sa fie de calitate. Daca nu au dimensiunea tocmai buna nu se fertilizeaza, iar doctorul mi-a lungit protocolul cu o zi pentru ca erau prea mici. Sper din tot sufletul sa fie bine....
si multumescBetty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Betty, maine e ziua cea mare???? Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
Daaaaa...am niste emotii cat casa.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Annisia spune:
Cecilia, ce tinuta de birou bre? De la Sf. Vali? Haida de?! Aia e tinuta de club bre, cea cu rosu. Aia movalie e de sport... Hihihihihi...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic