Pepenasi iulie-august 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Scurt scurt ..
Ntz ntz ntz
Sunt nesatisfacuta (si nu ma trimiteti la barbate-meu) si mai vreau

Se cunoaste ca am multa treaba nu??? Ar trebui sa se cunoasca dupa cat de des postez ... Ca asha ma apuca cu furie altele cand am o tona de telefoane de dat si transferuri de facut pe net, de verificat livrari si neconcordante ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamiha spune:

hihihihi ileanna...ce katerinka esti!de multe ori am ras pe aici de mesajele tale!ma bucur sa te cunosc!stai sa incerc sa vad despre ce mai e vorba in capitolul asta sa incerc sa ma integrez si eu pe aici!no offense anaxena!hihihi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

Hai mai Iriss nu ma innebuni...adica vrei sa zici ca risc sa ma trezesc de doo ori pe noapte pana face a mea 4 ani?Asta in conditiile in care la 3 luni manca o data sau chiar deloc?Ca momentan nu vrea,si pace,sa renunte la laptele de noapte.

Ana tu te plangi ca face des,eu ca nu face cu tot cu milschzuckeru si cu sucu de portocale si cu para si cu ceai de musetel...Nu mai stiu ce sa fac,cred ca iau si lass baby,ce deja sunt disperata cand vad ca iar ajung la supo cu saracuta.Si face tare,asa multe zgrabunte si gros de imi vine sa ma impusc.Plange si toata transpira pana reuseste,chiar si cu supozitor.Ii mai si creapa pe acolo uneori

Anilansa sa stii ca si eu am vazut filmuletul ,scuze ca nu am zis nimic,super ce frumos se ridica deja printisorul

La multi ani si din partea mea sarbatoritilor din zi de 16

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Pediatra mi-a zis ca pana pe la 1 an e normal sa se scoale. Si eu sutn chiauna, fii-mea a dormit ca porcu, de la 6 saptamani.
Daca vreis a ii dai ceva, incearca sa ii dai inainte de baie cereazle pt somn. Eu am gasit unele la humana, la noi nu fac mare branza, dar macar nu o sa pierd sanul, o sa ramana tot dragostea lui. Astea au alta consistenta.
Si Dav e constipat, eu ma gandesc sa ii scot tot ce ocnsitpa, dovlecel,c ereale cu orez, morcov fiert. Altfel nu cred ca ajungem la vreo solutie. Para si suc de citrice bea si el (f putin, dar mananca).

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria-86

Fetele am si eu o probl..Stiu k nu e topicu kre treb, dar stiu (trebuie sa ma opresc sa va spun,fiimea A ADORMIT INTR-O POZITIE SUPER INCOMODA CHIAR LANGA MINE, PE PAT E SUPER TARE, DAK ATI VEDEAO)SA REVIN
sTIU K VOI IMI VETI RASP, cum mama naibii imi fac album k park snt tampita..ce naiba nu stiu,,nu stiu...gata iam facut poza..
Plz raspundeti-mi..
Sunteti super tari, dak va citesc de atata timp, desi nu va cunosc, park va stiu de mult..Mia treb curaj pana sa intru in vorba cu voi..
Gata am spus-o..

Maria, mamik de Adinutza mica

In primul rand sa-ti traiasca . In al doilea rand, da si tu mai mutle detalii, ce album sa iti faci, unde, pe net, pe ce server?

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

Eeeee!!
Asa mai da

Miha lasa probele ca functioneste totul. Ia mai loveste-ti putin degetele de tastatura si povesteste-ne ceva.
Ca io de babele astea de pe aici m-am plictisit. Vreau noutati.

Stai sa vezi ce mi-o iau acu' de la scorpiile astea nedormite de pe aici

mama gandacelului Vladut , 08.07.08

ile, cotoroante deci, da' cine e prin top??

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Si scriu de azi de dimineata si uit sa va spun cel mai importante eveniment:

David are primul dinte Sau avem primul dintisor (sa fiu in acord cu gasca pepenista)

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27
ile, cotoroante deci, da' cine e prin top??

hi hi hi
De obicei cine intreaba
Acuma sincer ... iriss ar trebui sa iti spun ca ai si concurenta valoroasa (norc ca eu ma elimin singura de data asta). Dar cred ca un loc de top este asigurat

Felicitari pentru dintisooooor!!! Off cred ca o sa lesin de emotie cand o sa vad si eu primul dintisor . Ca la ma-sa mai am putin si il vad pe ultimul ... cat l-oi mai vedea si pe ala. Vreau sa zic ca asha mistoaca cum ma vedeti voi ... nu mai am aproape nici un dinte in gura al meu si is de la 20j de ani caz de studiu la stomatologi. Offf nu stiu daca are pe cine mosteni copilu' asta.

Citat:
citat din mesajul lui mihamiha
stai sa incerc sa vad despre ce mai e vorba in capitolul asta sa incerc sa ma integrez si eu pe aici!no offense anaxena!hihihi!

Checked!! Se vede ca ne citesti
Atunci ar trebui sa stii ca acu' cateva capitole se purtau ne-integratele

Uooff mai am de platit 3 facturi pi net si am terminat pe azi.
Poate imi taie netu' intre timp. Ca si asta e pe lista de facturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Lume noua!!! Bine ai revenit,Miha!!!Ce mai fac Leon si Leia????

Ile, daca nu ma simt baba se pune????

Iriss, felicitari pentru dintisorul lui David!!!Multumesc pt raspuns!!!

Alina, am vazut filmuletul cu Darius care se ridica in picioruse!!

Maria, in primul rand bun venit !!!Si Mihaita e agitat!!!Dar la noi sunt de vina dintisorii..

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Revenim si noi prin zona ca in weekend am fost busy.
La Multi Ani Mihamiha si Sylviutza.
La Multi Ani si pepenasilor scumpi care se sarbtoresc azi, Irina, Andrei, si nepotzica mea dulce si scumpa, Thea, sa cresti mare pui si sa fii sanatoasa si happy alaturi de mai si tati care te iubesc mult de tot.
La Multi Ani si pepenasilor care s-au sarb in weekend si un gand bun si o floare pt Camy si ingerasul nostru, Darius.
Iriss felicitari lui David pt dintele cel nou.
Noi in weekend am reusit sa facem si ultimele cump pt scoala asa ca suntem ready pt ziua de luni 23 cand avem prima noastra zi la gradi, eveniment mare in familie.
In rest nimic deosebit nu am reusit sa citesc tot din urma am citit numai din cap asta, despre scaune de masina era link-ul ala la cap mai vechi daca vreti sa cititi acolo le gasiti la unul din cap mai vechi.
M-ati intrebat de dinti de ce mai merg la dentist, pai am fost ca sa imi albeasca dintele din fatza adik mi-a dat sa folosesc acasa un gel si se pare ca a functionat nu l-a albit de tot dar e mai bine fatza de cum arata mi l-a plombat la loc si o sa vedem in 3 luni cum se prezinta daca se pastreaza si nu se inchide la loc mai facem o tura de gel daca vreau poate reusim sa il aducem la culoare cu restul daca nu tre sa il imbrac si gata. Mai merg pe 2 martie ca maselele care le-a plombat atunci dupa ce am nascut care ma dureau ma dor iar de numa si curge si sange deci ceva nu e in regula.
Biri am vazut ca ziceai de mutatul in patutz normal noi cand am mutat-o pe Ari i-am pus margine din aia de protectie si o perioada nu se dadea jos din pat dar apoi a invatat ca se poate da jos si acuma i-am dat jos protectia, da mai vine la noi in pat sau dim vine si ma trezeste daca nu is treaza de la bb dar e ok nu e tare rau.
Despre trezitul noaptea Ari s-a trezit la ora 3 pt un lapte mult timp pana pe la 1 an jumate parca cam asa ceva acu se trezeste ca ba viseaza ceva ba nu stiu ce-a patit se mai trezeste plangand deci oricum nu dormim linistiti, Ami se trezeste si ea, care cand era bb mic nu se trezea acu se trezeste da asta e nu avem ce face o sa creasca ei mari.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ILE ma enervezi! Baga-te pe mess sa te intreb o chestiune!
Ma duc sa fac papa la cupil, sa te gasesc acolo intr-un ceas, daca tot n-ai ce face!

Mergi la inceput