* * * Bazar pentru Mihaita * * *
Raspunsuri - Pagina 14
PetraTudor spune:
Buna!
Licitez pentru:
59.Halat baie bebelus, 10 lei - preety
73. Caciulite bebe 3-6 luni, noi, fara eticheta,5 lei bucata - Nicoleta (le-as vrea pe toate 3)
Multumesc!
37+ cu
olishka spune:
Salutare,
Am mai adaugat in bazar 3 bodyuri nou-noute. Unul C&A si 2 H&M pt nou-nascuti. Sunt insa marimi f mici (42 respectiv 44).
Te rog Kid sa le treci tu si in listuta.
O seara buna
Olga 31+ David
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Salut. Salopeta de la 174 pentru cati cm este? Multumesc. Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei |
Nicoleta, cred ca am scris dar paote au omis fetele sa treaca...
are 50 cm de la baza pana la nasturasi...cam 22 cm lungimea cracului de pantalon...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
AnnaBaby spune:
Delphinas am primit bratara, multumesc frumos! Dar cum se incheie, se face nod?
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
kid spune:
AnnaBaby, Nicoleta Am pus azi pachetele pentru voi la posta, va rog sa ma anuntati cand le primiti.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
kid spune:
maria08 Felicitari pentru licitatia castigata. Te rog sa iei legatura cu MadameBovary sa stabiliti cum intri in posesia parfumului.
preety, Delphinas, kokiy, Misha71, MadameBovary, denisamada, olishka, gabidaniela Felicitari pentru licitatiile castigate. Va rog sa luati legatura cu persoanele care au oferit produsele sa stabiliti cum intrati in posesia lor.
olishka Multumim pentru produsele oferite.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
AnnaBaby spune:
Kokiy am primit lucrusoarele, multumesc mult!
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
mariussimiuc spune:
Preety,am reusit azi sa ajung la posta sa pun pachetelul.Probabil ca luni sau marti il vei primi.
Imi cer scuze pentru intarziere.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...