* * * Bazar pentru Mihaita * * *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Licitez nr.100 de la produse ptr adulti! Ofer 15 RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Licitez 10 - 5 lei, asta in locul la 58, pe care l-am platit deja, dar nu ma mai incadrez pt el in plata pe care am facut-o

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Anna si Delphi, maine pun la posta pachetele catre voi ! Sper ca nu se supara nimeni ca-s in cutii de pantofi, da' n-am gasit altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy
si baga la Delphinas 8lei la 134 ...garantez eu,ca sigur s-a uitata la dude

Kid poti scrie la 134 - 8 lei...vorba lu kokiy ma uitam dupa cai albastri pe pereti.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Licitez de la copii
130-6,5 ron
139-5,5 ron
156-6,5 ron
176-11 ron
177-8,5 ron

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

misha71 Te rog sa-mi spui pe PM unde sa-ti trimit setul de postit-uri. Felicitari pentru licitatia castigata.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am adaugat un ceas de la Kare nou - 15 RON

Olga 31+ David

Mergi la inceput

olishka Multumim.

gabidaniela Felicitari pentru produsele castigate. Te rog sa iei legatura pe PM cu babytza sa stabiliti cum intri in posesia lor.

Delphinas Felicitari. Costumasul de la preety este la mine. Pentru delfini, te rog sa iei legatura cu Misha71.

titi143 Felcitari. Te rog sa-mi spui pe PM cum facem sa iti dau setul de lenjerie.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

kid astept sa se termine si licitatiile (maine) si iti trimit pe PM dovada + adresa
Multumesc

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

olishka Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa iei legatura pe PM cu Nicoleta pentru tricouri si cu mine pentru hanorace.

titi143 Felicitari. Te rog sa iei legatura cu Leditia sa stabiliti cum intri in posesia rochitei.

Mergi la inceput