Timisoara, Impreuna!(139) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 18
Ana68 spune:
Gabi,din pacate stiu despre ce este vorba...
Claudia,tot din pacate,la servici nu am fotoliu directorial,as fi vrut eu,iar daca aveam,cred eu,din pacate nu as fi cunoscut atatea persoane deosebite si nu as fi avut niste prietene asa cum am.
Andule...asa o fost mai mereu,am facut o constatare...trista pentru mine.Cu adevarat la necaz se vad persoanele care-ti sunt alaturi la bine si la greu si care te accepta si cu zile rele si cu zile bune,care plang cand tu plangi,care rad cand tu razi si care te asculta si cand urli si cand soptesti.Intro ora plec la cafea...
Simonelule....inca o data:IUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....acum urmeaza greul.Doamna ajuta si sa fie intrun ceas bun si minunat!
Getuto...chiar daca te-am luat cu geto-dacii tu nu te-ai suparat...m-ai vazut si m-ai cunoscut asa cum sunt.Esti o tipa super...si ma bucur ca te-am putut descoperi asa cum esti tu...
Silvanelu'...cine,unde,care?Te pupez de nu te vezi,draghe si departato...azi mi-a fost dor de tine,rau...
No dragelor...buturi si rebuturi,resturi si intregi,orisicum ati fi voi si oricum ne-ati socoti alea ale dracului si care sunt sefe de forum....io va zic ca niciodata nu m-am erijat in sefa nimanui si cred ca nimeni nu si-a dorit asta...sper sa nu gresesc,imi pare rau de tot acest tavalug de azi...si indiferent ce ati spune voi si ce ganditi...indiferent cat am barfi si am troceri pe mes si am da impresia de imaulat in public...pentru mine tot alea ramaneti,asa cum v-am stiut si cum v-am cunoscut.Cine vrea sa plece e liber,cine vrea sa raman foarte bine,cu atat mai bine.Fiecare e liber sa faca ce vrea...traim in democratie...Pacat ca uneori se gandeste cu inima si nu cu creierul.Si dragoste cu sila nu se poate.
Raman aceeasi si va pup.Sa aveti un week end cat mai bun,atat cat puteti...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
danitin spune:
Apoi Ana, io nici n-am alta pretentie de la tine, decat sa ramai asa cum esti 
Deya, merci de sfat, nu-l beau fierbinte, ca n-am apa decat din aia de la dozator ....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
ela03 spune:
Este penultima data cand mai postez aici.
Eu nu fac asemenea gesturi decat cand raman cu convingerea ca in privat nu prea se mai poate face nimic. Desigur, pot avea convingeri gresite sau e posibil ca in privat sa nu fiu destul de convingatoare. Desi nu eu sunt cea care trebuia sa fie convingatoare.
Gestul meu a fost un strigat de disperare al unei mame care are probleme si care se asteapta la aceeasi intelegere din partea unui "prieten". Care si-a simtit tradata increderea in oameni pentru a nu stiu cata oara. Am considerat ca e ultima mea sansa de a fi luata in seama. Imi cer scuze daca am jignit pe cineva.
Ambele adresari (si in privat si aici) au fost directe.
Nu am emis judecati de valoare si nu am vrut sa cer pareri. Eu nu judec oameni, ci fapte ale lor care, poate, din motive la fel de disperate, pot fi izolate si nu caracterizeaza persoana in cauza.
Marea mea greseala a fost ca am fost naiva.
Cat despre afirmatiile unora in legatura cu dezvaluirea unor detalii "picante" din viata personala... Una e sa fii disperat si sa ceri in public un drept al tau pentru a fi sigur ca nu se incalca (pentru ca in privat nu te-ai simtit inteles); alta e sa dezvalui detalii picante din viata cuiva (unele poate inventate) pentru a te razbuna. Scopurile sunt diferite si releva trasaturile de caracter ale celor care le urmaresc. Am cerut un dram de respect fata de mine ca om.
N-am stiut ca un umar pe care sa plangi se plateste sau se da cu imprumut - pentru ca nu mi s-a pus in vedere dinainte acest lucru. Il oferi cu drag atunci cand simti ca doresti s-o faci, din nevoia ta de a te simti generos si util. Acest gest nu duce la pierderi personale si nu ustura. Nu din nevoia de a avea subiecte "picante" de discutie cu altii.
Mi s-a pomenit expresia "grup de suport" - el presupune respect reciproc si egalitate intre partenerii de discutie.
Imaginea noastra e in noi. O aratam lumii mai mult prin fapte si mai putin prin cuvinte.
Indiferent de atitudinea voastra, eu va multumesc pentru suportul moral, in special lui Doris. Sunt convinsa ca nu l-ati oferit doar din placerea de a barfi.
Va doresc sa va scaldati in ape caldute.
silvana75 spune:
Dani, deci fii atenta aici, primul target e ca si implinit adica nu mai fumez, al doilea e in curs de desfasurare, adica slabesc pe ici pe colo si la al treilea muncim de zor asta doar pentru a nu-l vedea pe florin la vara www.washrun.org/clubnews/sombrero.jpg" target="_blank">asa
Ano, di ce ma di ce te-o apucat doru de mine?
va tzuc, ma duc sa fac ceva de mancare
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
andanii, e vorba ca dorim sa adoptam si tocmai am primit atestatul cum ca putem face asta ![]()
multumesc tare mult tuturor de gandurile bune! Alina, ce surprizaa
pup samburelu!
ela, o patim fiecare macar odata in viata! si io am patit-o si altii cu cate cineva, in viata reala!
important e sa tragi invataminte si sa tragi linie 'pana unde' permiti anumite lucruri! sa-ti fie bine si sa ai putere pentru cel mic!
cine crede ca dupa cate am tras pe aici si in real life, unele cu altele, o sa ne invete acuma cine e 'x' si cine e 'y' se insala amarnic si am sa-i zic ca asul din maneca e acceptarea!
da, ne stim asa cum suntem, si?!
forumul e doar o forma de a socializa (teoretic in mod placut
) dar inafara lui avem vietile noastre, oameni buni! viata voastra e forumul asta?! altceva nu exista?! dupa reactii bag seama ca nu.
nu putem fii identici, nu putem gandi la fel, nu putem actiona la fel! cheia e sa il accepti pe cel de langa tine asa cum e, cine e, cu ce are si mai ales ce n-are! eu asa vad treaba! adevaratii prieteni te accepta asa cum esti! cu biscuitii pe conducta, cu avioane in cap, cu lancea de garda si cu bocete in batista la orice ora din zi si din noapte!
daca nu-mi convine o chestie, n-o mai fac pur si simplu! e problema mea daca nu-mi mai convine, nu a celorlalti! n-o sa reinventez io lumea acuma
cand m-am fript pe buna dreptate cu cineva, am rezolvat problema la modul direct si am strans din dinti si a doua oara am judecat de mii de ori inainte ca sa n-o mai patesc...inca mai am de invatat da-s pe drumul bun
io asa pun problema si benzineste, functioneste
geta, la modul cel mai obiectiv, te respect pentru punctul tau de vedere! 
si nici aici si nici in real life nu exista 'resturi'. cine se simte asa are cu adevarat o problema care apartine de alte specialitati.
acu ca incep sa se lamureasca lucrurile, poate e loc si de-o cinsteala, ca zau ca am chef de un gin tonic sau ceva
un copil creste in inima mea ![]()
gabirus spune:
Stii care e paradoxul, Maria? Ca sunt total de acord cu ce ai zis referitor la acceptare si pana azi cred ca este foarte clar tuturor ca asa am si procedat. De fiecare data cand erau tensiuni cautam sa le aplanez pe cat se poate si sa fac pace. Dar tu desi afirmi, nu asa actionezi.
Daca esti asa de toleranta cum de nu ai acceptat ca posibil punctul Elei de vedere? Abia acum, cand poate ai inteles mai bine. De ce nu ai acceptat faptul ca in situatia asta particulara i-am dat dreptate ei si nu celor care au sarit iarasi cu parul?
Eu recunosc ca am fost nervoasa si dezamagita profund. Dar voi ati fost subversive. Aruncati din top cuvinte care cad greu, de gen: "se poate mai jos de atat" si altele.
Da, recunosc: sunt dezamagita si dezgustata de felul in care am fost barfita eu si alte fete. De felul in care realitatea este deformata. De spiritul de haita care nu mai lasa loc sa se dezvolte alte opinii si alte discursuri in afara celor agreate. Sunt la fel de dezamagita si ca unele persoane stau pe margine, imi dau dreptate, dar nu spun nimic. Sunt dezamagita, dar e alegera lor.
La fel, nu inteleg de unde a scos-o Ana cu bagatul zazaniei. Daca era cumva vorba despre mine, sunt curioasa cand am bagat eu zazanie in afara de ziua de azi? La fel, in ce sens fac eu pe imaculata? Nu sunt deloc imaculata, sunt suparata. Asa cum Maria recunoaste acum ca ne stim foarte bine cum suntem si ne acceptam asa, foarte bine! Atitudinea asta mi se pare foarte corecta! Dar atunci accepta ca altul poate are o problema concreta si justificata cu tine intr-o zi si iti spune: "Auci, femeie! M-ai calcat pe batatura si ma doare tare!" Pai ce ar trebui sa facem in situatia asta? Sa ii spunem: "Mars, proasto! Nu ti-e rusine sa urli asa?" sau ii spunem "Imi pare rau, nu mi-am dat seama ca te doare asa de tare!" ???
Asta nu inseamna ca nu accept ca fiecare are limitele lui, ca fiecare are momentele lui proaste, ca de exemplu eu azi. Si nu numai eu. Si chiar sper sa continuati si mai frumos decat pana acum. Insa fara mine, caci la cata "simpatie" ati acumulat azi, prefer sa imi gasesc alta ocupatie in timpul liber decat sa ma incarc negativ in continuare.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
claudia74 spune:
Imi pare rau Simona,dar m-ai jignit destul,io nu stiu sa fiu alaturi asa ca nu voi mai fi, nu ca intereseaza pe cineva,dar voi nu stiti despre ce prietenie vorbiti,atunci cand sunteti barfite la drumul mare,dar noi suntem prea mici sa ne credeti,nu-i bai ramaneti sanatoase,I'm out.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
gonghy spune:
Nu credeam ca o sa vad asa ceva pe forum dar banuiam ca odata si odata tot o sa iasa discutiile astea...era nevoie doar de o scanteie.
Imi pare tare rau pentu ce mi-a dat sa vad astazi la noi pe forum cearta ca la usa cortului si de la ce????
Doar ca tot ce a-ti spus aici astazi a-ti avut demult in gand sa spuneti dar dupa cum am spus si mai sus era nevoie doar de o scanteie ca sa va da-ti drumul la ganduri.
Am hotarat ca e ultima oara cand scriu....sa nu sariti sa-mi spuneti ca "Uite si la asta,o apucat-o pandaliile" ca nu are rost....este decizia mea si nu m-a influentat nimeni.
O sa rada tot forumul DC de tziganeala de astazi dar tot asa cum au citit tot asa o-r sa uite....forumul merge mai departe cu mine sau fara.
Va doresc sa fiti sanatoase si sa nu va mai certati!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
anda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabirus ...Iarasi sariti ca o haita de pitbulli! ...aruncand discursuri virtuale, agresive si ipocrite in stanga si in dreapta... ...sariti ca o haita .. M-AM SATURAT de ipocrizia voastra!!!!! ...sunteti penibile... ...de ceva vreme nu mai judeci drept... ...Mai, dar aveti un talent sa faceti pe mimozele ... ...Stati linistite, soarele rasare si fara voi, nu va mai dati atata importanta si nu mai pozati in salvatoarele omenirii. ...Si nu mai implicati pe Aida si Emma in orice discutie ca sa aveti o scuza grozava pentru toate comportamentele deviante...??!!!! ...Anda, nu iti dai seama ca tocmai atitudinea asta de "lasa-le naibii, ca vin si pleaca" ???!!! ...Fetelor, voi care sunteti "resturile" Sunteti doar niste resturi... ...Si sincer mi-e cam indiferent daca se plictisesc sau se irita personajele importante de pe acest topic, eu scriu pentru voi, resturile... ...De spiritul de haita care nu mai lasa loc sa se dezvolte alte opinii si alte discursuri in afara celor agreate... |
giiiz ma gabi, zau asa...sa acceptam si sa fim tolerante...era o gluma, nu?
si dupa cum ziceam, vin pleaca, vin..pardon, fac iures, pleaca...etc etc...life goes on.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Mariaa spune:
claudia, ti-am pomenit numele cumva?! filmul vietii tale cred ca e victimizarea, pe cuvant...ti-am adresat fro vorba?! pfff...
gabi, pe cuvant, chiar asa...da' spune-i persoanei in cauza pe privat 'bai lele asa si asa, si rezolvati-va problema' io asta ziceam!
dar nu aici oameni buni...ca vorba Andei, noi ce vina avem?! 
un copil creste in inima mea ![]()