Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 11
millie spune:
Buna burtici ,ce mai faceti? Vad ca va mai aparea un ghiocel
Galusca nastere usoara!!

monica
37+
Lara
georgiana310 spune:
Am vrut sa va spun ca ieri am fost in Debrecen (HU), la magazinul BRENFDON. Am cumparat cam toot ce ne mai lipseste pt bebe... patur, saltea (nuca de cocos), asternuturi, paturici, baldachin, cadita, masa de infasat, ceva hainute, biberoane, suzete, aparat muzical... Nici nu mai stiu... Nu cred ca mai am de luat decat umidificator, streilizator si scutece...
Am vrut sa va intreb pe voi salteaua din nuca de cocos... CHIAR E DIN NUCA DE COCOS???
GALUSCA... sanatate si nastere usoara!
PLICI... wellcome home!!
Sa va bucurati de bebe, sa traiasca si sa fie fericit!
Mihaela, esti ok?!
31+
Brisees
gia
novus spune:
Hello fetelor !!!
Legat de profesie eu sunt economist si lucrez la o mare companie de asigurari (numarul 1 evident ![]()
![]()
) deci daca veti nevoie de sfaturi in domeniu va stau la dispozitie !!!
Abia astept sa mergem maine seara la control sa vedem ce mai zice bebelina 

!!!!
36+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Pe mine ma mai framanta acum ce sa-mi pun sub saltea pentru cazul in care mi se rupe apa in pat. Am inteles ca de curatat salteaua... slabe sanse. 30+ ![]() |
KEA, vad ca ti-a raspuns si Petra mai devreme. eu azi am cumparat alezele pentru bebe, si cred ca sunt mai mult decat potrivite sa le pui sub cearsaful tau- chiar si 2 una langa alta, daca dormi mai "zmotocit" ca mine
niko la municipal lucreaza surioara mea, si tot acolo o sa nasc si eu.

. plus ca ea este o fire foarte blanda fata de mine care sunt mult mai zvapaiata, dar si mai descurcareata ( ca de' m-am trezit singurica in Bucuresti cand am venit la facultate si m-am descurcat cu dintii, nu asadiana
32+
David Gabrielpoze si filmulet 4D bebe mic
novus spune:
Fetele din Cluj ma puteti ajuta cu adresa unei clinici unde sa se faca aminiocenteza, dar sa se si recolteze acolo ????
cumnata mea trebuie sa faca
si deocamdata nu am gasit
Mersi
36+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
denisamada spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Am vrut sa va intreb pe voi salteaua din nuca de cocos... CHIAR E DIN NUCA DE COCOS??? |

Denisa-Madalina
30+
cu Adela-MarisaAMR 10 saptamani
Maria_K spune:
| citat din mesajul lui IliesClara Cu cine vei naste, Maria? Am inteles ca la GineI. Clara |
voi naste la Gine 1 cu dr. Bartok Ildiko.
tu?
balta la film nu am facut
) dupa ce am iesit m-am simtit mama denaturata, la cat s-a agitat casia. 
Maria
38+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
IliesClara spune:
| citat din mesajul lui novus Fetele din Cluj ma puteti ajuta cu adresa unei clinici unde sa se faca aminiocenteza, dar sa se si recolteze acolo ???? cumnata mea trebuie sa faca si deocamdata nu am gasit Mersi 36+ cu Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3 |
Novus
Amniocenteza se face la Ginecologie I pe Str. Clinicilor (nu stiu nr. dar pe Clinicilor nu sunt decat clinici si taximetristii stiu unde e Gine1), saptamanal in ziua de marti de regula, daca profesorul Stamatian este acolo. Daca nu este, se face in alta zi.
Numai cu programare se face, fara programare nu are sens sa vina pt ca risca sa nu ii vina randul atunci sau medicii care se ocupa de asta sa fie plecati.
Cand aflu un nr. telefon al clinicii revin.
Clara
Maria_K spune:
Novus
eu am nr. doctorului Stamatian daca il vrei. el este seful sectiei de gine si un dr. foarte bun.
Maria
38+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
florinela79 spune:
Eu acum o ora m-am intors de la mama, a facut gratar...am papat bun.
Ce vroiam sa intreb...mi-a nazarit asta in drum spre casa; daca mi se rupe apa in toiul noptii?, ce fac prima data?...sun medicul(oare raspunde la 2 noaptea)?, chem salvarea?, plec la spital?...chiar nu stiu...astept contractii...fetele care ati nascut ma ajutati?
sau in cazul dopului gelatinos,...vad ca am eliminat dopul si e nopte tarziu...ma cuc si astept dimineata...sau?
Florinela 35 incheiata...trecem la
35 +