*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (210)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Stela, ia uite:
http://www.bucataras.ro/salata-marocana-de-cartofi-si-sfecla-rosie/
Daca nu ti-o placea tie salata astaaaaa!!!
Da mai, merge si pt. 3 zile, ca doar sta in frigider.
Vio, super surpriza, bravo!
Si mie mi-a adus randunoiul un body de la Z, pt. Stef, pe care scrie "eu si tata o iubim pe mama"
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Simo27 spune:
Luny,sa dea DD sa fie Mufarinul linistit la noapte!
Roxana,bine ca mai dai pe-aci
Cuscra,nici mie nu imi place sfecla rosie,nici lui Geo,dar copii mananca f bine!
Vio, pt sotul romanticos!
Mihutza,sa ai grija de tine!
chiar primisem 2 poze:cu o americanca cu tanga:nu va zic ce mare avea fundul
...olelei-vb lui Sovi
si cu o frantuzoiaca:subtirica,subtirica,trasa prin inel
!
hai,ca revin,tb sa ii fac baie lui David
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
In sfarsit s-a invrednicit randunoiul sa izoleze bine geamul de la baie prin care intra tot frigul de afara, acu zici ca-i termopan, nik nu mai intra, asa ca triumfal am spalat-o pe Iulia in cada mare, pe covorasul antiderapant, fara teama ca va mai ramane cu gatul intepenit ca data trecuta. Gata cu cadita, out!
Apropo de baie, ma tin de vreo 3 zile sa fac o precizare. Ca s-a inteles ca eu nu o spal zilnic pe Iulia Sa ma explic, noi pana acum am spalat-o in cadita ei in bucatarie, pt ca in baie nu era loc. Bucataria e camera cea mai indepartata de dormitor, cu diferenta MARE de temperatura prin care o caram pe Iulia, trebuia carata cadita, umpluta cu apa, umpluta o oala cu apa pt clatit, aruncat ditai cada plina cu apa, etc. Adica, chiar nu era usor. Asa ca in destule seri in ultima vreme alegeam sa o pun la baie in chiuveta in picioare si sa o sapunesc rapid si gata, fara balaceala, fara jucarii. dar nu ramanea copilu nespalat, fereasca Sfantul
Fetele, intrebasem daca dati ciorbita a doua zi nu ca s-ar strica/altera, sa fim seriosi, ci pt ca Iulia NICIODATA, dar NICIODATA nu a mancat ceva ramas din ziua precedenta...facut in casa sau de la borcan...dar DELOC! Se pare ca la ea, cu exceptia iaurtului, e exclus sa-i dau 2 zile la rand acelasi lucru, nici macar la fructe nu suporta, ceva tot trebuie variat (asa-s si eu). Si, na...ciorbita pt o zi, vorba lui Zoze, e capiant.
Clau, o fi o dusmanie de zodie...intre prezervative si Gemeni Am o prietena geamana care, ca tine, sa nu auda de asa ceva nici moarta (si ea nu are voie AC, ca are varice); ca sa nu mai spun de randunoiul meu care mai bine alege abstinenta decat preze...
Deh, sunteti spirite prea libere
Bubu, a primit si Iulia de ziua ei un body, dar pe care scrie "Eu si mami il iubim pe tati"
A si sa nu uit: nu mai exista nicio bubita pe Iulia (desi am continuat cu Nestle). Bitza, Antonia cum mai e?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Luny, vreau sa-ti spun ca te felicit pentru ideea de a dormi pe canapea si te rog mult, mult sa termini cu lacrimile, Matei nu pateste NIMIC rau daca nu va mai sta toata noaptea cu tzatza ta in gura. De intarcat il vei intarca atunci cand vei simti sau cand nu vei mai avea incotro, asta e cu totul altceva si poate sa se intample si la 3 ani daca asa decizi tu, dar povestea asta de peste noapte era deja ceva cumplit si care numai rau va facea tuturor, pe termen scurt si lung. Curaj si vei vedea ca sigur va da roade! Iti tin si eu pumnii!
Sa va pove si voua...ca m-am necajit...Nasul Iuliei, prietenul randunoiului meu, la care amandoi tineam f mult si devenise f apropiat "casei" ne-a facut o faza tare urata. Are cumnatul grav bolnav si prin noiembrie l-a rugat pe randunoi sa-l imprumute cu o suma mare, destul de mare, ca sa-l duca la nush ce terapist naturist miraculos, in fine...Randunoiul nu i-a dat un raspuns ferm, noi abia ne cumparasem apartamentul si stia ca urmeaza mari cheltuieli cu renovarea...in fine. A doua zi tipul ma suna pe mine, imi spune ca a vorbit cu al meu si ca al meu a zis cand ies sa trec pe la banca si sa scot suma respectiva si sa i-o dau. Eu, om milos, m-am dus, am scos si i-am dat chiar putin mai mult si i-am zis sa stea linistit sa rezolve si sa ni-i dea cand poate (sa ne intelegem: omul e oricum numai sarac nu). Asta era in noiembrie...Nu va spun ce discutii am avut cu randunoiul care bineinteles ca NU ii spusese deloc sa ma trimita la banca...am trecut si peste asta. De atunci, el a devenit tot mai distant, a dat f rar pe la noi, la turta Iuliei a plecat destul de repede, etc. Randunoiul a inceput sa-i aminteasca discret de bani, in contextul in care suntem stransi cu usa tot mai tare de cheltuieli; nu i-a zis "da-i in ziua X", in niciun caz. Ei bine, de atunci nu-i mai raspunde la telefon
Hai ca m-am intins cat o zi de post, scuze; dar ma simt ATAT de aiurea si nu inteleg de ce oamenii sunt asa. Nimeni nu l-a pus la zid sa restituie banii ACUM, l-am ajutat cand a avut nevoie si stie bine ca acum avem noi nevoie...Mare dezamagire!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
Naty,te cred ca esti foarte dezamagita!cel mai urat din partea lui cred ca a fost faptul ca te-a mintit pe tine...ffff urat!un om cu caracter,nu ar face asa ceva!si sincer,nu stiu cum a mai avut obraz sa mai dea pe la voi,ca si cum totul era normal!Doamne,ce oameni!mi se face efectiv rau cand aud de cazuri din-astea!
In ce lume traim!
........... si noapte buna
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
bitza037 spune:
Naty ce pove tu acolo??? nu-mi vine sa cred cat tupeu au unii...pe cuvant de onoare.
Antonia(multumesc de intrebare) vad ca tot mai are bubitele parca un pic mai sterse pe corp dar pe cap se vad mai bine....i-amdat 5 ml de Calritine azi la ora 14.00 si vad ca adormit de laora5.30 pana la22.30(am inteles ca dasomnolenta) si acum iar maraie cred ca tot de somn.......sa-i mai dau inca 5 ml,asa cuma zis dr.???........sincera sa fiu ma cam speriasem cand am vazut ca nu s emai trezeste,am facut nu stiu cate drumuri sa vad daca respira
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
gudinde spune:
Buna seara fetelor!
Nu o sa va vina sa credeti unde am fost azi. Nu, nu la servici (mare minune) ci in service cu masina
Nu am apucat sa citesc decat cateva pagini.
Naty am ramas masca vis-a-vis de ce ai povestit. Deci omul asta, ti-a spus sa te duci la banca sa scoti niste bani si sa-i dai ca asa a spus sotul tau desi P nu a spus niciodata asa ceva. Mi se pare ceva asa ...
mihatp spune:
ia zi, gudinde, cum ti-a mers? care fu baiul? cat fu scorul?
naty , ce om! avem si noi experiente d'astea! cred c-as strange o mica avere cu banii care ar trebui sa-i primesc inapoi. si tinand cont ca unii sunt din state... slabe sanse. asa ca pentru linistea personala, nu numai romanii sunt asa.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
vad ca-s singurica, ma duc si eu la
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mstela spune:
Clau,eu o sa iau logest ca asa mi-a zis ginecologul,dar tot in urma unei discutii.La fel cum mi s-a prescris si acum cativa ani sa iau Mercilon,tot in urma unei discutii,dar cu alt medic.Numai ca eu as mai sta o luna sa vad daca se regleaza CM-ul.
Apropo,la voi cum a fost CM prima data dupa nastere?
Ca la mine a venit f ciudat:f putin pe zi si de culoare inchisa...nici nu as numi CM.Doar f putin de culoare normala.
De asta,Clau,as sta sa vad cum vine luna viitoare sa am ce sa-i spun doctorului.
Vio,super galant randunoiul tau!
bubu,arata bine salata..poate incerc o data si ma straduiesc sa gust sa vad ce iese...
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)