Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Lavinia..sigur ca de bagam in seama,dar uite de ex cat ai scris tu mesajele astea,pana ai ajuns la 11,nu aparea nimic..ultimul mesaj postat la noi la odisee era al meu!!Acum vei intra in normal!!Ma bucur ca ai gasit alta alternativa ,pt nastere!!E frumoasa semnatura..

25+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

AlexsiMatei, LA MULTI ANI!!! Si tot binele din lume!

Gata, am trimis si eu datele si acum ma duc la nani, dupa o portie de jumatate de ora de somn pe canapea, la TV.

Ioana 28+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

AlexsiMatei, LA MULTI ANI!!!! sanatate, fericire si un BB sanatos, cuminte, mancacios si la termen!!!

....am si o veste buna...am ajuns cu bine in China....sper sa fiu mai activa de acum in colo....

Maine mergem la control, sa vedem cu ce vesti venim, va anuntam ce spune doctorita

Va si o saptamana buna sa aveti

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Multi ani traiasca! Multi ani traiasca! ..... LA MULTI ANI!
Alex sa traiasca si sa se distreze la maxim alaturi de prietenii din Ro, sa iti faca mama un tort bun sa se linga pe degetute si bebicul

eu desi n-am dormit suficient azi-noapte azi ma simt foarte vesela si optimista. o fi de la unghiile rosii-rosii pe care mi le-am vopsit aseara mai fetelor daca n-am visat azi-noapte o gramada de bebici, dar nu era nici unul al meu. stiam ca daca visezi bebi e de rau, dar presupun ca in starea noastra nu se mai pune la socoteala ca ne e gandul numa la sugari.
oi, si a inceput o noua saptamana..... AMR 1 s si 5 zile
abia astept si eu sa dau petrecerea de bye-bye la job asa ca Laura. acuma cred ca o sa ne scrii mai des, nu?
dati-mi si mie parola de la mail.
blue tare faina culoarea mobilei de bucatarie. in camera lu bebe si eu vreau sa pun un autocolant, dar cred ca voi apela la o banda din aceea cu winnie the pooh sau ceva de genu asta.
hai ca v-am scris ditamai pocinogu!!!
va pupacesc si va urez sa aveti o zi superba!

Vine bebica .... +28
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata burticutze!
dicristea, multa, multa sanatate lui matei!
oanaalex, multa sanatate si tie si sa dea domnul sa nu ai nevoie de insulina! fii tare si pe pozitii sa-ti rezolvi toate problemele cu asigurarea!

24+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

roxi200 ro, bine ai venit pe forum!
sa-ti traiasca baietelul si sa ai o sarcina usoara, la termen, cu mica printesa!!

Mergi la inceput

blue77, bucataria arata super! chiar ca a meritat sa astepti putin! si camera baiatului a iesit tare fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Salutare burtici!
Alex, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita si bebe sa fie bine!
Vreau si parola de la contul comun, va rog.

Noi ne grabim spre scoala, o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

AlexLA MULTI ANI sa fii iubita ,fericita ,sanatoasa si sa-ti dea DD un BB frumos,mancacios si....galagiosssssssssss

DANA 23+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, sunt chioara de somn ca fata a adormit abia la 23 si la 7 era in picioare si se juca la noi in camera, deci s-a terminat cu somnul meu.

Dici, mi-am facut griji, bine ca reactioneaza Matei la tratament. Tu cum te simti?
Carla si Adela imi plac, dar nu vrea sotul. Carla este doar pseudonim, prenumele meu este Anca.
Maria, , cred ca ti-ai simtit copilul sughitand.
Bebe Beca, . Imi plac si Raluca si Rebeca, dar fac cacofonie cu numele de familie, la mine este suficient. Ma gandeam si la Simona, dar nu-mi place Simo ca diminutiv, din motive de asocieri cu persoane nesuferite . Grea treaba .

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput