Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(37)
Raspunsuri - Pagina 7
lavinia.p spune:
Dicirstea ma bucur ca sunteti inspre bine, si ca raspunde la tratament puiul tau
Daniela la fel ma bucur ca esti mai bine
Fetele sper ca daca nu mai intru cu userul de Marcelle ma mai bagati in seama si pe mine, ca daca nu o sa intru tot cu Marcelle. Stiu ca au fost fetele cu probleme mari, numai sa nu uitati ca nu mai intru cu Marcelle ci cu lavinia.p.
Va si nb!
24 +
maria_bunica spune:
LaviniaP(Marcelle)..ma bucur ca s-a rezolvat cu user-ul si acum poti scrie dupa adresa ta!!Sa scrii repede 10 mesaje,ca sa scapi de moderare si sa apari in mod real!!Ce ai mai facut pana la urma,ai schimbat medicul??
Dici..nu te mai necaji...asa sunt unii oameni!!Tu trebuie sa fii linistita si calma acum pt Matei..restul..no commnet,daca pana si la spital trebuie invitatie!!
LauraOana...nu mai fi trista...ca doar mai poti merge in vizita sa iti vezi colegii!!
Dici si Laura..v-am trimis PM cu parola!!
25+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
lavinia.p spune:
Multumesc Maria nu am stiut de chestia asta. hai ca ma pun pe scris, cred ca acesta este al 4-lea mesaj
24 +
lavinia.p spune:
Nu este al 4-lea, ca pe mine tot cu 2 ma arata...sau se actualizeaza mai greu?
la voi!
24 +
lavinia.p spune:
Maria am schimbat pana la urma doctorul.....m-am hotarat sa nasc in apa, in Ungaria, la Debrecen. E aproape 60 km, si e foarte ok. Am citit multe despre nasterea in apa si mi se pare alternativa cea mai buna. Sunt asa de hotarata sa nasc in apa ca m-as duce si pana la Brasov la 400 km distanta, asa am vrut initial, dar pana la urma m-am hotarat sa merg mai aproape!
si mersi inca odata ca mi-ai zis ca trebuie sa scriu 10 mesaje
24 +
lavinia.p spune:
Asa imi place mai mult semnatura, cred ca Rares ii va ramane numele la puiutu!
24 + , mami lui Rares
lavinia.p spune:
Fetele cred ca o sa umplu un capitol pana scriu eu 10 mesaje sa apar in timpi reali, sper ca nu va cu scrisul meu.
24 + , mami lui Rares
lavinia.p spune:
Am incercat sa pun si eu niste pozici cu mine si cu burtica dar nu ma lasa. zice ca sunt in perioada de proba si ca doar intr-o luna o sa pot sa pun poze
Cred ca acesta e al 10-lea
24 + , mami lui Rares
lavinia.p spune:
Sper ca am trecut de cele 10 mesaje si o sa apar si eu in timpi reali de acuma inainte!
Merg si eu la
si maine spor la lucru sa aveti un inceput de saptamana cat mai usor!
24 + mami lui Rares