Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Bag copilul in baie si in pat, sper sa nu se mai trezeasca urland la 5-6 dimineata.

Dicirsteaaaaaaaaaaaaaaa, sunteti mai bine?

Va pup, noapte buna.

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Mai stiu dar depinde de simptome. Te doare gatul, ai dureri musculare? Cum e tusea? Seaca, ascutita sau productiva si suna gros, ca de fumator?
Oscillo este mai eficient la 8 ore, sunt suficiente 2 capacele dintr-o doza luate odata. Stodal-ul este bun in anumite situatii, nu merge mereu. Ar mai fi homeogene9 pentru dureri de gat, aconitum ch9 sau 15, eventual drosera sau belladona, dar depinde de simptome.

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Fii atenta explicatie...sa-mi zici daca intelegi.Tusea este seaca,nu ma doare nimic in schimb am un "harait" in piept si mai nou am inceput sa stranut si sa-mi curga ochii

DANA 23+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:

Dani3lla, tu cum te mai simti?
Dici, este ingrozitor ce spui despre Medlife. Pai in spitalul mamei nu se intampla asa ceva si este de stat, cum sa nu dai de mancare unui copil si sa vrei si atatia bani??? Tin minte ca mama, care nu avea nici o treaba cu copiii de pe sectie, tot ducea mancare si lucrusoare daca vedea vreo familie mai amarata.

Cu tratamentul acasa pentru Matei, asa ar fi cel mai bine. Problema este ca, daca vomita continuu si nu poate bea deloc atunci se deshidrateaza si trebuie tinut sub perfuzii. Solutia ar fi o salvare particulara care sa-i puna perfuzii acasa, dar si asta inseamna o caruta de bani. Antibioticul banuiesc ca i-l administreaza rpin branula, dar nu cred ca te lasa pe tine sa i-l dai, tot trebuie sa vina macar o asistenta. Doctorul de familie ce spune?

Plecasem deja si nu am mai apucat sa citesc...iar acum abia am inceput,asa ca le iau pe rand.

Si eu l-as fi vrut acasa pe Matei, dar aseara i-au pus perfuzii, iar antibioticul i-l administreaza prin branula, pe care daca iesi din spital ti-o scot, ca asta e politica spitalului.
Matei e internat la spitalul de stat, eu am fost la cel cu plata (CMDT), din curte de la v. babes.

Cred ca pana la urma il puneam pe picioare mai repede cu ce mi-a zis dr. de familie: Metoclopramid, smecta, encefuril (parca) si saruri, dar Adi s-a panicat foarte tare cand l-a vazut cat de repede s-a pleostit si a fugit cu el la spital. In momentele alea te gandesti sa apelezi la oamenii cei mai calificati si mai dotati, nu ai rabdare sa mergi la farmacie, sa iei medicamentele si apoi sa astepti efectul, speri ca o perfuzie si o injectie rezolva mai repede.

Oricum, e spre bine. Mama m-a speriat degeaba, ea nu stia cat de rau a fost, iar cand a vazut ca vomita si face kk moale si galben a crezut ca e sfarsitul lumii. Asta e si motivul pentru care am vrut sa stau eu cu el de la inceput, ca mama te demoralizeaza complet.
Sper ca marti sa il aduc acasa.

Multumesc pentru incurajari, citesc in continuare si revin...

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 21

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Va pup, fete dragi.
Daniela si Didi, imi pare rau sa aud vesti proaste. Daniela, ma bucur ca te simti mai bine.
Didi, asteptam vesti.
Ana-Maria, unde-s kilogramele alea multe de care spuneai mai demult? Esti foarte frumoasa si slabutza, zic eu.
Blue, aveti o bucatarie foarte faina, a meritat asteptarea.
Carla, succes la alegerea numelui. Tare dificil...
Maria, cate grade sunt la voi?
De Liana mai stiti ceva?

Si io ce tre sa fac ca sa las numarul de telefon undeva? Ce mail comun avem noi?

Ioana 28+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mail-ul comun este mai.iunie09@gmail.com.Ti-am lasat un PM cu parola pe care am aflat-o si eu azi.Intra si lasa datele de contact in adresa.

AMR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Citat:

Dani3lla, tu cum te mai simti?
Dici, este ingrozitor ce spui despre Medlife. Pai in spitalul mamei nu se intampla asa ceva si este de stat, cum sa nu dai de mancare unui copil si sa vrei si atatia bani??? Tin minte ca mama, care nu avea nici o treaba cu copiii de pe sectie, tot ducea mancare si lucrusoare daca vedea vreo familie mai amarata.

Cu tratamentul acasa pentru Matei, asa ar fi cel mai bine. Problema este ca, daca vomita continuu si nu poate bea deloc atunci se deshidrateaza si trebuie tinut sub perfuzii. Solutia ar fi o salvare particulara care sa-i puna perfuzii acasa, dar si asta inseamna o caruta de bani. Antibioticul banuiesc ca i-l administreaza rpin branula, dar nu cred ca te lasa pe tine sa i-l dai, tot trebuie sa vina macar o asistenta. Doctorul de familie ce spune?

Plecasem deja si nu am mai apucat sa citesc...iar acum abia am inceput,asa ca le iau pe rand.

Si eu l-as fi vrut acasa pe Matei, dar aseara i-au pus perfuzii, iar antibioticul i-l administreaza prin branula, pe care daca iesi din spital ti-o scot, ca asta e politica spitalului.
Matei e internat la spitalul de stat, eu am fost la cel cu plata (CMDT), din curte de la v. babes.

Cred ca pana la urma il puneam pe picioare mai repede cu ce mi-a zis dr. de familie: Metoclopramid, smecta, encefuril (parca) si saruri, dar Adi s-a panicat foarte tare cand l-a vazut cat de repede s-a pleostit si a fugit cu el la spital. In momentele alea te gandesti sa apelezi la oamenii cei mai calificati si mai dotati, nu ai rabdare sa mergi la farmacie, sa iei medicamentele si apoi sa astepti efectul, speri ca o perfuzie si o injectie rezolva mai repede.

Oricum, e spre bine. Mama m-a speriat degeaba, ea nu stia cat de rau a fost, iar cand a vazut ca vomita si face kk moale si galben a crezut ca e sfarsitul lumii. Asta e si motivul pentru care am vrut sa stau eu cu el de la inceput, ca mama te demoralizeaza complet.
Sper ca marti sa il aduc acasa.

Multumesc pentru incurajari, citesc in continuare si revin...

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

multumim de vesti bune sefa

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla...ma mai gandesc si iti mai zic daca mai apare vreun prenume care sa se potriveasca cat de cat cu ceea ce vreti voi!!Noapte buna!!
Bebe_Beca...la ora 17 cand am iesit noi la plimbare erau 14 grade!!Dar era foarte bine pt ca nu adia vantul deloc!!Pe la pranz era o senzatie termica mai mare pt ca batea si soarele mai puternic!!

Am trimis si eu datele mele pe mail!!
Bebe_Beca..mailul comun este pe prima pagina! mai.iunie09@gmail.com
Daca nu ai parola..ti-o trimite cineva pe Pm!!

25+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Dici..ma bucur sa aud ca mergeti inspre bine!!Sa va refaceti cat mai repede,ca tare greu e cand esti bolnav..mai ales piticul!!

Cred ca azi l-am simtit pe beb sughitand!!Oare e posibil sau e prea devreme?Am simtit ca o bula de aer sau un balon..care s-a ridicat pana aproape de stomac!Oare chiar e bebe sughitand?

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Citat:

Maria, imi place Isabelle, dar nu vreau sa apara intrebari gen: cu s sau cu z, cu unul sau doi l...
Ana-Maria, ti-am admirat burtica si bursucelul .

Eu cred ca Dicirstea sau este cu Matei in spital sau l-a adus acasa si nu are timp sa ne spuna 2 vorbe. Stau ca pe ace... Haideti sa ne lasam numerele de telefon pe mail-ul comun, in caz ca avem nevoie, ce ziceti?

Oof, imi cer scuze ...dar am venit tarziu ieri, asta imi place acolo ca au program de vizita de la 13 la 20, azi m-am trezit dimineata si m-am pus repede sa gatesc un o ciorba pentru noi si un gratar pentru Matei si mama si apoi am fugit la spital. M-am intors si m-am apucat de felul 2 si abia acum am ceva timp...

Am apucat sa scriu din primul mesaj ca Matei e mai bine, kk e mai inchegat, a mai si ciugulit ceva, nu mai are decat o pata mica pe limbuta, deci ii trece si asta. Am vb si cu dr. care m-a mai linistit, mama e genul ala care la un stranut goleste o farmacie si da sfoara-n tara ca e pe moarte.

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Gata, sunt la zi cu cititul.

va multumesc ca v-ati gandit la mine, chiar aveam nevoie sa-mi tina cineva pumnii, ca ai mei s-a invatat toti ca eu sunt de piatra si ca sunt datoare sa am grija de ei.
Tata astepta sa fie invitat la spital la Matei de parca dadeam o petrecere acolo, iar soacra a inceput sa se simta neglijata (pentru ca se reface mai repede decat isi imagina vine cu alte gaselnite: "simte ca are cancer") si respectiv ne bombardeaza cu pretentii de rasfat de parca ar fi al treilea copil al meu...asta in drum spre spital

Gata, m-am descarcat...

Vreau si eu parola de pe mailul comun!

Carla, am stat si m-am gandit...mie imi place numele "Carla", dar cred ca nu intra la socoteala, nu?. De "Adela" ce zici?

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Am trimis si eu datele mele pe mail!!
..mailul comun este pe prima pagina! mai.iunie09@gmail.com
Daca nu ai parola..ti-o trimite cineva pe Pm!!

Buburuza noastra

hallo fetele!!

Si eu vreau parola de la mailul comun! ...

eu sunt unpic melancolica...vineri a fost ultima zi de lucru...si mi-a fost asa de greu sa ma despart de colegii..chiar daca stiu ca am sa ma simt mult mai bine acasa, nu m-am asteptat sa imi fie asa de greu..mai ales cind au venit colegii cu un buchet de flori si tot felul de cadouri pt bebe bineinteles ca am inceput sa pling.....hormonii astia ..

26 +5

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput